Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pisigri, foarte bine ca nu-ti bati capul cu "scaparea" de la cumetrie (ma distreaza termenul, la noi nu se foloseste); totul e sa reiei regimul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. V-am zis ca eu am tinut regimul (pe mese, doar vreo saptamana pe zile) din noiembrie pana prin martie daaaar de la Craciun la Anul Nou m-am destrabalat cu salata de boeuf, vinete cu maioneza, snitzele si prajituri...si alcoale, biensur. Dar apoi am revenit la regimul de penitentza si s-a reglat treaba.
Fain cubul ala daca e cum imi inchipui, io asa ceva am vazut doar la centrul de joaca unde o mai duc pe Phiphi si ei ii place mult. Sa va zic ce ciudatzica e Sophiphi cand o duc la centrul ala de joaca. Acolo toti copiii zburda si-s pasionati de ce NU au acasa: tobogane, chestii gonflabile pe care sar ca apucatii, tot felul de "instalatii" cu piste, balansoare...Ei, Sophiphi ce face? E obsedata de mingi! Mingi, mingiutze si bile colorate (de-alea de "piscina"). N-are treaba cu nimic decat cu mingile si cel mult cu cubul ala de care am zis. Si danseaza, desi muzica e in fundal si alti copii nici n-o remarca:))
(azi noapte a cazut din pat, prima data cand a cazut din pat prin somn si a 3 a oara cand a cazut din pat, cu totul)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele daca trec de ziua de azi....merg mai departe. Stiti ca eu cu legumele #351;i mai ales fierte ...bleahhhhh.
Ei, iaca, ca am ajuns si la ziua de legume. Si am zis eu sa imi fierb un morcov, o telina #351;i cateva buchetele de brocoli. Aseara dupa ce le-am fiert am stors si o juma de lamaie peste ele. De fapt, de aseara aveam un filing despre gustul lor si tot am incercat sa mai pun cate ceva peste ele.

In fine, acum cand am mancat.... Noroc ca am gasit pe aici niste gogosari in otet si mi-am clatit cu ei gustul din gura. Oi mai luat cateva imbucaturi de morcov, cel mult...Pentur acasa mi-am cumparat o cutie de mazare si o fierb si o mananc. Sper ca aia sa aiba alt gust.

Doamne, ma tot gandesc cum mananca Rares brocoli asta (bine eu il gatesc cu putin sos de rosii) ca e innebunit dupa el. E clara diferenta de generatii #351;i gusturi, nu?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, si RAres e pasionat de mingi, bile, tot ce este rotund. Pentru el inseamna "pitzi", asa spune el la minge.
A si o alta pasiune a lui Rares, pe care a descoperit-o pe la 6 luni, si eu tot credeam ca o sa il lase dar cand colo ea infloreste pe zi ce trece...ea se cheama "aer conditionat". Ma dispera...Mai cand ne plimbam pe strada, le ocheste dintr-o miscare oculara...si incepe: aia? eu trebuie sa ii raspund, aia, iar ii raspund, aia, si uite asa...si nu sunt putine aere in zona noastra de plimbare.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata tufete dragi

ma bucur sa citesc ca bolnaviorii sunt ceva mai bine

chatonel - eu nu am putut sa vad pozele sa ma delectez si eu cu sania trasa de caini si pogoniciul blondutz

floricule - eu cred ca de la brocoli ti se trage ca el amaraste gustul si la celelalte legume (sfatul meu e sa il fierbi separat ca altfel risti sa vomiti de la bunatate de morcov si telina)

mai am de recuperat si revin

micsu' e la gradi dar avem prezenti in peisaj ceva mucisori falfaitori si-s cu inima stransa

iar legat de gradi: in ianuarie am reusit performanta de a fi prezente 57.14% (adica 12 zile din luna)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

floricule- noi nu bem nimic noaptea (poate doar ceva oscilo dar am de dat, sau alte homeopate)

pisik - imi pare tare rau ca iarasi aveti probleme mari cu somnul dar... nu se face ana mare? multa putere mamico (si pentru tatic, ca se implica si el)

simply - felicitam brosco pentru desuzetzire asa da
eu nu vad inca luminita de la capatul tunelului la noi e bucurie mare cand avem 3 suzi in mana

dyana - un pupic mare pentru tine mamico (si pentru mutzu multi si marunti sa creasca mai repede maselutele sau ce-l mai chinuie pe acolo)

