Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Bumblebee, deci si Victor e cu ceasul dupa el. SI vlad s-a trezut acum dupa fix 30 min. Ii ies acum lateralii de sus, ca se vad bine, gingia e foarte umflata de ambele parti, in max 2-3 saptamani is iesiti. Sa ma bucur sau nu? ca apoi vor urma altii.
Paula, fa-i niste aerosoli lui Raul. Noi asa am facut cand avea mucii fix in gat. ca nu mergeau nici in sus, nici in jos.
Stiu ca e nasoala perioada asta in care mai tin si cura. Dar incerc sa nu o vad ca pe o cura, ca pe o perioada de infometare, ci ca pe un mancat sanatos, si o curatare a organismului. Iar daca mai slabesc imi ridica mult de tot moralul. Acum am fost la socri, a facut soacra mancare multa, multa, multa. Am mancat doarv 2 gratare de pui cu salata de rosii. Si am pacatuit cu 2 crochete. Iar garnitura de cartofi nu am mancat, sau mancarer de dovlecel. Am zis sa nu le combin. A mai facut si supa de pui - va fi pranzul si cina mea.
Cred ca iesim la plimbare cu masina. La noi sunt -15 grade. ioi...dar ne plimbam un pic, ca macar asa doarme tot juma de ora, dar in masina, nu ma tre sa il leagan eu.
Duminica placuta fetele!
Denisa, mi s-ar parea ciudat sa fie DA acum, mai ales ca nu a avut nimic, nu ai introdus aliment nou. Nu ai schimbat LP/ceai- sa fie asta cauza? Sau uleiul de masaj sau detergentul de haine?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciristina_serban/ciristina_serban.jpg)
ciristina_serban spune:
Vad ca am ramas singurea pe aici..
Mi-a adormit micuta Riri asa ca ma duc sa joc un tenis pe weii cu Razvanucu si cu tati. Pup.
O zi frumoasa sa aveti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Neata!
Si eu la o mare ca-s cu somnul in pom. Mi s-a trezit pitic la 1, la 4, de la 5 a mancat de vreo 3 ori si 2 ori la baie asa ca s-a trezit toata casa. Si Elisa o trezire, o iau pe aratura sigur daca mai continua in stilul acesta.
De marti de la vaccin tot asa face, si plange de cum se trezeste, e cam ragusita ca tare nemultumita a fost. Imi venea sa o scot afara la plimbare la 6 dimineta, macar asa ar fi dormit celelalte doua.
Stiu ca in perioadele cand au achizitii majore fac asa urat noaptea. Ea se rasuceste, se taraste in cerc adica e smechera asa dintr-odata.
Si-s convinsa ca toti delfinasii se lauda cu ceva nou, de aici si agitatia.
Alina, citeste despre diastazis recti, e ceva comun cand esti mama.
Carmen, bafta sa gasiti un doctor bun, sa aveti tratamentul potrivit. Eu i-am dat cu o crema cu cortizon 1%, si nu 3 zile cum zicea asistenta ci o saptamana. S-a ameliorat pata de la subrat dar nu a disparut, ba acum are inca 2 mici la incheieturile mainilor. Stiam ca nu trebuie apelat la hidrocortizon dar am zis ca o concentratie asa mica nu poate face prea mult rau. O sa incerc si eu ca tarate, si Elisei i-am pus in cadita si au fost de ajutor.
Eladea ce fetita ochioasa ai
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
neata dragelor!!!
LA MULTI ANISORI sarbatoritilor de astazi !!!! sa cresteti mari si sanatosi
Paula off mami da asa deodata a venit raceala asta puternica?!! va sa treaca cat mai repede posibil
si noi suntem racite putin, dar fata de data trecuta nu se mai ineaca cu mucisori ....ii dau oscillo si aspir ca altceva nu am ce face
Crispro il si pe Vladut sa iasa dintisorii repede repede si sa va reveniti la noptile cele de invidiat . iar tie o
Eladea si pe voi va si sa va reveniti cat de repede ca aveti 2 luni de cand numai in raceli o tineti, offf virusii astia nenorociti
Ramona la mai bine, poate incepe si Raisa sa aiba un program dintrala de ne va da pe toate pe spate
Bumblee si a mea ciufulita tot la 6 a dat trezirea dar am tinut-o in pat impotriva insistentelor ei si la 7 a adormit iar pentru o ora, dar a mea pe la 2 noaptea a avut porgram de vorbit si tipat la nu stiu ce timp de o ora
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
rodyka spune:
citat din mesajul lui eladea2005 si vorba tipei: 'daca tie nu-ti place latura pe care i-o servesti, de ce-l obligi pe el s-o manance?' ![]() m-a cam pus pe ganduri,... ![]() |
mie nu-mi place mai niciuna din mancarurile Isei, dar ea n-are treaba! dar clar ca s-as putea obliga copilul sa manance. chiar cred ca nici nu-l poti obliga, cum?! ii indesi lingurita intre buzele inclestate?
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Otilia, multumesc! Nu prea am gasit totusi multe explicatii, stii tu cumva daca problemuta asta nu face casa buna cu activitatea fizica ceva mai intensa?
La capitolul gusturi nu stiu ce sa zic... nu as obliga bblul sa manance daca nu-i place, dar nici nu as evita sa-i dau anumite chestii pt ca mie nu-mi plac, ii dau de toate (alimente permise) si el isi face selectia... e drept ca gusturile se educa mult in familie, este si puterea obisnuintei, de aia cu totii suntem topiti o viata dupa anumite mancari facute de mama, care nu le mai face nimeni la fel. Dar eu voi incerca multe combinatii pe care eu sincer nu le apreciez, cum ar fi brocoli, ioiii, nu-mi place deloc!!! dar pe la 7 luni, cred ca voi incerca sa-i bag in supa, daca vrea, bine, daca nu, incercam altceva.
Crisu, ma bucur ca-ti iese cu dieta, vorba vine, noul tau regim de viata, mai sanatos. Te obisnuiesti cu toate, plus ca ii faci o mare favoare organismului tau! Spor in continuare, acusica te-aud ca nu poti combina cartofi prajiti cu smantana.
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu, asa mai pe la amiaza...
am citit 2 pagini de dimineata si nu am apucat sa scriu prea mult, mi-am dus trupa la biserica, desi Isa a fost sacaita de dimineata.
dupa cumva spuneam, m-am dus la culcare si eu catre dimineata, am tot auzit-o pe Maria tusind si i-am dat paracetamol si sirop de tuse, am stat cu ea o vreme (febra n-avea) si pe cand m-am dus la noi in dormitor, m-a simtit Isa si s-a trezit. am pus-o la san dar nu vroia, am incercat s-o culc iar dar era maraita si nu vroia nimic. am petrecut asa pana la 6.30 tot punand-o in patut, in pat, in brate prin camera, pe burta mea, cu degetul in gurita ei, cu titi (care n-o vroia...), pana s-a trezit tati si a luat-o in primire, a plecat cu ea in salon sa pot eu dormi, si in 10 minute o adormise deja. ma gandeam ca mai am 4 ore de somn, bune si-alea. doar ca la 8.30 a sunat tel meu sa merg dupa pachetul din tara (mi-a trimis sora-mea patrunjel, pastarnac, telina si scaunel de baie ) si mi s-a dus tot somnul. la 10 am luat-o pe Isa in pat cu mine sa-i dau titi, a papat binisor, dar dupa o jumate de ora s-a trezit, cu somnul neimplinit. am incercat sa-i dau fructele la 11 (para, mango si banana) dar abia daca a papat 100 g, era prea repede dupa laptic. am plecat la biserica unde a fost tare cuminte pana i-am luat cornuletul cu ciocolata din mana (era si in ambalaj de folie si il tot fosnea de se intorcea lumea la noi
, il primise pomana), asa ca am iesit la poarta cu ea 5 min, timp in care venea lumea la ea ca la icoana
, ii masura pe toti din priviri. tare si-a mai lins buzitele dupa impartasire si a papat si 3 miezi de painica sfintita (e prima oara ca a papat paine, mie nu-mi trecuse prin cap, dar era acolo si o fosta colega de munca si i-a pus un miezuc pe limba pe care l-a mestecat rapid, asa ca i-am mai dat si eu). a mai stat si in povesti cu preotul (de cate ori o vede spune ca e tot mai mare si mai cuminte, el a si botezat-o).
la intoarcere acasa am incercat sa papam legumele (de la borcanel, sa nu ne complicam prea mult ca nu stima cat mananca), si abia a gustat ca a inceput sa planga cand ma vedea cum lingurita, mi-a si dat peste mana de cateva ori, ca ei ii era somn, asa ca am culcat-o nemancata, o sa recupereze ea cand se trezeste. acuma parca nu i-as da doar branzica cu mar copt, ma gandesc sa-i dau pranzul si sa uitam azi de gustarica.
de mine nu va mai zic ce fresh is, filme mi-au trebuit!!! degeaba doarme acum pitica, eu nu pot! dar deseara o sa incerc sa ma pun si eu mai devreme in patic (daca reusesc...)
Maria e tot ragusita, o doare gatul, dar nu mai tuseste. e asa de greu sa o tin departe de Isa, ca si Isa striga dupa ea...
cris, ma intrebai zilele trecute ce fac cu steriletul. pai ce sa fac?! nimic! astept sa-mi vina randul la programare, desi uneori am asa o senzatie de incomod . m-am gandit sa merg la dr da familie sa ma plang, poate solicita el o programare mai devreme...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Buna dimi! In Bacau s-a dat trezirea la ora 6, n-a mai fost chip sa-l pacalesc cu somnicul, dar poate-i mai bine asa, ca nici eu nu cred ca mai puteam adormi. Cum au fost azi noapte delfinasii? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alina ![]() ![]() |
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
crispro spune:
Si Vlad ca Isa... prea somnoros ca sa manance. Fructele le-a mai mancat cumva, dar legumele nu. ii era ora de somn, s-a enervat. Asa ca i-am facut Lp. Dar nu a vrut nici Lp, urla de somn. Asa ca da-i cu leganatul, dar numai 5 min, ca a adormit. Si dupa o juma de ora niste urlete cu ochii inchisi. L-am luat in brate, a mai dormit juma de ora si iar s-a trezit urland. cand l-am luat in brate a si tacut si adormit. Nu am reusit sa il pun jos ca urla, asa ca a dormit la mine in brate, o ora... ca pe vremurile de bebel. Dupa ce s-a trezit i-am dat iar legumele, dar tot greu a mancat.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex