Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 50 -
Raspunsuri - Pagina 14
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna_M Si eu m-am epilat si nu am patit nimik 11 + ........ cu Bebe |
eu doar la ceara de unica folosinta am patit... mi-au puscat toate capilarele... aratam ca o pistruiata
dar rosu rosu. dar a tinut mai mult de cum a manevrat roll-ul decat de clexanul meu (cred, desi alta data nu am patit-o). ideea e ca esti putin mai sensibila la vanatai, lovituri, taieturile pot sa sangereze mai mult decat de obicei 

QiaoBing spune:
incepe sa-mi placa de synevo. m-au anuntat ca e deja gata homocisteina, tb abia joi. stau bine 9,37 (5-12). cu asta m-am linistit.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
alla76 spune:
Sara, fata draga, da ce bai sa aibe azitromicina cu CM-ul tau?
sunshine4ever, teoria cu scosul bulei e la injectiile intramusculare si la cele pe vena. acolo e risc sa prinzi vas de sange si ai cam incurcat-o daca introduci bula...
La cele subcutanate nu e problema asta. eu am luat aspenter pe tot parcursul injectarii si nu prea am facut vanatai. am zis inainte, cele facute erau chiar mititele (si au fost putine - 2/3)
mrnscmnc bine ca mai dai si tu cate un semn de viata. Aveti 33+! iti doresc sa mergeti cuminti pana la termen
QiaoBing spune:
| citat din mesajul lui miki-miki QBing CM-ul f scurt este anovulator. Scurtarea lui de la 28 la 25-26 am citit ca arata ca ne apropiem de menopauza, scade fertilitatea , deci tb sa ne grabim. Debit mare nu am avut niciodata, chiar aveam o ciudatenie, 2-3 zile sange rosu, pauza2 zile si apoi inca 1-2-3 zile ceva maroniu. Scuze pt descriere |
miki asa incepusem sa patesc si eu anul trecut cand am intrat la banuieli ca ar putea fi o premenopauza si am inceput sa alerg pe la dr. am avut 2 luni "ca in tinerete" cand am luat macca si napraznic. le-am oprit cand dr mi-a atras atentia ca sunt contraindicate in sarcina. acum, dupa chiuretaj in prima luna mi-a venit in z28 si a fost ca in zilele bune. azi sunt z27 si deja da semne.
si cu grabitul asta ... ce n-as da sa am macar 35 de ani
si mintea si sotul de acum. mi-e groaza ca prin primavara ma paste si pe mine un fiv---------------------------------------------
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
mada81lina spune:
| citat din mesajul lui balanta_tm Prolactina o ai f buna pt Z2-3. LHul l-ai facut? |
Balanta Prolactina 406.6 #956;UI/mL Referinta 127 - 637 ; imi apare pe setul de faza luteala. Am inteles ca se poate face la orice set, si vad ca am facut-o atuncea.
FSH 6.96 mUI/mL - ziua 3
LH 4.82 mUI/mL - ziua 3
Observ ca acel raport FSH - LH, nu este chiar 1.
miki - miki, da stiu ca un Estradiol mai mare poate fi cauzat si de un chist. Am avut un chist mic, dar l-am scos la laparo. Valoarea de 63,66 pg/mL este dupa laparo, cand sigur nu aveam nici un chist.
O sa-l fac, la sfatul lui Ispasoiu, si in ultima zi a ciclului, si in z2 a ciclului urmator. Ar fi o explicatie, cu ovulatie z10, foli 15 z6, sa fie ceva foli mic crescut in z2-3.
Oricum sunt analize de acum aproximativ un an.
Repet la ciclul urm, FSH, LH, Estradiol, Prolactina, Progesteron, TSH - z2 si in plus AMH.
Multumesc fetelor pt tot, revin cu analizele in aprox 2 sapt

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
tannoo25 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui QiaoBing
am stat pe hol, pe urma in camera mare, m-am mutat in camaruta mica, dar am vb cu d-na dr in camera mare, pe urma m-am intors in camera mica sa astept sa imi scrie d-na viorica reteta. si m-am tot plimbat ba afara, ba inauntru ca ma tot suna sotul care nu reusea sa nimereasca. --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 |
te-am vazut
adina_28 spune:
Qiao a spus doctora exact cand se intoarce?
Poata reusesc si eu sa ajung. Dar de omega 3 a zis ceva? nu ti-a dat, nu?
MTHFR-ambele mutatii heterozigote, 2 sarcini oprite in evolutie
sunshine4ever spune:
Alla chiar nu am vrut sa fie o disputa din tema asta. Am citi prospectul si ma vazut ce scrie, de fapt am citi mai multe prospecte, gen Clivarin, Fraxiparina si asa mai departe si toate au alte moduri de administrare subcutanat. Si eu ziceam doar teoria ceea ce invata facultatea. Dar lumea avanseaza si se schimba.
Dar logic de aceea is prospecte daca apar medicamente noi si noi, si producatorul tot stie mai bine. REferitor la inj, sa sti ca si iv daca se introduce cca 20cm de aer inca nu se intampal nimica. Dar teoria nu asta te invata in facultate, logic.
Dar haideti sa nu o mai lungim pe tema asta ca mi-e cumva deja, ca chiar nu am vrut sa fie o disputa pe tema asta.
toate mutantele, noapte buna.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi
QiaoBing spune:
tannoo tu ai fost si miercuri la d-na viorica ?
adina nu stiu cand se intoarce, d-na viorica imi zisese ca dupa 12 feb. de omega 3 nu a zis nimeni nimic si nici eu nu am zis ca o iau ![]()
floricico am fost atenta cand a aratat d-na viorica cum se fac injectiile si sa stii ca si la ea cand a scos capacul a iesit o picatura. din piciorul fetelor nu am mai vazut sa iasa nimic pt ca a pus vata
---------------------------------------------

11 + ........ cu