Pufi 2010 (211) - LMA Cristian! LMA Arwen!
Raspunsuri - Pagina 10
Beatrice1982 spune:
sa dam CAFEAUA CU ANIMALUTZE..... si un gustos mic dejun....www.maxnrgpt.com.au/blog/wp-content/uploads/2010/10/breakfast2.jpg" target="_blank">AICI...
si pt ca e duminica si musai ceva praji...........www.ecuisine.ro/sites/default/files/recipe/main_images/prajitura_cu_branza_piersici_si_zmeura_400.jpg" target="_blank"> ete praji buuuuuuunnnnnnn
pofta mare!!!!!!!!!
duminica placuta va doresc!!!!!!!!!!!!!
Forever in love...with my baby...
Beatrice1982 spune:
lorex felicitari pentru notele bune....si daca pe 7-le ala se decide cada treci sau nu la bugetati, apoi du-te frumos si intreaba care-i faza..............
felicitari bobitei pt dintisori!!!!!!!!!!!
da, doare al naibii de rau!!!!!!!!!!!!!!
ce mai fac pufii bolnaviori?????????
cuscra, tu de ce esti asa zgarcita la vorbe.............ce s-a intamplat??????
ce face nora?????
simply, sorry ca nu poti invata cateodata de Ari.......
Beatrice1982 spune:
ma duc, cred ca s-a trezit I...si mergem la biserica....apoi ne-a chemat so_acra.....si ui asa trece s ziua de azi...............
va pup!
aveti grija de voi si de pufi!!!!!!!
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Kay, Uca, C. de Xela...sanatate va doresc...mi se face rau cand aud cate medicamente...laringite, febra, antibiotice...offf.. de unde se tot imbolnavesc copii astia? nu inteleg... hai ca cei care au frati mai mari sa zicem ca aduc de pe la gredi crocobauri...dar Uca de ex? de ce a racit? va multumesc pentru urarile de succes la examene! la ultimul am luat 7......nu stiu unde am gresit ca a fost grila si nu-mi mai amintesc toate intrebarile...dar o sa ma duc la prof sa-l iau la intrebari ca eu chiar am invatat si ma asteptam sa iau cel putin 9... bobitei i-au iesit dintii de sus...saracii...trebuie sa-i doara rau cand se rupe gingia, nu? Simply, stiu cum e sa se trez noaptea si sa aiba chef de joaca.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Lorex din pacate Ucuta a luat de la mine pt ca imi este uneori f greu sa ma imbrac cum ar "trebui" sa zic asa,pt ca o car ori in marsupiu si uneori transpir si dureaza nitel pana ajung acasa sau car carutu si iar e nasol ca transpir tocmai de la etaju 4Din pacate asta e situatia,mergem mai departe,nu am cu cine sa o las ca sa bolesc.Multumesc pt urarile de sanatate.
ioana_fota spune:
Bea de cafea noi am trecut bine peste noapte,fara febra si am dormit amandoua f bine cu mici exceptii cand eu m-am trezit sa-i dau AB.
Cuscra .
Lorex felicitari bobitei pt dintisori si multa bafta daca mai ai examene,pt notele de 10.
sorina_bz spune:
Buna dimineata!
Sarumana de cafea, mic dejun si praji, Bea.
La Multi Ani, Arwen!
Lorex..felicitari Bobitzei pt dintisori, si tie pt rezultatele bune de la examene...poate se repara treaba si cu 7-le ala.....
Vazut poze noi...pufi frumosi, mamici sexoase, torturi aratoase......nu mai nominalizez, ca sunt cam zombie...
Noapte urlatoare, vome... am dormit vreo 2 ore din 4 bucati...
Rau cand nu mananca copilul,...apoi rau e si cand e haplea...nici nu mai stiu ce sa zic..A mancat multisor ieri, dupa atatea zile de nemancare...eu ca proasta i-am dat pana a intors capul..si...deh...o nopate..."di vis".
Pupam gashca.
O duminica frumoasa sa aveti, multa sanatate pufilor si mamicilorsi taticilor bolnaviori!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
ioana_fota spune:
LA MULTI ANI CRISTIAN
Sa fii sanatos si sa o bucuri pe mamii ca destept si frumusel foc esti
ARWEN Sa fii sanatoasa si implinita
ale1212xa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui simplicity
Te inteleg perfect cu ambitia si daca stii ca inveti mi se pare normal sa vrei mai mult,nu te lasa Bafta multa Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Love does not begin and end the way we seem to think it does. Love is a battle, love is a war - love is a growing up." |
stii ce faceau unii la mine la fac cand am terminat eu? Daca nu le convenea nota se duceau la marire. Asta era in vara impreuna cu restantierii...nu stiu daca se platea ca o restanta sau nu dar cert este ca muuulti au reusit sa isi faca media de ramas la buget in felul asta. Acum nu stiu daca si la tine se poate sau nu, merita oricum as te interesezi
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem