Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Saby, v-am admirat frumusetea de fata !!!si nu numai

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Am rapus balauru' , performanta neegalata de mai bine de 1 an.
Jambo a terminat basketu' tocmai mi-a adus o cioco cu 75 la suta kko -si m-a surprins mincind tocana - si s-a dus la bere, asa ca am timp de forumit si, daca iar aveti trebi in vastele apartamente, io...pling!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

io am trebi, dar trebuie sa pazesc printesa, care fara mine nu adoarme.

parca vad ca-mi trage iar teapa si cum apare taica'su e in plina forma.

Mergi la inceput

Cunosc povestea
Sper ca in seara asta sa-ti faca o surpriza si sa o gaseasca tati facind nani.

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

io am trebi, dar trebuie sa pazesc printesa, care fara mine nu adoarme.

parca vad ca-mi trage iar teapa si cum apare taica'su e in plina forma.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io-s relativ libera; am gatat eseul si amu huzband imi pune diacriticele si-mi baga notele la subsol, ca nu ma descurc cu ofisu' asta nou. Sophiphi a dormit de la 17 la 18.30 si acum e relativ fresh, se uita cu jind la laptop langa huzband si nu intelege de ce e asa plictisitor ecranu' de data asta. Pe calculator nu prea mai ii place nimic, s-a obisnuit cu laptop-ul, isi pune singura pe pauza filmul cand are chef, isi micsoreaza sau mareste imagine...s-a smecherit.
Apropo de beut, ce-as bea o bere...sau mai bine un Campari mix...sau un mojito...pfuu, ce-mi arde buzuka...nu-mi teleporteaza nimeni?
Ramona, lasa ca nici mie nu mi-au iesit clatitele din prima dar nu m-am lasat. Daca ai respectat retzeta tre sa-ti iasa; n-ai uitat praful de copt, nu? Cel mai bine e sa-l diluezi cu apa minerala. Aluatul asa trebuie sa fie, mai grosutz. Pui numai juma de polonic pe centrul tigaii, ca se intinde singur. Nu te-apuci sa intorci clatita pana nu vezi c-a facut "bulburuci", altfel se rantaleste toata, se maglavaiseste. Ideal e s-o intorci cu o lopatica, stii tu de care, nu de-aia cu care merge Stefan la nisip:P

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Noi suntem bine, ne-au trecut febrele. MAi curge cate un muc razlet dar nimic semnificativ.

Am avut ceva treaba astazi si nu am putut citi, dar acumma bag la recuperari.

Mergi la inceput

Bravo, Ilinca!
Dac' ai gatat treaba, chiar ca ne-am putea umezi nitel gitlejurile. Da' ce-ti tre' musai cokteil? Ceva gata imbuteliat ce are?
E mai simplu si mai la indemina!
Cin! Cin!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Fetele cu cartile de dezvoltare si motivare incercati:

Dale Carnegie si Anthony Robbins.
Tony Robbins are si seminarii motivationale (vezi Walk on Fire). intrati pe site-ul lui. Cine are bani poate merge la un astfel de simar si cica se intoarce "alt om".

Eu sunt destul de critica atunci cand citesc carti de genul asta. Pentru ca am tot conceput tot felul de programe motivationale si de planuri de cariera am inceput sa vad in tot un MLM. Citesc si nu mai aplic tot, ci doar ce mi se potriveste.

Mergi la inceput

Deci e cu gal,gal, gal.
Eu ca Simply, multe rau... sai inca o mai comit din cand in cand.
Cea mai recenta a fost in noimbrie (sau octombrie)la Sibiu.

Prima, memorabila! Eram intr-a 11 a. La mine in bloc era o petrecere. Petrecerea era la doua etaje sub mine (eu stateam la 5, party la 3, aceeasi coloana). Gazda lasase in camera de dans doar un bec sa nu cumva sa ii sparga cineva lustra. Un destept a tras de bec si atunci s-au ars sigurantele de la panou. Am stat pe intuneric vreo ora, timp in care am dat pe gat, sec, o sticla de Garrone. Cand s-a aprins lumina si m-am ridicat de pe scaun, am constatat ca nu ma tin picioarele asa ca am cazut.
M-a luat pretenul de atunci si m-a dus in baie sa vomit. Eram atat de beata ca picam cu capul in wc si vomitat ioc.
Apoi m-a dus in dormitor si m-a lasat pe pat. Dupa un timp a venit sa ma verifice. Cica ma tine unu' in brate. Ala mai beat ca mine ca a zis ca dormea cu "Andreea a mea". M-a ridicat, a constatat ca nu sunt Andreea alui si mi-a dat drumu' iar eu am cazut intre pat si o comoda.

Cica aratm bine. Alb 13 era descrierea. Intr-un final ma trezesc. Imi era rau. Ma duc pe balcon ca se iesea usor din camera incare eram. M-am incurcat in rufe fix ca in desene aniimate. Am ajuns cu brio la geam si cand am vazut eucat de sus e etajul 3 am inceput sa dau la rate. Ai mei 2 etaje mai sus, noroc ca dormeau.

Am stat la party pana al 7 dimineata ca sa ma trezesc. Cand ajung acasa, tata ma astepta in sufragerie. Am uitat sa mentionez ca eu faceam meditatii la mate cu tata si ca duminica respectiva aveam sedinta de la 10 (eu si inca o fata).
La 7 ma astepta cu o foaie si un pix si mi-a dat sa fac niste combinari si aranjamente. Noroc ca eram desteapta la mate ca altfel nu ma culcam in ziua aia. Si noroc ca si fata care trebuia sa vina la meditatii a fost cumine la party si am absentat motivat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Sunt si eu prin zona asta ca sa nu ma mai traga Ina de urechi , multumesc fetelor de aprecieri .
Si eu am facut clatitele japoneze si nu mi-au iersit , desi am incercat mai multe variante, ori se ardeau rau iar in momentul cand le intorceam se prelingeau pe partea cealalta ori nu puteam sa le intorc deloc , am respectat intocmai reteta, am asteptat sa faca si bulburuci, degeaba. Asa m-am enervat ca nu vreti sa stiti ce era la gura mea. Nu stiu cum se face dar la chesti dulci sunt anti talent complet. Mancare ma descurc binisor, cel putin asa zice lumea, dar nu ma pune sa fac prajituri ca ies catastrofa, desi eu chiar ma straduiesc, nu-mi pot da seama unde gresesc .

Mergi la inceput