Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***
Raspunsuri - Pagina 13
chatonel spune:
dragelor, va multumim pentru aprecieri, complimente etc ![]()

o sa ni se urce la kap pina la urma, dupa atitea laude :)))
pisik
curaj, o sa treaca si perioada asta naspa...
ilink, spor la scris 

anaan, sanatate multa la catze! 
novus, multumesc, tare esti draguta
dar nu se poate intilnire mare, la munte, ne putem vedea doar la Bucuresti unde noi stam citeva zile... la valcea vom merge doar in week-end si vreau sa-mi vad pretenarii ![]()
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Am intrat doar putin sa va multumesc tuturor pentru urarile de ziua Luanei! ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
pai doar atit? vrem pozele, detaliile etc etc :))
Floric spune:
Neatza fetele. Trezireaaaaaaaaaaa!!!!!.
Inviorarea pe poezia Bogdanei.
Este un peisaj afara de iarna advarata, din povesti. Pomii sunt imbracati in chiciura groasa, frigut-frigut de ti se lipesc narile. Aaaa, ce bun e un ceai fierbinte...sau o cana cu vin fiert
.
Sper ca azi o sa vad mai multa animatie pe aici, da?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
petrean spune:
neaqtza.stau si eu la o cfea cu voi
Annan...asa spunea chiar guru mencinocopschi, ca e mai bine sa dai muschiulet de porc copilului(chiar si la 1an jumate)decat pui injectat din comert.
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre
pisigri spune:
Neatzaaaaa si eu !
Dar fara inviorare, ca mi-e lene :))
Fireste ca ieri la cumatrie am calcat strimb si s-a dus la vale regimul meu. Ma consolez cu gindul ca macar nu am mincat mult...
. Faza e ca s-a petrecut acasa, dupa cum v-am spus, a fost putina lume si oricum toti te bateau la cap sa maninci/gusti/da nu va place?/da... Ma rog. Cunoasteti stilul...
Pisik,
Nu stiu ce sa zic mai mult decit ce spui tu: e o etapa. Noi am trecut prin ceva similar cu somnul de prinz, ma rupea de spate, nu doarmea decit la mine in brate, se trezea de multe ori, era obosita... Nu s-a rezolvat nicicum, dar face asa numai cu mine. Daca ramine cu mama mea, ea o pune in patutul ei la prinz si in 5 minute de stat linga ea, a adormit. Cu mine nici nu vrea sa intre in camera ei. Acum, la prinz o adoarme tati, tot in brate, dar apoi o pune in patul nostru, deschide ochii, il vede linga ea si se culca la loc. Deci poate mai depinde si de persoana...Eu we asta iar am facut de planton cu ea pe mine, iar simbata am stat in picioare 2 ore, ca nici sa ma asez nu m-a lasat, se trezea si plingea
Diana, tu ai o rabdare infinita
. Dar cu scuzele de rigoare, eu nu-s de acord cu jucatul asta noaptea. Noi cind ne mai trezim cu chef de vorba, ne intoarcem amindoi cu spatele la ea si o lasam sa trancaneasca intre noi, cu pisicile de plus in brate, pina adoarme la loc. Uneori dureaza peste o ora, dar...macar a invatat ca noaptea nu e pentru joaca, nu se aprind becuri etc. A, ne dam jos din pat numai daca vrea sa vada ca "toti copiii dorm" adica nu e nimeni pe strada.
Revin cu tema/temele
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Forumit vs intimitate
Eu, privind acum in urma, am facut o chestie pe care nu as repeta-o: mi-am ales si pentru YM si pentru forumuri&comp. aceeasi "ïdentitate".
Pe de alta parte, nu obisnuiesc sa scriu chestii compromitatoare despre mine pe forumuri; daca am ceva de spus, daca simt nevoia sa imi deschid sufletul de tot, o fac pe MP, ceea ce mi se pare normal pina la urma; exista afinitati si atractii, asta este!
Pe de alta parte, stiu ca am scris si multe chestii care ar putea sa calce pe batatura pe unii sau altii care ar citi si s-ar simti vizati/mentionati in cele ce am spus. Dar...nu-mi pasa
. Nu ma intereseaza nici macar "tradarea" aia de care zicea Anaan, de cazul in care H ar citi-o pe ascuns.
Pe de alta parte, cred ca multa lume a observat asta, eu nu mi-s nici foarte lipicioasa, nici foarte sociabila/deschisa, asa ca eu nu am stabilit cu fetele legaturi de genul trimis/primit atentii, cadouri etc. Explicatii se gasesc, dar prefer sa nu intru in detalii pentru ca simt ca nu as putea sa formulez destul de bine cit sa nu risc sa se supere cineva.
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
andiaroro spune:
Pisigri-Ieri a fost doar "o zi".Nu conteaza cat si ce ai manact...Astazi o iei de la capat cu forte noi si fara frustrari
.
Eu nu cred ca o zi de genul asta strica tot regimul... Eventual, lungeste drumul pana la "tinta" tot cu o zi(hai 2, daca ne-am imbuibat prea tare). Mare chestie
!
Chato-Voi chiar va distrarati!
. Noi amanam pana la anu'muntii inzapêziti ca Anastasia nu vrea "manusi". Urla cand le vede. Si cu zapada s-a jucat 5 minute si apoi s-a pus pe urlat de frig, dar tot nu le-a vrut .
Din seria "n! vreau manusi"+ ce zicea Ramona cu "copilul, care nu plange, nu primeste", i-au dat de la primarie masina ca sa o duca la cresa cand e frig ca ajunge acolo ragusita de plans si inghetata bocna(nu vrea nici patura sau cuvertura caruciorului). Cand era cald ajungea cantand si vesela nevoie mare. ASa ca acum madmoazeau e "cocoana" si se plimba cu "buburuza" de 3 ori pe saptamana. Taica'su zice ca de aia o duc bine in viata mofturosii. Fac nitel gat si hopa "conditiile".
Ca sa vedeti incapatanare...Au incercat sa-i puna niste sosete lungi pe bub haina in loc de manusi, care ajungeau pana la umar...le-a scos cu dintii!!!apoi l-a afisat un zambet laaaarg: veux pas!
Cred ca am incurcat-o cu asa "caracter".
Pisik
pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda 3. propun o tema de week-end: percepeti activitatea voastra pe forum ca pe un demers intim in umbra (quasi-)anonimatului sau...cum? Daca vi se pare prea "grea", puteti "abera" pe marginea altui subiect: ce se intimpla cu iubirile "trecute"? Sau: cum "interzic" copilului ceva fara sa ma auto-plasez pe o pozitie de superioritate. Sau: cum as vrea sa fie nora/ginerele mea/meu? Sau: ce planuri de vacanta aveti? Sau: sinteti de acord care fiecare dintre noi -care vrea/poate/are veleitati pentru asa ceva- sa "ticluiasca" o "kestie"/un joc/etc. care sa ne ajute pe toate celelalte in cresterea/educarea/distrarea copilului. Ex: sa zicem ca eu ma hotarasc sa "inventez" un joc pentru mine si Ian; purced la treaba, pregatesc material si produsul finit il trimit pe contul comun sa ne bucuram toate de el; la sfirsit, schimbam impresii. |
Demers forumsitic sub protectia quasi-anonimatului
Nu stiu daca e asa, in cazul meu sigur nu, poate daca as fi optat pentru o identitate strict scriitoriceaca, fara nici un fel de detalii, poze, as fi scris mai multe si mai relaxat despre cum gindesc. atita timp cit pot fi identificata insa, prefer sa pastrez conceptiile despre viata care nu se inscriu in trendul larg acceptat de societate pentru mine.
Iubirile trecute din trecut ramin in trecut. In cazul unui prezent nesatisfacator, posibil sa apara nostalgii si "cum ar fi fost daca...?"-uri.
Iubirile trecute intre parteneri care inca sint parteneri...erodeaza amintirile frumoase.
Eu cred ca o familie este ca o mini-haita pina la urma. Evident ca parintele se afla pe o pozitie de superioritate, el fiind provider-ul si fiind mai puternic (fizic, psihic, mental si ca experienta). Eu cred ca nu se pune problema superioritatii decit cind aceasta este prost inteleasa si parintele alege constant sa se plaseze pe o pozitie de forta si sa submineze increderea in sine a copilului.
Ginerele meu? Pai sa fie un om intreg, atit pot spune. Intreg, integru...si sa se iubeasca unul pe altul. Trag nadejde ca educatia de acasa o va feri de abuzatori, alcoolici si alti nenorociti de genul. Mai trag nadejde ca va sti ca divortul nu este cel mai rau lucru care ti se poate intimpla in viata, si ca eu voi fi alaturi de ea mereu. In rest nu am pretentii nici la look, nici la job, nici la nimic. A, as mai vrea sa fie intarcat
Planuri de vacanta nu am deocamdata. Ma tenteaza un Cipru dar nu stiu daca ne descurcam cu finantele. Musai munte si cort...si in rest nu mai stiu. Sper ca mare, intr-o forma sau alta, daca Pisilinca va avea voie sa intre in apa; daca nu, nu ...
Jocuri? Nu ma simt atit de inventiva pt jocuri educative...ca inventii care o distreaza azi pret de juma de ora (si miine se uita ca la felul paishpe la exact acelasi lucru:))) ...sa tot fie!
No, vedeti ce constiincioasa-s ?!?
pisigri spune:
Anaan, am dus un "cub multi-activitati" pe care eu am vazut ca scria 12+ (acolo am observat ca scria 24+, nu stiu insa de ce, ca fiica-mea - care nu e geniu de nici o culoare - a "fumat" activitatile alea intre 12 si 18 luni); dragut, cu tot felul de butoane cintatoare, forme de potrivit, "labirint" pe care sa plimbi niste fluturasi si gindacei...ma rog, haios. Gasisem la un moment dat un antemergator dar era urit si spunea tot felul de cuvinte in engleza si chineza

asa ca nu am vrut sa il iau. Bine, plus florile, ciocolata si sticla de vin traditionale ![]()
Andiaroro, nu-mi fac griji pentru ziua de ieri
. io-s mai...lipsita de griji de-astea
, dovada si unde-am ajuns cu kilele !
Va pup, ma apuc si eu de treaba ca-s examene azi pe aici !