Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***
Raspunsuri - Pagina 28
Ilinca_M. spune:
Hai, mai, ca greva foamei pe cate-o perioada poate aparea la oricine; o fi un fel de "detoxifiere":))) A mea e in perioada haplea, dar stiu ca oricand poate sa apara iar o perioada "nimic in afara de mama!"
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
simplyana_m spune:
Bianca, o fi vrand si Vladimir sa-i tina isonul lui Floric si tufetelor puse la degresat!
Nu ziceai tu ca-i burtos?
http://www.lucamic.blogspot.com/
Gianina34 spune:
ilinca - nici pe mine nu ma pasioneaza telefoanele de ultima ora
ma intereseaza strict utilitatea - sa pot primi/suna cu baterie ff buna(eventual sa vorbesc incontinuu si sa-l incarc 1 data pe saptamana
)
DAR... recunosc ca uneori (mai precis de 2 ori mi s-a intamplat in viata) mi se pune pata pe un anumit telefon si-i musai sa-l am![]()
eu am "debutat" in '96 cu caramida de motorola
(asta dupa ce vre-o 2-3 ani au circulat prin firma statiile de emisie receptie - ma amuz si acum cand imi amintesc cand "sunau" sefii sa ne localizeze si intrebau - pozitia?
)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
pisigri spune:
Fetelor, multumesc pentru spirala!
Daca stiam, visam pe aici pe la voi mai din timp...
Nici eu nu-s cu telefoanele. Sa sune, sa pot suna, sa ma trezeasca dimineata si ma bucur daca au vreun joculet dragut (pt situatiile cind am de asteptat..)![]()
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
chatonel spune:
simply
pisicogrix, la africa cu tine, atunci! ![]()

ilink, nici io nu ma dau in vint dupa toate noutatile tehnologice (iar dupa telefoane mobile nici atit, io nici acum nu am :) ) , depinde care, cum si in nici un caz la orice pret! mi se intimpla sa astept si un an ca sa iau ce vreau, dar la un pret care sa imi para acceptabil.
bianca
curaj!
pentru fetele care nu au putut viziona pozele, mai pun un link, sper sa mearga asa:
https://picasaweb.google.com/108584589176305637812/PhotosSki2011?authkey=Gv1sRgCKb1ir-v8JzZsgE&feat=directlink
cit despre betii, io am avut multe si nenumarate, una foarte misto a fost acu vreo luna, cind rideam ca proasta de orice, si ce bine era. Mie imi place sa ma imbat, sa imi dispara inhibitiile, sa ma destind complet. Nu fac urit la bautura, decit in cazuri extreme (daca se ia cineva de mine rau, atunci il bat
, s-a intimplat sa bat baieti care s-au dat la mine la modul mitocan
). In rest spun glume, rid, sint fericita
Cit despre pretenia mea cu alcoalele, e de lunga durata, ceva cam ca ilinca: la bunici beam vin de sete, asta incepind de la 7-8 ani. Deh, erau si regiunile de asa ceva: la bailesti, la zaibarul lui nea Marin, se stia ca vinul e bun, i se dusese buhul :))![]()
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 bianca - nu pot sa cred ca vladimir nu mananca ![]() poate il supara ceva (poate gatul) ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si noua luni |
il supara niste fitze.
nu are chef sa manance mancare si gata.
sa-si ia singur sa manance ce-o vrea ca eu nu-l mai rog.
daca ii fierb paste imediat le haleste.
Ii trece lui.Cred ca e si el la disociat ca astazi a cam baut lapte:))
mireal spune:
Salut,Nu am mai intrat ca nu am avut chef de nimic.Theo a cazut duminica trecuta pe scari rau de tot, am ajuns la urgente,i-a cusut buzita 3 copci,la frunte si la barbita inca o cusatura.Nu mai vreau sa dau detalii, era cu tati.Dupa 2 zile in care efectiv nu am fost om, am inceput sa-mi revin si acum ma bufneste plansul cand ma gandesc.Theo acum e bine, a suferit un pic, ba chiar a fost mai curajos decat as fi fost eu in situatia lui.Pe mine nu ma pasioneaza aparatura, imi place sa le admir, poate sa si le am, dar sa nu dau atatia bani pe ele.Mereu apare cate ceva nou si nu isi merita investitia.In schimb sotul inainte sa-l avem pe Theo era pasionat, aveam mereu telefoane noi, calculatoare, boxe, etc.Acum s-a temperat ca investim banii acolo unde trebuie.Am vazut ca s-au inceput niste cure de slabire si eu incerc sa scot dulciurile din alimentatie, cam greu dar sper sa reusesc.E greu ca am mereu tentatii in casa,biscuitii lui Theo.
Gianina34 spune:
bianca - bine macar ca-i de fite![]()
dar oare e la disociat pe zile sau pe mese

cu ce-l incerci acum? cu cascava sau cu legume?![]()

Gianina34 spune:
pisigri - tare-mi plac "visele" tale si o sa tin pumnii sa se implineasca ca esti un om tare bun
simplyana_m spune:
Ilinca, ma gasesc pe aceeasi lungime de unda cu tine in doua aspecte:
1) Nici eu nu fac fata celor care vor sa-mi vanda ceva. Dar ar trebui sa te cunosti cu sor-mea, care a venit o data plouata tare de la cumparaturi, ca isi cumparase o bluza care nu-i placea deloc (si nici nu mai avea bani de alta, se dusese sa se imbrace de mers la o onomastica), PENTRU CA INSISTA VANZATOAREA, si i-a fost rusine de ea!!!!
Paranteza: Ne-a aburit o data un prieten de fam (om batran, fost ceva prin armata) sa mergem la o intalneala Amway, sa vedem cum merge "Afacerea" (asa-i zicea), ca sigur ne bagam si noi. Am stat doua ore intr-un amfiteatru in care se laudau unii pe altii si-si acordau titluri de pietre pretioase, si Mimi TOT TIMPUL a ras. Mai, dar cu lacrimi, cadea de pe scaun, aproape ca se tavalea. Si eu muream de nervi ca nu se poate stapani si mi-era o rusineeeeee. Eram amandoi transpirati si rosii ca racul: el de ras, eu de nervi. Inchid paranteza.
2) Sunt pe dinafara cu gadgeturile. Eu am avut doua telefoane mobile pana acum (acum n-am): primul prin 2005, nu mai stiu ce marca era, de doi lei, oricum, mi l-a dat seful sa ma poata suna dimineata cand venea sa ma ia cu masina - argument la care n-am mai opus rezistenta. Si al doilea, dupa ce m-am maritat, sotul meu generos mi l-a dat pe cel vechi al lui, ca era cam ros de Mura, si el si-a luat altul nou, mai performant. Asta ultimul e Nokia, se mai joaca Luca cu el prin casa, ca nmi mai pot folosi cartela (prepay
) din ro, si nu simt nevoia sa cumpar alta de-aici. Avem fix. Abonament la mobil n-am avut niciodata.
http://www.lucamic.blogspot.com/