Ian-Feb2011- Bv Babyleeks, Ocsanica, Gabi! (182)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor cred ca mai am de asteptat... ce-a zis bb Kevin, nu m-ai lasat sa ies cand am vrut eu, acuma nu mai ies deloc, na! Pai de vreo cateva ore n-am stat, am tot trebaluit, spalat vase, aranjat, mutat, m-am plimbat si asa de-aiurea prin casa si nimic ... nici o contractie cat de mica si nici dop n-a mai cazut. Asta este, eu insist dar nu se stie.
Multumesc de galerie Ma iau niste emotii cand vad...
Acum stau ca ma doare spatele de mor, dar stau in fund, de culcat ma mai culc numai noaptea de-acum.

Vad ca mamicile noastre sunt mai active seara, cred cand vin tatii sau dorm putin piticii.

Am vazut pozici superbe cu fetita frumoasa Maia de RaluKara si cu bb Tudor, baschetbalistul Odisseii de Angie. Frumosi copii mai avem!

V-am pupat, ma duc sa mai caut vreun sertar de ordonat.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 37+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

HAI DOLORESS !!!

HAI BEBE KEVIN!!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

36+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe - AMR 25 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Hai bebe Kevin, scoate nasucul afara ca mami este nerabdatoare sa te cunoasca !!!
Ma bag si eu la somnic, va pe toate !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Bebelu;tot le scot..le pun din nou.. verific,sa am tot ce-mi trebuie..dar sigur las ceva acasamai raman cosmeticele care le mai folosesc pan atunci..crema,deo..restul am pus..
Cum se apropie clipa am emotii tot mai mari...

Roxx;acuma s bine..la noapte sigur tusesc..Zici ca nu ma lasa nici cu apa?un prosopel macar sa ud...

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

HAI OCSANICAAA!HAI CU VESTI!HAI BEBE MARIA-SOFIA

BAFTA MARE BABYLEEKS!CURAJ!DD FIE CU VOI.HAI BEBE KEVIN CLAUDIU!TE ASTEPTAM PUI DRAG!

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

TUNDE, io zic ca asa a fost la mine. Mai bine ia o sticla cu apa la tine, vezi tu pe moment daca te lasa sau nu, desi nu stiu cat o sa-ti mai stea gandul la apa. Dar stii cum e, daca nu ai, sigur iti trebuie
Hai harnicuto, la odihna cu tine, ca acus vine bebelina si s-a dus somnul linistit!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

DOLORESS;AM BAGAT MOTATELE IN DULAPIOR...SA NE TII LA CURENT

numai da un semn si le bag cu viteza maxima

Am dormit una..am transpirat ,m-am trezit ud leoarca..caci luasem un paracetamol inainte..am f un dusulet..buba sughita..cand se linisteste pedaleaza...io ma fac bucati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Si neaparat inainte de culcare...

HAI BABYLEEKS!!!

HAI BEBE KEVIN CLAUDIU!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Shubulina;VESTI DIN U.K.?

SOMNIC USOR !- BEBEI -BURTICI - MAMICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MAYANE - merci - am sperat sa te auda si bebe, dar nici o sansa... Are dreptate TUNDE, mai tinem motatele pe tusa pana s-o hotari si buburuzul de unul singur sa scoata capul la lumina. Azi chiar am facut un tur de forta, asa prin casa. Chiar m-am jucat o gramada cu piticul, si nu e chiar usor cu el. Si nimic, nimic. Doar bucatele de dop. Asta este... pe de alta parte... si asa e mic mititel, poate mai creste putin.

Si pentru ca tot de azi m-am apucat sa ma invart prin bucatarie si sa fac si eu una alta, va las pentru maine dimineata niste cafeluta cu lapte sau ciocolata calda, sau ceai cu miere si lamaie (pentru Tunde)

si ca mic-dejun - omleta, bagles cu branza crema si bacon, cereale cu lapte, fructe si iaurt, muffins si placintele!

Mami de Patrick(29.04.2008) si 37+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput