Ian-Feb2011- Bv Babyleeks, Ocsanica, Gabi! (182)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Roxx te mai deranjez cu ceva intrebari.
Poti sa imi raspunzi pe pm daca nu poti aici.
Cat a fost factura finala si cam pentru ce?
Ai recoltat celule stem?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Tunde, prezent..

azi am facut curatenie, nu prea mare lucru eu, bineinteles dar am participat cu cat am putut..acum am mancarica in cuptor, pe urma mergem la ceva cumparaturi..dar sa nu uit..

Hai BABYLEEKS! sa vina bebe cat mai repede si sa ai dureri cat mai mici!
pentru Doloress inca mai asteptam..

mai citesc putin din urma si revin..

mami de Ariana (30.10.2005) si 38+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariana2005

Tunde, prezent..

azi am facut curatenie, nu prea mare lucru eu, bineinteles dar am participat cu cat am putut..acum am mancarica in cuptor, pe urma mergem la ceva cumparaturi..dar sa nu uit..

Hai BABYLEEKS! sa vina bebe cat mai repede si sa ai dureri cat mai mici!
pentru Doloress inca mai asteptam..

mai citesc putin din urma si revin..

mami de Ariana (30.10.2005) si 38+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

ok

in regula si a doua burtica...mai avem 2 absente
mie nu-mi vine sa ies din casa..asa ma apasa bebe in bazin..de crap...mai bine mi-am ales sa stau cumintica[cat se poate..langa doi barbati fomisti..le trebuie mancare non stop)in pat...aici ma simt cel mai bine...

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Hai Babyleeks

Ocsanicooooo tu deja mai mult ca sigur il tii pe bebe in brate, hai cu detalii !
Eu fac ordine...pe la 19 vin invitatii. O sa il trimit pe sot sa imi ia o para d'aia pt mucisori, vorba ta lorich,nu are prea multi.
tunde merci pt sfaturi, chiar nu stiam cum sa fac cand o sa folosesc batista.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

CARMEN;eu fac urat cand n-am chef de musafiri...daca acuma m-ar suna cineva ca vine la mine...sigur i-as zice in fata ca nu ma simt in stare sa primesc oaspeti

SHERBI!Hai cu vesti...cum a f la dr?

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna fetele

sunteti tari cuminti pe aici.
eu am iesit singura la cumparaturi azi..vreo 2 ore. am ales cel mai departat supermarket..am ascultat muzica in masina..tare bine a fost.
dar deja imi venea sa plang cand ma gandeam la bebe ca s-a trezit, ma sufocam fara el.

Mamici obosite..incercati cand prindeti ocazia sa furati juma de ora de somn..conteaza foarte mult., chiar daca doarme bebe si voi va ganditi ca aveti multa treaba de facut..lasati tot asa cum e si odihniti-va..bebe are nevoie de o mamica odihnita .
ziua cand este cineva cu voi..iesiti o ora afara, la cumparaturi sau gasiti voi..nu lasati sa va prinda asa de tare oboseala..de aici vine si depresia si gandurile aiurea.
eu desi am noroc ca bebe a dormit mereu noaptea, doar cu reprize de papa,kk si schimbat..sau cateva nopti in care nu vroia sa doarma cate o ora..am zile in care ma prinde oboseala rau si nu mai sunt buna de nimic, daca ma trezesc noaptea de doua ori, imi sare somnul, o ora stau cu bebe pana il culc,o ora stau cu ochii beliti pe tavan pana adom..asa ca ziua ma pun in pat, chiar daca atipesc 35-45 min, conteaza mult. NU VA NEGLIJATI!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

aa..uitasem ceva
daca aveti mame,soacre,cumnate care sunt dispuse sa va ajute..acceptati.
chiar daca ideile sunt diferite si va enerveaza de multe ori..e bine ca aveti pe cineva cu voi.
eu nu am avut pe nimeni,nici la primul copil nici acum..si desi ma dau tare desteapta ca pot sa le fac pe toate si nu am nevoie de nimic..cateodata imi doresc sa fie mama (asa scorpie cum e) pe aici..chiar daca oficial ne uram reciproc..dar tot ar conta.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna fetele!
Azi am iesit si eu din casa la o tura de cartier, nu mai puteam sa suport statul in casa..ziceai ca sunt scapata de la gradina zoologica, asa tare m-am bucurat de lumina si soare, de aer curat (atat cat poate fi de curat...). Dar lasa ca facem si noi o luna in curand si poate se mai termina temperaturile astea negative si incepem usor-usor sa iesim la plimbari scurte.

Bebelina a vomitat si ea mai devreme, ca tot vorbeati, pt prima oara. Si avem si niste bubite mici rosii pe fata pt care pediatra ne-a spus sa dam cu violet de gentiana (o fi acneea aia a bebelusului?)
In schimb cu colicii stam binisor pana acum.

LORI, interesant (si logic de altfel) cu repausul digestiv dupa ce vomita, nu stiam, dar nici eu n-am avut cu cine sa ma inteleg, ca a vomitat cand s-a trezit din somn si evident ca era moarta de foame.

SHUBU, ai povestit tu ca l-ai spalat pe bebe cu ceai de musetel parca, atunci cand nu facea kk...poti te rog sa repeti "reteta" ca nu-mi mai amintesc exact.

TUNDE, rezolva mama raceala aia, ca nu vrei sa te gaseasca bebelina gata bolnavioara!

CARMEN, noua ne-a aratat in maternitate cum se foloseste corect para de cauciuc (ca nu e cazul de batista atunci cand nu e racit - cica multe mamici renunta la ea pt ca o folosesc aiurea: deci se astupa cealalta nara si gura trebuie inchisa (eventual cu propria lui manuta pe care va fi incantat sa si-o suga), se apasa para, se baga in nasuc si se de drumul la aer.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MAMUTZ, nu am recoltat celule stem. Daca vrei, ideea e sa recoltezi cu Stem Sure cu care au astia protocol de colaborare. Pt oricare alta firma, tre sa platesti in plus 12 mil recoltarea.

Factura finala a fost 130 mil. la mine a inceput de la 100 mil (atat era tariful pt medicul meu - colaborator). Restul s-au adaugat pt 4 zile in plus de cazare, mancare (pt mine) si tratament si tone de analize (pt mandra) plus gaurile pt cercei (astia au fost 125 lei). Dar ca sa fie clar - nu-ti face nimeni nimic in plus daca nu ceri (sau nu ti se cere acordul, in cazul meu) si nu-ti incarca factura aiurea. De ex colega mea de camera nu a avut nimic extra (ca la mine) si a avut in plus pe factura ceva de genul "diverse" in valoare de 66 lei...
Daca mai ai intrebari, iti rasp cu placere, nu ma deranjezi absolut deloc.
Poti sa intri si pe subiectul "nasterea la Medlife", am descris acolo mai in amanunt cum a decurs totul.
pupici

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Merci mult Roxx. Am citit si la nastere la medlife. Noroc ca ai mai scris tu cum a fost la nastere, ca s-a cam transformat in clubul scutecelor acolo.
Mai am timp sa aleg. Am citit despre recoltarea celulelor stem, eram curioasa cat este kitul de recoltare. Citisem ceva de 850Euro, cu tot cu transport. Si nu stiu care firma ar fi mai buna pt aceste recoltari.
Merci inca odata.

16+

Mergi la inceput