Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***
Raspunsuri - Pagina 25
Gianina34 spune:
daaa floricule
edit: da-ul era pentru ambele intrebari
de cand am luat micsu' de la gradi, incontinuu mi s-a marait plangacit; masa a fost un cosmar si dupa 30 minute in care de-abia am convins-o sa ia cateva guri am clacat psihic si am incheiat operatiunea (in timpul asta am incercat totul - am povestit din reviste/carti/poze, am cantat, am pictat, am facut puzzle... si-a bagat mainile in mancare, a aruncat mancare peste tot ... si dupa toate astea tot ea era cea nemultumita ca miorlaia incontinuu); am dat-o jos din scaun si am plecat in sufragerie la joaca timp in care a mai rontait 2 fursecuri si 1 para. Spalatul pe dinti a fost horor, imbracatul in pijamale nu mai spun. Norocul meu ca a adormit repede. Dimineata s-a trezit la 6 si a luat-o de la capat cu miorlaiala; de-abia am imbracat-o pentru mers la gradi, de-abia am putut sa ma spal si sa ma imbrac eu (ca sa fie rasu'-plansu': tot am reusit sa mananc pe furis (ca sa nu-i stric pofta de mancare la gradi) vre-o 3 fursecuri steluta)
pisikule - eu am parte rar de scene din astea si nu rezist psihic mai-de-loc asa ca sa stii ca tu esti foarte puternica si ai tot respectul meu
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
Floric spune:
Of, Gianina, eu cunosc o alta forma de depresie acum. Ceva de genul o am, o traiesc dar incep sa o arunca cat mai departe in inconstientul meu poate, poate o trece. Stii ca erau afise haioase o data cu o maimutica bagata intr-un colt si spunea "stai aici poate imi trece cheful de munca"...Asa imi vine sa stau si eu...poate imi trece, dar nucheful de munca...La mine totul se invarte in jurul banilor, sunt intr-un kk financiar cum nu am mai cunoscut pana acum, mai exact sunt in imposibilitatea de a-mi mai duce darile si asta ma sperie groaznic. Dar incerc sa nu ma mai gandesc ca NU se poate sa le duc ci imi impun ca TREBUIE sa ies cumva, sa gasesc o solutie.
Este ca te-am ajutat sa iesi din starea de kko
Asta e ca aia cu capra vecinului...Hai, fruntea sus, peptul inainte si ...in lupta sa ne luptam.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
Spre fericirea mea, eu nu cunosc stari d-astea decat unoeri prin we cand nu are chef nici de mancare, nici de jucare ci doar de vrea el...Dar repet, fff rar. Si inteleg ca iti vine sa iti iei campii. Dar ce sa spun, poate o fi si ea intr-o pasa proasta. o fi obosita.
Uite, Rares plange asa din senin si aiurea atunci cand este obosit, cand ii este somn dar considera el ca mai are ceva de "facut prin casa". Si daca intervin atunci sa il culc...nu iti spun ce jale si reamete sunt in casa.
Micsu

Poze Raru
Poze noi
Gianina34 spune:
floricule - daca e vorba de rate la banci - ai fost sa rescadenteti/reesalonezi creditele/datoriile - ca acum se pot face foarte multe (nu mai spun ca daca refinantezi creditul tot la ei, ai conditii muuult mai bune in ceea ce priveste dobanzile
daca tu crezi ca te pot ajuta cu vre-un sfat/opinie... te rog sa-mi spui ca poate am vre-o idee buna
Floric spune:
Hai sa te distrez acum cu ce am patit aseara la sala...
Intru repede, ma schimb, bucuroasa ca nu a venit inca instructoarea (la sala stiam ca sunt mai multe instructoare dar eu m-am invatat cu una pe care o stiu de la o alta sala unde am fost eu in tinerete). Bun...Cand aud o voce cunoscuta...ma uit in stanga - dreapta si ce sa vad...o alta instructoare. M-a cuprins atunci un sentiment de "Vreau la maaaamaaaa". De ce? Pentur ca si pe aceasta o cunoscteam de la cealalta sala numai ca o cunosteam pentru severitatea exercitiilor. Bine, ea femeia lucreaza super bine, cu mult mai bine decat asta la care merg eu de obicei, explcia fiecare miscare, pozitia inc are trebuie sa faci exercitiul, in fine e mai bunace sa mai...dar in schimb, scoate tot untul din tine. In momentul cand am vazut-o, ti-am spus a inghetat puricul p emine. Zic, inapoi n-am cum sa dau asa ca...am rezistat eroic o ora. Azi am iar febraaaa.
Dar, iti spun lucreaza tanti asta de mai mare dragul. Bine, ca atunci cand vede ca nu mai poti vine langa tine si HAi, HAi, si iti face galerie doar doar oi face. Si de rusine faci, ca deh... Intelegi ce spun...Una peste alta m-am si distrat aseara dar acum mor de picioare.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 floricule - daca e vorba de rate la banci - ai fost sa rescadenteti/reesalonezi creditele/datoriile - ca acum se pot face foarte multe (nu mai spun ca daca refinantezi creditul tot la ei, ai conditii muuult mai bune in ceea ce priveste dobanzile daca tu crezi ca te pot ajuta cu vre-un sfat/opinie... te rog sa-mi spui ca poate am vre-o idee buna Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si noua luni |
Am incercat toate variantele posibile, si pentru ca salariul meu de acum este usor mai mare decat cel la data contractarii NU ma incadrez la reesalanare. De parca viata si inflatia nu a crescut. De parca eu cu salariul de acum huzurez ca am mai mult cu 100 lei ca acum X ani. dar in fine, astea sunt conditiile bancilor...
Multumesc tare mutl de ajutor. dar crede-ma momentan NU vreau sa vb despre rate/ credite/ banci / finante. Mai am o speranta de o refinantare. Si ma rog zi si noapte sa mi se aprobe altfel...

Poze Raru
Poze noi

Floric spune:
Ce-mi place Gianina...ne-am luat forum...Numai noi doua...

Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Se pare ca mi-am luat forum...Sunt singura pe aici. Eu scriu eu dau cu capul...
Poze Raru
Poze noi
Gianina34 spune:
nu floricule, nu dezertez numai ca am restartat calculatorul de 2 ori si apoi m-am mutat la al secretarei ca aveam o urgenta, acum sunt la al meu si... la datorie
pai bine mai floricule, nu-i mai bine sa scoata untul din tine pentru rezultate mai ultra-mega-spectaculoase intr-un timp mai scurt?
Gianina34 spune:
dodo-pui -te-am prins ca bantui pe aici
hai si ne serveste o minune de cafea de aia, de-a ta (ca de la ceaiul lui floric ma ia cu lesin deja
)