Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

http://www.marsupi. ro/?op=page&menu=2&submenu=5&lang=

i-am cumparat asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Sashenka eu sunt pt wrap, l-am folosit si rasfolosit!
Cu slingul nu ma impac eu prea bine, dar teoretic e mult mai comod de pus.
Joy, e superba sania aia.
Miruna, Sashenka, multa multa sanatate baietilor!!

Am pus si eu cateva poze in albumul comun. Cu ocazia asta am vazut ca apropae s-a atins limita maxima. Facem un cont nou sau curatenie?

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Beatrice, dar ce ai folosit pana acum de purtat?

M-am uitat putin pe contul picasa, sunt 55 de albume si un spatiu total de 1024 MB. Ar trebui ca fiecare album sa nu depaseasca aprox 15 Mb, presupunand ca mai apar cateva albume noi. Haideti sa ne verificam fiecare albumul daca mai vrem sa continuam sa uploadam acolo.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

nu stiu cum se face ca eu pot intra pe forum tocmai cand nu mai e nimeni ....

de Adina Maria
poze Adina

Am intrat si eu sa vedem cat ma lasa bb.
Nici bb meu, desi face 2 luni curand nu migreaza inca. Nici pe burtica nu prea ii place sa stea.. Dar eu sper sa fie ok. Fiecare copil are ritmul lui.

Fericita mamica Tudor Andrei POZE

nici al meu nu se intoarce/migreaza si nici pe burta nu-i plaace, ca sa-i fac masaj la spate il pun pe o parte. cu toate cs el pare destul de puternic, e vanjos asa dar cine stie dece nu face scheme,o fi tartitza prea mare si atarna greu

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

http://www.marsupi. ro/?op=page&menu=2&submenu=5#9001;=

i-am cumparat asa ceva

beatrice dar cat costa. ca nu vad pe site pretul sau sunt iio dusa ...
eu am wrap de pe wrap.ro. l-am folisit de cateva ori si bebe nu a protestat, il bag mereu cand e semi-adormit ca el vrea mereu sa priveasca lumeaz si eu nu stiu pozitii incatr sa vada si el; dar eu sunt mai neindemanateca...

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

beatrice parca tu te-ai confruntat cu diaree la bebele tau;cu ce ai rezolvat?

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

vasarie aceeasi problema cu marimea pozelor. o sa intru pe albume sa le micsorez. e un buton in dreapta sus la poze "edit" si de acolo dau resize.sper sa nu se supere fetele, doar ca dureaza ceva operatiune

daca mai puneti poze , dati dimensiuni mai mici sa o cupoe mai putin spatiu si se vad la fel de frumos

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Ral_eli, mai bine te odihnesti. Sunt sute de poze, unele poate vor fetele sa le stearga, e o munca titanica. Hai sa vedem ce se intampla in saptamana urmatoare.

_

Mergi la inceput

vasari ma odihnesc. decand am atipit in picioare m-am decis sa ma ocup doar de mine si bebe, de 2 zile numai fac nimik, doafr relaxare, internet, bebe.atat.

azi am avut o cearta cu sotul. de fapt dosr eu ma certam ca el tacea. pai nu se mai poate, nu se implica deloc. de parca l-am facut singura pe bb.a iesit bestia din mine .demult nu amn mai facut asa urat, dar am ajuns la capatul rabdarii.
nu stiu cat de coerenta am fost ca se adunase multe si s-a dezlantuit bestoia ca demult o tineam in frau , dar se pare ca inteles totusi ceva ca in seara asta a gatit el, eu am fost invitata la masa

off, omul asta scoate tot ce e mai rau din mine dar dc de vorba buna nu intelege....

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

acum am pus pozele la dimensiuni mici, mi-am invatat lectia de data trecuta

sa stii ca si eu m-am infipt in sot chiar acum 5 min si ieri..chiar cu 3 ma descurc ff greu, iar el stas linistit sa-si bea cafeaua si sa-si fumeze tigara. este adevarat ca nu pot spune ca nu ma ajuta deloc dar trebuie tinut in priza ca daca nu se duce la tigare si sta cate 45 min iar eu mor cu 3 de gat. acum am fost sa-i fac baie lui horea si bineanteles ca el tust la tigare si credeti ca s-a intamplat.??? ca sa stea linistit i-a dat lui iusti un pix si un caiet sa coloreze....si ce credeti ca a colorat copilul???.....canapelele mele crem . sa-i bat pe amandoi nu alta...iustin este pedepsit

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput