Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 21
ilinca79 spune:
Ziua buna mamici dragi,
ce m-am saturat de frig...Victo, nu stii cate grde sunt azi , sa ma hotarasc si eu daca iesim afara.
Alice_Elena, Mara e superba
Ooana, interesant regimul Dukan, credeam ca e ceva cu mese clar definite, eu din alea n-am reusit sa tn niciodata si nici n-o sa mai incerc. Astept sa ne zici ce rezultate ai si ma apuc si eu
La multe lunite Bogdan-Andrei!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
rodyka spune:
ooana, daca muti masa 1 LM mai devreme, la 8 sau 8.30?
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ilinca79 spune:
Rodi, ce scumpa e Katia
Apropo de asta, mi s-a facut dor intr-o zi sa vad bbei si am intrat pe site-ul Gynia (maternitate privata din Cj), ca am prietene care au nascut acolo. L-am vazut si pe scumpul de Filip si pe Andreea , dar n-am gasit poze cu Vlad de crispro si Mihai de Victo. Fetelor, oare de ce nu apar?
Paula, pe scumpul de Raul sa treaca mucisorii.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
paula_m spune:
Oana, ai ajuns si tu la stadiu in care nu reusesti sa stabilesti cum dai mesele.... pai, eu ma gandesc la asta de 2 sapt si inca nu i-am dat de cap. Eu fructele i le dau in feeder, ca altfel nu am loc, inca...probabil cand ajungem la 3 mese, o sa fie mai mult loc... Chiar nu stiu cum sa te ajut. . Sa sti, ca parca de cand ii curg mucii, parca nu mai e asa infundat in gat, dar tot e un chin. Nu mai stiu care sunt bale, care sunt muci, il schimb de 2 ori pe ora, ce mai...distractie in toata regula. Dar nu conteaza, sa se faca bine , asta e tot ce conteaza.
Ma bucur insa, ca e la fel de activ, si jucaus, ca daca il vedeam si amarat si suparat , plecam in lume...Pozitia lui preferata acum e statul in cap. Cred ca asa crede el ca isi elibereaza nasucul de muci...
Rody, ce micuta si frumoasa e nepotica ta!!!!!
Alice, sunteti 2 frumoase!!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka provizoriu am pus poze cu Katia, nepotica delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
eu deja nu mai tin minte cand era Matei atat de mic
e o papusa!
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui ilinca79 Ooana, interesant regimul Dukan, credeam ca e ceva cu mese clar definite, eu din alea n-am reusit sa tn niciodata si nici n-o sa mai incerc. Astept sa ne zici ce rezultate ai si ma apuc si eu La multe lunite Bogdan-Andrei! Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
aaaaaaaa nici eu nu prea pot cu mesele clar definite...adica pot dar toata ziua trebuie sa te gandesti si sa pregatesti urmatoarea masa
acum clar nu am timp de asa ceva
va tin la curent...incepem peste 1 saptamana
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui rodyka ooana, daca muti masa 1 LM mai devreme, la 8 sau 8.30? delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
off Rody pai el cel mai devreme se trezeste la 8,30...si il tin macar 10 min nu pot sa ii dau sa pape cat e inca buimac de somn
sambata s-a trezit la 9,30
zau ca nu stiu cum sa fac...
Paula, da am ajuns ca nu stiu cum sa fac sa aibe si el 5 mese
si daca nu ii e foame...apoi nu pot sa il fac sa pape mai mult de 10-15 grame si daca insist plange asa ca nu am solutie...
Noi 2
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
off Rody pai el cel mai devreme se trezeste la 8,30...si il tin macar 10 min nu pot sa ii dau sa pape cat e inca buimac de somn sambata s-a trezit la 9,30 zau ca nu stiu cum sa fac... Paula, da am ajuns ca nu stiu cum sa fac sa aibe si el 5 mese si daca nu ii e foame...apoi nu pot sa il fac sa pape mai mult de 10-15 grame si daca insist plange asa ca nu am solutie... |
Ooana, Isa se trezeste pe la 10-10.30 in fiecare dimineata, dar o iau eu din patut mai devreme si-i dau sa suga, ca intre 8-9 trebuie sa ma ocup de Maria cu plecarea la scoala, iar daca ii dau la 9-10, nu mai papa fructele. dar ea suge bine si prin somn, e mai bine pentru amandoua. asa ne vedem de program in liniste. iar cand se trezeste, pana o schimb, ne facem toaleta, numai bine e ora 11, ora fructelor. si apoi la o scurta plimbarica, sa-si faca si ora de somnic!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Oana, eu zic sa ii dai la 9 fructele, si la 11 LM, inainte de somnic- imposibil sa refuze LM-ul. Iar la masa de la 17-18 cred ca merge mai degraba un iaurt, cereale, branzica, etc., dupa 7 luni.
Ilinca, ma enerveaza si pe mine astia de la Gynia. ca mie mi-au facut poze numai in sala de nasteri, si cica a plecat persoana care a facut pozele, am inteles ca au fost ceva neintelegeri pe acolo. La un moment dat promiteau ca pana la sf lui 2010 vor fi toate pozele, si tot nu is
Rodi, sa-ti traiasca nepotica, e dulce de numa!
Copilul doarme iar. Mai mult de o ora juma nu poate sta treaz, ca e marait. astept trezirea sa manance legumele, sa vedem cat de incantat va fi.
A venit ieri nasa-mea la noi (cu nasu). Ne intalnim rar, cam o data la 2-3 luni, ca ei stau in CLuj si is super ocupati cu muncile. Si mi-a cumparat o plasa mare plina cu haine faine! Draga de ea! Asa is de atenti cu Vlad de numa. Desi au greutati, ca tocmai s-au mutat la casa noua, au o rata de 2500 lei pe luna, inca nu si-au mobilat casa. Si s-a cheltuit atat! Foarte draguta! Ea e deodata cu mine, dar asa e crescuta incat pt ea faptul ca e nasa copilului inseamna enorm. Ea vrea sa ii cumpere bicicleta, cand a fi, sa se implice mult. Mereu ma intreaba ce are nevoie Vlad. Merg sa pregatesc mesele!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex