Dieta gravida cu diabet gestational!

Dieta gravida cu diabet gestational! | Autor: Isabel79

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
Sunt insarcinata in 35 de saptamani si tocmai am fost diagnosticata cu diabet gestational.Trebuie sa tin dieta si sa-mi monitorizez glicemia acasa.Mentionez ca eu traiesc in Italia si aici o sa-mi dea o dieta bazata pe mancarurile lor.As vrea sa-mi dati exemple de diete care v-au fost recomandate de doctori in Romania pentru cazuri de diabet gestrational,daca s-a confruntat cineva cu asa ceva.Sa-mi scrieti exact ce se mananca la mic dejun,gustare,pranz etc.As vrea sa incerc sa tin o dieta "romaneasca" daca as putea,sa vedem ca am cateodata niste pofte si o foame agresiva pe care cu greu o controlez.Mananc ce-mi cade la mana,necontrolat.Stiu,sunt cam dusa!Mai ales ca m-am ingrasat 18 kile pana acum,am 94 kile,am plecat in sarcina de la 76 si am inaltimea de 1,66.Deci sunt cam rotunjoara!Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salut! Subiectul a mai fost dicutat si ma gandeam ca link-ul asta o sa-ti fie de ajutor http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158402 Si eu m-am trezit in exact aceeasi situsatie ca si tine. In principiu la felul intai, eu am inlocuit pastele cu supe/ciorbe..apoi felul 2 romanesc

Mergi la inceput