Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***
Raspunsuri - Pagina 11
inapreda spune:
Pai, baga-te la o tacla cu noi sa-ti treaca si apoi te intorci la munci.
Mi-am facut niste poze cind am venit de la Kaufland; sint in oglinda, nu se vede mare brinza; sper sa lw postez dupa ce-l dobor pe Valjean
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Io am mai scris freo 3 pagini la eseu Da' nu mai poci, ma doare capu', vai ce-am obosit. Bine ca de la forum nu obosesc niciodatamami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
ramona7575 spune:
Ce repede primesc fetele id si parola, eu o cerseasc de 2 zile si tot nik, sunt o cantitate neglijabile 
, cred ca o sa ma fac din ce in ce mai neglijabila pana la epuizare totala
Ilinca_M. spune:
Cuscra, de ce sa nu fie buna zama pentru Ian, dupa ce-ai insirat atatea bunatati acolo?! Atatea legume si verdetzuri...e ciolanul afumat, sau de ce spui ca nu e pentru copii? Cred ca poti sa-i dai zeama cu legume, cata vreme nu e fasole uscata (unii copii au mancat si de aia) si si putina carne de porc poti sa-i dai..in mod sigur ambele sunt muult mai sanatoase decat "pateutzul" si cremwursti fie si de "pui";).
Sophiphi e intr-o faza mancacioasa, la ea totul e la extrem, ori greva totala ori balotat. De vreo 2 saptamani e mancacioasa. Azi m-a innebunit, din 10 in 10 minute ma tira in bucatarie sa-mi arate sa-i mai dau ceva, macar paine goala sau biscuiti!
Pisik, iti tin pumnii sa treaca faza asta de agitatie, cine stie cate s-au adunat si pe cap'shorul ei...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramona7575 Ce repede primesc fetele id si parola, eu o cerseasc de 2 zile si tot nik, sunt o cantitate neglijabile ![]() , cred ca o sa ma fac din ce in ce mai neglijabila pana la epuizare totala |
In general cand cineva cere parola am observat 2 tendinte alternative: ori se repede toata lumea in acelasi timp sa dea datele, ori fiecare se gandeste:"ei, de cand a postat, precis i-o fi dat cineva, n-are rost sa-i mai umplu si eu inbox-ul"...tu ai nimerit tendinta a doua, cred
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Anaan spune:
Pisik drag
. Multa putere, ca trece si perioada asta. Iti dai seama ca pentru ea sunt multe schimbari si le asimileaza si ea cum poate...usor sigur ca nu ii este, puiul mic. Eu am observat la Andrei ca viseaza mult si se trezeste noaptea, atunci cand peste zi se intampla lucruri care nu intra in rutina lui. Am avut si eu o saptamana de nesomn: in fiecare noapte se trezea de cateva ori, uneori plangand din toti rarunchii si de-abia reuseam sa-l potolesc si stiu cat de greu este. Ziua, nedormita si franta cum eram, imi sarea tandara din te miri ce, plus ca aveam o dispozitie tare
. Acum doarme bine: de culcat continua sa se culce tarziu 11.30-12, dar macar doarme neintors pana dimineata si asa ma odihnesc si eu. Nu-ti pierde rabdarea si nu te gandi la ce e mai rau, ca trece si faza asta; asa sa o si iei: ca o faza si atat. Copiii sunt foarte diferiti: pentru unii lucrurile noi sunt surse de entuziasm si bucurie, pentru altii - surse de stres. Ai nostri(adica Ana si Andrei) cred ca se inscriu in ultima categorie
...dar sunt convinsa ca peste un an, doi o sa ne intrebam unde sunt urlatorii de altadata. Te pup!..si nu te mai gandi la rele, da?!
Anaan spune:
Ramona, ai PM. Ina are totala dreptate in privinta parolei, eu eram convinsa ca ai primit-o deja.
Anaan spune:
Ina, eu i-am dat lui Andrei saptamana trecuta ciorba de porc cu ciolan. Cred ca facusem si eu dupa vreo doi ani de absenta din meniul familiei. Carne nu i-am dat, doar zeama si legume. I-a placut mult si nu s-a intamplat nimic neplacut, asa ca poti sa ii dai si tu lui Ian, daca nu de altceva, macar pentru putina diversificare.
Anaan spune:
Eu am ajuns la spusele intelepte ale Pisiciigri: cred ca e mai sanatoasa carnea slaba de porc decat puii astia indopati cu cine stie ce. Bine, nu toata ziua buna ziua, dar din cand in cand pentru putina variatie in meniu eu zic ca-i ok. Chiar am de gand saptamana asta sa fac muschi de porc la cuptor cum zisese Pisigri, sa-l pun apoi la frigider si sa-i dau cate-o feliuta cand/daca are pofta de carne.
m_monique spune:
vad ca vorbiti de carne de porc. in teorie se spune ca e interzisa carnea de porc copiilor sub 3 ani. dar am vazut pediatrii care recomanda carne de porc copiilor de 2 ani.
si fata mea s-a servit la craciun cu friptura de porc, si a mancat-o cu o pofta
.
pediatra pe care o am mi-a spus ca decat sa-i dau copilului tot felul de traznai, mai bine o carne de porc slaba.
ramona7575 spune:
pentru id si pass. , m-am dat un pic in spectacol sa o primesc, cam se comporta si copii nostri, nu ? pana nu bocesc nu primesc ![]()

Da' nu mai poci, ma doare capu', vai ce-am obosit. Bine ca de la forum nu obosesc niciodata