Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

La multi ani cu intarziere celor trei delfinasi care se sarbatoresc azi:

Tudor Andrei de Coteasca
Aida Alexandra de Alina2005
Denisa Maria de anca_vlad

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara mamici si pitici,

vad ca e cam liniste in delfinariu azi. Despre noi nimic nou, am lenevit prin casa toata ziua azi.
Sa se faca bine puiutii bolnaviori si dintisorii sa fie cuminti sa-i lase pe bbei sa doarma!

La multe lunite Tudor Andrei, Aida Alexandra si Maria!

Am baut un pahar de bere si mi s-a urcat la cap , merg in pat. Noapte buna delfinariu!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Fetele cochetele, bon soir!

Mi-a adus sotul o gaina de tara (proaspat gatuita) pe care am curatat-o in casa. Eu cand am facut asta in trecut, de la miros, mi-a fost naspa la stomac (pitzipoanca for ever), acum mi-am pus mascuta si m-am bagat si eu in seama, dar sotul meu a rezolvat "marea jumuleala" in proportie de 98%, hal de femeie are.

Rody, ehh, cu fete asa frumoase, era normal sa inceapa si pretendentii sa dea tarcoale.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

bumblebee, ma bucur ca nu sunt singura cu probleme de miros sotul meu zice ca "imi pute" [:))]

puiu doarme, tati se uita la two and a half men si eu am doar ce am facut baitza. am zis sa trec si pe la voi inainte sa merg la sterilizat biberoane

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multe lunisoare ,sa cresteti mari !!!
Mihnea Damian
Sebastian Petru Andrei
Stefan Andrei
Tudor Andrei
Aida Alexandra
Riana Maria
Denisa Maria
Bogdan Andrei
Ioana Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Am intrat sa va urez noapte buna...

Aelita, te pupam, multumim de urari. Ce-ti fac cele trei minuni mici?

Rody, wow, vezi daca faci fete frumoase... De la 10 ani trebe sa fii cu ochii in 4, si sa <<sortezi>> pretendentii...

Ma duc in pat. Asa ma dor ochii de nu-i pot tine deschisi. M-a doborat si pe mine raceala. Suntem toti in carantina.

GOOD NIGHT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CRISTINA SERBAN,multumim,sunt bine piticii mei,chiar o perioada buna,dupa aaatatea boli si nemancare,acum respiram...stiu ca nu pt mult ca iarna-i lunga
Multa sanatate si sa nu va tina mult raceala !

hai sa va pun POZE daca n-am ce face laora asta.

va pup ,sa aveti o noua saptamana minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor....de mult nu m/am mai trezit la 7.30...se vede ca nu sunt la mine acasa...Antonia cred ca stie ca am schimbat locatia de asta e asa matinala...plus ca aseara m/a terminat...atata ce s/a foit si a plans

Eu sper sa rezist 2 sapt aici...e rau tare cand nu esti la tine acasa...nu am mai luat leaganul si acum stau cu ea in brate ca mama e la munca...munceste 2 zile pe sapt....e si mai frig aici in casa ca nu au centrala ....gata m/am plans destul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Aelita, ai niste copii minunati! Miguel seamana la gurita cu Sofia, asa imi pare. Iar tu arati asa bine, bravo tie!

Giorgia, poate se obisnuieste Antonia azi cu noua casa pt 2 sapt. s va fi mai bine.

LA noi o noapte mai usoara. Daca doarme usor seara, la fel va fi si noaptea. Daca e cu scandal mult, tot asa o tinem si peste noapte. Aseara am reusit sa il adorm tinut de mana (fara leganat), cu povesti si soapte. Dar el cand e aproape atipit, cu ochii inchisi, tot da incet din manute(ca si cum ar mangaia ceva), si face ce face si ajunge la suzeta. si incepe sa planga. Ma duc sa i-o bag la loc, dar iar cu mangaieli, tinut de mana. S-a mai trezit de 3 ori pt suzeta si atat, fara alte foieli, apoi la 6 de papa, si a adormit singurel, la 8 iar de suzeta, si imediat se trezeste de tot. Ca il aud cum povesteste.

Fug...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

La multe lunisoare ,sa cresteti mari !!!
Mihnea Damian
Sebastian Petru Andrei
Stefan Andrei
Tudor Andrei
Aida Alexandra
Riana Maria
Denisa Maria
Bogdan Andrei
Ioana Miruna

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

si de la noi!!!!!
abia acum amrecuperat ca anu am mai intrat pe dc de vreo 3 zile! Va invit la o cafelutza, eu am baut-o pe la 6 dim, sotul a plecat pe la 3 si eu nu am mai putut sa dorm. Bogdan s-a trezit la 6 fresh a papat si avea chef de joaca. La 7 si-a luat somn pana la 8 si acu e calare pe mine ca vrea cablurile de la laptop. O zi superba va doresc!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput