Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mersi Doura!Si intra mai des.......

Ce produse cosmetice pt bebe folositi? Eu am oscilat mereu intre Weleda si Mustela si le-am cam amestecat, nsh dk e bn.Samponul 2in 1 de la Mustela mi se pare cam prea parfumat pt bebei

Mergi la inceput

Vorbiti de viroze, bebe al meu a cam tusit azi de cateva ori, maine-poimaine ar trebui facut Rotarixul. In acest caz, credeti ca se mai poate administra?

Conform celor scrise pe prospect, "* daca copilul dumneavoastra are.o infectie severa cu febra mare. Poate fi: necesara amanarea vaccinarii pana la vindecarea infectiei. O infectie minora cum ar fi o raceala nu trebuie sa reprezinte o problema, dar discutati mai intai cu medicul dumneavoastra." ar fi ok, sa zicem.
Temperatura nu are, 37 cu 4.

Mergi la inceput

Ce storcator de fructe recomandati? M-am hotarat asupra blenderului, dar pana la fructe pasate, tre sa ma gandesc la storcator fructe.

Am intrebat ambii pediatrii, plus la farmacie(eu sunt cam disperata) care-i cel mai bun Lp si mi-au zis toti ca toate sunt la fel, depinde care-i place copilului.Ca toate au in compozitia lor acelasi lucru.

Ce v-a recomandat pt tuse?Mie mi-a dat sa facem aerosoli cu ser fiziologic si dextametazona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Ce storcator de fructe recomandati? M-am hotarat asupra blenderului, dar pana la fructe pasate, tre sa ma gandesc la storcator fructe.

Am intrebat ambii pediatrii, plus la farmacie(eu sunt cam disperata) care-i cel mai bun Lp si mi-au zis toti ca toate sunt la fel, depinde care-i place copilului.Ca toate au in compozitia lor acelasi lucru.

Ce v-a recomandat pt tuse?Mie mi-a dat sa facem aerosoli cu ser fiziologic si dextametazona

in 1 rand iti trebuie un baby cook atunci cand incepi the big D..si se incepe cu legume de obicei nu fructe..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata!

Alina, succes azi! Sa va intoarceti cu vesti bune!!!

Beatrice, daca dexametazona ti-a fost prescrisa de acel cretin de doctor despre care ai mai scris, nu ii da. Daca de altul, citeste putin despre administrarea de cortizon ( ca dexametazona e un cortizon ). Mi se pare muuult mult prea mult pentru un copil de nici trei luni, chiar atat de rau tuseste? Se da in laringite, e drept, ca sunt foarte periculoase, dar si acolo cu destula circumspectie, si in cazurile serioase. Ori tu nu ai descris o laringita la bebe...Ma rog, nu sunt medic, dar mai cere o opinie. Si da, du-te la Stanciu cand ai probleme, poti spune cand suni ca esti urgenta si varsta lui bebe.

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Kitty, da-i fara grija Infacol, daca cu ala ii merge bine. Nu se obisnuite stomacul cu el, pentru ca nu se absoarbe DELOC pe niciunde ( nici prin stomac, nici prin intestine ) in organism. "Simethicone is an anti-foaming agent that decreases the surface tension of gas bubbles, causing them to combine into larger bubbles in the stomach that can be passed more easily by burping. Simethicone does not reduce or prevent the formation of gas in the digestive tract, rather, it increases the rate at which it exits the body.[1] However, simethicone can relieve pain caused by gas in the intestines by decreasing foaming which then allows for passing of flatus. Simethicone is not absorbed by the body into the bloodstream, and is therefore considered relatively safe, with sources reporting the worst side effects as bloating, constipation, diarrhea, gas and heartburn. While sold as a treatment for colic, randomised controlled trials have not borne this claim out." Asa functioneaza. Se obisnuiesc gazele Evei cu simeticona, dar asta este foarte bine, nu ?

Beatrice, storcator de fructe nu am, am un robot de bucatarie care si blenduieste si stoarce si bate, face tot felul. Singurul dezavantaj este ca e mare, am jinduit dupa un blender mic, de data asta il cumpar . Ce te sfatuiesc sa cumperi este un steamer, vei gati legumele la aburi, e o metoda de preparare mult mai buna dceat fierberea, legumele si fructele isi pastreaza vitaminele. A pus Andreeac un gadget care este si steamer si blender, parca, e perfect ala! Eu suc de fructe i-am dat tarziu Sofiei, ii faceam fructele la abur ( piersica, mar, prune, cam tot ce gaseam toamna aia, am evitat citricele multa vreme ) si ii dadeam pulpa. Cand am terminat diversificarea i-am dat fructul crud si sucul. Mai vorbim, mai e cale lunga pana atunci. Cel putin pentru mine, care voi incepe la 6 luni Si schimba pediatrul, pentru binele copilului tau

Plecam afara, va !

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata si de la noi avem o saptamana plina in primul rand pentru ca sambata o sa avem botezul asa ca suntem in pline pregatiri si cu emotii cat casa ... tre sa ajung si la master sa-mi depun lucrarea de disertatie plus alte nimicuri

beatrice noi folosim samponul de la klorane si e ff bun, e cu musetel si nu are un miros puternic

Am fost la pediatru si a zis ca nu e multumita de bebe ca a luat doar 600 g in ultima luna si ca dupa ce papa la o masa sa ma mulg si sa-i dau restul de lapte cu seringa ...dar imi e teama sa nu vomite ca la o adica fiecare are nivelul lui de saturatie...cum ar fi dupa ce ai mancat o farfurie de supa sa-ti mai bage cineva pe gat inca 2 farfurii cu seringa...nu stiu zic in prima luna a luat 800 g si acum 600g exclusiv la san oare sa o bag pe LP?

intrebare: ce pastile pot lua pt dureri de cap ca ma doare ingrozitorrr

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Kity eu ii dau Bonisan si ii merge foarte bine. I-am dat si Colief dar sincer nu am fost multumita de el.E scump, putin si nu prea s-a meritat.
Beatrice eu folosesc Bubchen si sunt tare multumit. Am luat samponul, crema si ulei de la ei si [ana acum nu s-a inrosit Luca si nu am avut nici o problema.
Sunset mie nu mi se pare putin 600 gr... Luca a avut 2 saptamani in care nu a luat deloc ingreutate si doctorita mea nu s-a speriat deloc. Mi-a spus sa ii dau mai des sa manance , adica din 2 in 2 ore si sa il tin la tzitzi cat vreael sa stea. Sa nu il las sa adoarma ca asta nu inseamna ca s-a saturat ci ca a obosit si sa il mangai pe crestet sau sa ii vorbesc ca sa se trezeasca sa manance. Eu asa am facut si bebe a luat 300 gr saptamana urmatoare. La noi nici nu a pus in discutie LP. Daca ai piept e pacat sa ii dai LP. Incearca sa o tii mai des la san pentru ca ea probabil mamanca mai putin odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Sunset mie nu mi se pare putin 600 gr... Luca a avut 2 saptamani in care nu a luat deloc ingreutate si doctorita mea nu s-a speriat deloc. Mi-a spus sa ii dau mai des sa manance , adica din 2 in 2 ore si sa il tin la tzitzi cat vreael sa stea. Sa nu il las sa adoarma ca asta nu inseamna ca s-a saturat ci ca a obosit si sa il mangai pe crestet sau sa ii vorbesc ca sa se trezeasca sa manance. Eu asa am facut si bebe a luat 300 gr saptamana urmatoare. La noi nici nu a pus in discutie LP. Daca ai piept e pacat sa ii dai LP. Incearca sa o tii mai des la san pentru ca ea probabil mamanca mai putin odata.

39+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 2 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul

bebelina mea papa ff des la san cam la o ora ..o ora si jumatate cand nu doarme ( cand doarme bineintelesca nu o trezesc ) si sta la san cam 10-15 min dupa care incepe sa se zbata trage putin apoi il scuipa...iar il cauta si tot asa...dar sigur laptele de inceput care curge singur il papa pe tot ca ii curge usor..o suspectez de lenevie dar nu stiu cum sa o fac sa munceasca

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna cikas!

Vasari am luat mini (3-6kile) pt Ilinca ca are 4kile si midi (4-9kile)pt Mara ca are 5200.

beatrice75 si noua cand au fost racite ne-a dat sa facem aerosoli cu dexa si ser si adrenalina. Si a mers f bine, s-au facut bine repede. Ce cantitate ti-a zis sa pui?Noua 0.4ml.

Noi folosim la baie gel de dus Klorane si Nivea. Le alternez, o seara unu o seara altu.
Olgu nu mi se pare asa mult 0.4ml de dexa..

sunset_zuzi asta cu bagatu cu seringa fi sigura ca va varsa dupa. Si cred ca mai rau va fi ca iti varsa mai mult decat suptu si seringa.
Eventual poti sa te mulgi si sa ii daii majoritatea cu bibe si restu titi. La mine sa stiti ca nu refuza sanul desi papa maj bibe. Asa mult le place la saan..
Las ca e bine 600! Noi am avut saptamani de statea la acelasi gramaj: Mara a oscilat 7zile la cifra de 5.2kile-cand 5250, cand 5210..si tot asa de inebuneam.

Ca storcator am un noname da vad ca face bine suc din orce. Pan se strica pasta il folosesc.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput