Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

cit despre forum si intimitate, ina, cred ca depinde de fiecare: cine cauta anonimatul isi ia un nick naspa, asa ca mine si-l stie doar lumea forumistica dupa el; daca pui numele adevarat, cum vrei sa nu fie public si cu semnatura ceea ce spui?
ori tu crezi ca lumea chiar are atita bun simt sa isi scoata nasul de unde nu o priveste? io cred ca si l-ar baga si in kk, daca ar fi vreunul frumos expus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Chatonella draga nu tre' sa rezolvi toate temele ci sa-ti alegi una, 2 la care te pricepi si la care iti face placere sa raspunzi. Adica, musai sa fie cu drag, din drag pentru noi

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Ian nu consuma nimic noaptea, nici lichide, nici solide.
Stiu, am un baiat grozav!!!!

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Intrebare cu iz bebelicesc...ca sa nu uitam de ce ne aflam aici:

Cat lichid consuma copchiii vostri noaptea? Nu la culcare, ci noaptea.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Floricule, sa nu carecumva sa te lasi pe tinjala ca nu-ti permit! NU AI VOIE, PUR SI SIMPLU sa cedezi, ne-am inteles? Povestim peste citeva luni daca a meritat au ba, ok?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Fii pe pace. Te asigur ca voi continua. Dar stii cum se spune...Drumul cunoscut e drumul cel mai scurt. Asa si cu dieta asta. Ce stiu aia fac. Am tinut si eu astazi pe mese caci oricum azi era ziua de "dezmatz". Dar eu am constatat dupa experienta zilei de azi ca nu as putea tine pe mese. Si stiu si din dietele anterioare caci ziiua asta cand trebuia sa mananc orice dar in cantitati mici si la ore distanta nu era pe placul meu.

Oricum maine merg la sala.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, chiar ca ai un baiat "gigea".

Rares ma dispera (sau pe cine doarme cu el). Dupa 12 noaptea cere APA la o ora, o ora jumate. Apa poate fi: apa, lapte, compot. Plus ca dimi cand se trezeste prima grija e APA. Adunat cred ca bea mai bine de 200 ml sau pe acolo. Nu stiu sa apreciez pt ca uneori bea o ceasca (de 200) alteori se duce mama si ii mai aduce.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Floric, curaj la dieta, ca n-ai de ales: ne-ai stirnit, acu tre sa fi sefa de pluton Cit despre centimetri, nu e o regula pt toata lumea, insa pt mine da: un kil slabit=un centimetru minus la talie. Vezi si tu, masoara-te, cintareste-te, noteaza undeva, si peste o sapt revino cu noile masuri si greutati.

Ina, te-a fraierit dragoana, aaaahhhh :))))
Mie mi se pare ca e tot juma de bebelus inca, dar si socrul, care a fost aseara pe-aci, a zis cam ca tine :)) si s-a facut blonduta de tot pogonice!

Mergi la inceput

Ce mi-ar mai placea sa merg si eu la sala dar, momentan, nu am cum; fetele merg seara in fiecare seara de luni pina vineri de la 8 la 9 (20-21) si eu nu am cu cine-l lasa pe Ian. V-am mai spus, cred, programul nostru:
-luni la 20 merge Jambo la baschet
-marti ies eu cu fetele
-miercuri la 18.30 merge Jambo la baschet
-vineri -cam de 2 ori pe luna iesim impreuna cu prietenii.

DAR se deschide ceva "minune" (-"normal" in locurile civilizate) de sala in incinta unui hotel de 5 stele (cui ii pasa ca oraselul nostru "nu duce" ditai magaoaia instelata?) cu program pe parcursul intregii zile. Atunci, sper sa merg si eu zilnic dupa ce-l las pe Ian la gradi. Sper sa arat "cool" la vara ceea ce va doresc si voua

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Intrebare cu iz bebelicesc...ca sa nu uitam de ce ne aflam aici:

Cat lichid consuma copchiii vostri noaptea? Nu la culcare, ci noaptea.

Poze Raru
Poze noi

fie-mea nu cere nimic daca temperatura nu este peste 18°C la ea in camera. Deci, de obicei nu bea noaptea.

Mergi la inceput

ina, curaj si tie, la gimnastocit de ce nu faci ceva exercitii acasa? E mai simplu decit crezi: iti faci program si de la "ora de" la "ora de" pui muzica si topai... decit sa astepti sala "minune", ca nu ea te slabeste, ci tot vointa ta

Mergi la inceput

Pai fac si acasa ceva miscari da' nu la modul serios pentru ca Ian se imprastie de ris cind ma vede; si eu rid cind il vad pe el si gata, e compromise bunele mele intentii!
Pe LEG MAGIC, insa, ma sui ZILNIC cu sfintenie dar, sincer, nu mi se pare magic deloc.

SI consider ca am nevoie de miscare consecventa si dirijata de cineva care stie si se pricepe ca sa arat macar pe aproape de ce visez cind sint...naiva Pilates vreau eu sa fac. Vom vedea. Eu locuiesc in parc. Hotelul cu sala, tot in parc -in capat-. Si-n capatul parcului, la dreapta e gradinita!

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ina, curaj si tie, la gimnastocit de ce nu faci ceva exercitii acasa? E mai simplu decit crezi: iti faci program si de la "ora de" la "ora de" pui muzica si topai... decit sa astepti sala "minune", ca nu ea te slabeste, ci tot vointa ta

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput