Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 50 -
Raspunsuri - Pagina 23
flyhigher77 spune:
esti haioasa foc, de asta ne-ai lipsit
!
Nu vreau sa te dezamagesc, eu stiu ca la Synevo analiza PAI e 290
,deci o bluzita si 2 ceaiuri in minus, ma pregatesc si eu s-o fac, si factorul XIII.
Cu mutatiile astea zici ca suntem din Star Trek!

13+
flyhigher77 spune:
Aristica, sa fie intr-un ceas bun cununia si sa va binecuvanteze DOmnu' cu prunci frumosi!
Asa zic eu, ca pana la urma vom reusi cu toatele sa ne vedem visul cu ochii!

13+
balanta_tm spune:
danylini, eu stiu un singur hematolog in TM care cica stie cate ceva despre trombofilie: dr Ionita Hortensia.
Nu pot sa spun insa ca am fost foarte incantata de ea. In sarcina, in primul trimestru am mers la ea, dar cand am vazut ca la fiecare control ma intreba ce parere are medicul de la Viena despre trombofilia mea si ce tratament imi da, am incetat sa mai merg la ea.
Adica, daca cel de la Viena zicea: tre' sa faci in continuare Clexane de 0.6, ea doar zicea ca este de acord...La fel si cu vitaminele.
Imi pare rau, nu prea pot sa te ajut cu recomandari - eu mi-am pierdut complet increderea in medicii din TM, in special in ginecologii renumiti (aia m-au lasat sa cred 22 de saptamani de sarcina ca baietelul meu este sanatos, cand, de fapt, lui ii lipsea o sectiune f f importanta din creier) si in hematologi.
Ar mai fi un hematolog ok la Budapesta, daca iti permiti sa mergi pana acolo (in Nov 2009 am platit pt un consult la el 29000 HUF, deci deloc ieftin).
Nu stiu ce sa zic, poate ar merita sa mergi la dr Ionita macar la un prim consult, sa iti faci parerea ta personala.
QiaoBing spune:
aristica sa fie intr-un ceas cu noroc !
danylini fly ia Femibion2 care se ia dupa trim I de sarcina. noi, cele fara bebei l apurtator, luam ca pregatire Femibion1 - care se ia de cand incepi pregatirea sa faci bebe pana la sf trim I.
ai facut si alte analize ? Mie dr gineco chiar in sarcina mi-a dat sa fac Prot C, prot S, anticoagulant lupic, Antitrombina III, Ac Anti-beta2 glicoproteina IgG si IgM, Ac Anti-Cardiolipinici IgG si IgM.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
balanta_tm spune:
QiaoBing
, nu toate fetele iau Femibion1 pt pregatirea sarcinii. Unele dintre noi iau Medyn forte. Depinde de medicul hematolog (cred).
aristica spune:
PAULA!!!! tu esti sub acoperire? bre, da greu ma prind!...d-aia's cioara, altfel eram si eu alba, ca laptele...
Fly, la medlife analiza pt PAI-1 e 250 lei si primesti rezultatul in 14 zile si la Matei Basarab e tot 250 lei si-l primesti in 7 zile. Cum la Matei Basarab n-am mai fost, nici n-am de gand sa ma duc, ca nu-i diferenta de pret, dar mi se pare si prea scurta perioada necesara procesarii probei, iar la Synevo nu ma duc din simpla si banala comoditate: ar trebui sa ma duc la Albu, sa-mi dea reteta sau sa-mi semneze biletul ala de la synevo, apoi iar la synevo sa recoltez.
P.S. - Sa inteleg ca-s mai bogata cu 40 lei?![]()
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
QiaoBing spune:
aristica am facut eu la synevo luni mutatia factorului XIII si nu mi-au cerut nici o hartie semnata de dr. am completat doar eu un formular acolo, am dat banii si m-au si intepat.
balanta ai dreptate 
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
p@ulici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aristica PAULA!!!! tu esti sub acoperire? bre, da greu ma prind!...d-aia's cioara, altfel eram si eu alba, ca laptele... |
Da, eu sunt, am crezut ca te prinzi dupa semnatura, mi-am schimbat numele la profil, dar am ramas aceeasi.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
danylini spune:
FLY imi pare rau si iti doresc o sarcina usoara si la termen
MAMUTZ am luat tratament cu Femibion 1 pentru ca eram la dr. Zhadori din szeget programata la inseminare si a recomandat aceste medicamente sa le beau, dar am ramas natural inainte de inseminare , iar din trimestru 2 am baut doar materna si am pierdut sarcina ( si acuma im dau seama de ce)
PAULICI da am intrat in familia voastra si sper sa ne rezolvam problemele si sa ne tinem in final puiutul in brate
BALANTA cand e vorba de sanatate nu mai conteaza bani, multumesc pentru raspuns si sa vedem ce voi face, ca nici eu nu stiu, poti sa-mi scri numele dr. din HU, te rog
QIAOBING am facut pachetu de trombofilie 2 la synevo si restul sunt ok doar la una (anticorpi anticardiolipinici IgG valoarea 32.3 si val de ref negativ <20, pozitiv >20, dar valori semnificative >40)
Gena MTHFR mutatia C677T –genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot
O sarcina oprita in evolutie la 17 saptamani si o sarcina cu gemeni identici oprita in evolutie la 9 saptamani