Mergi la inceput

legat de petrecerea de 2 ani:
sper sa fim sanatoase si sa o serbam la gradi cu colegii ei+ o printesa buburuza (sau vad eu de care) care sa-i picteze, umfle/incolotaceasca baloane, distreze... chiar atunci cand cade ziua ei
acasa vom face o petrecere cu nasii ei si inca ceva prieteni in wk ce urmeaza sau de dupa paste - asta va fi petrecere "simpla" cu ornamente prin casa si pt copii + tort si lumanari

Mergi la inceput

floricule - nu am apucat sa vorbesc cu directoare
insa am ajuns la un consens cu al meu sot si daca asta e si asa ramane batut in cuie, la anul (adica din toamna) vom repeta grupa licuricilor ca si-asa nu am avut cine stie ce frecventa
oricum sa stii ca nu te-am uitat si te voi tine la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca, si pe mine ma distreaza "cumetria", nici pe la noi nu se foloseste.

Stiti reclamele alea de la Prima TV cu "we love to entertain you"? Andrei cand aude muzica aia apare in mare graba zicand "buf!", fiindca a vazut el ca acolo mai aterizeaza unul, altul. O alta faza simpatica cu reclamele este in legatura cu reclama aia la o masina, Renault parca, personalizata pentru doamne; in reclama e o tipa care agata la o petrecere o alta tipa, merg la ea, eroina se dezbraca, iar cealalta gratie feminina o lega la ochi...ei bine, observatia lui fiu-meu cand o vede pe aia legata la ochi este:"Cucu...bau!"

Mai, eu nu stiu ce nora vreau sa am, ca inca nu pot zice prea multe despre caracterul si personalitatea propriului copil. In sensul asta, acum nu pot decat sa sper ca o sa-si gaseasca perechea alaturi de care sa se simta implinit si ca va fi o fiinta care nu isi va bate joc de sentimentele lui.

Autoritatea parintelui. Hmm, mi-ar placea sa zic ca-s seful de trib, dar nu-s!In ceea ce priveste situatiile care l-ar putea pune in pericol pe Andrei sunt ferma, in rest recunosc ca au fost si sunt situatii in care el este seful...ba mai bate si din picior! Pe H. insa il asculta si executa ce-i spune fara istericale...eu mai lucrez la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Herr Komandant, raportez ca nu m-am abatut de la dieta si vad ca imi este tot mai usor; acum as purcede la o usoara reducere a cantitatilor ingerate, ca sa am rezultate mai rapide si mai spectaculoase. Sa vad daca reusesc. Floric, tu unde calculezi caloriile?

Am uitat sa-i pup pe dragii de Chiti si de Sebi pentru carnetul plin de FB-uri!!! Bravo!!! Este mare lucru!

Andiaroro, copiii astia din 14 nu stau deloc rau la capitolul personalitate, o stiu din proprie experienta.

Mergi la inceput

legat de serviciu:
eu una nu voi avea niciodata afacerea mea (nu mai suport psihic presiunea de a avea angajati, de a nu dormi noptile ca daca nu am bani de salarii, ca ce fac ei cu ratele, medicamentele, copii...)+ ca e ingrozitor cand trebuie dati afara , indiferent de motiv(fie ca sunt incompetenti/necorespunzatori, fie pe motiv de restrangere a activitatii); si pe margine acestui subiect sunt foarte multe de spus dar nu cred ca-i cazul

un program scurt in domeniul meu este exclus (asta daca vreau sa si castig mai bine)asa ca m-am consolat cu asta si incercam sa le impacam pe toate asa incat in primul rand bebelakele sa aiba cat mai putin de suferit
mi-ar place sa fiu sotie intretinuta (daca as castiga la loto)dar sa fiu totusi implicata in ceva proiecte; sa cresc copii (ca sigur mi-as lua inima in dinti sa fac macar 1),catei, pisoi, sa am grija de gradina/flori (ca se intelege ca as sta la casa) dar si sa am timp pentru mine, sa ies in lume sa iau contact cu oamenii
a fost odata o tema cu dependenta: ei bine, eu una sunt dependenta de oameni/civilizatie, cu bune, cu rele,cu aglomeratie, cu stres, cu tot ce implica; eu nu pot trai intr-un varf de munte izolata de lume fara sa am acces la media, de ex (dupa 2 zile de liniste imi aud gandurile - si pe-ale mele si pe-ale gugustiucului din corcodus- si nu-i bine)

Mergi la inceput