FIV in Ungaria 124
Raspunsuri - Pagina 20
edennoa spune:
Multumim pt cuvintele frumoase tuturor.
Sarcina e complet natural la 37 ani, dupa 3 inseminari si un fiv toate fara succes. Nu imi vine sa cred nici acum, speram sa fie bine. Beta in z29 a fost 313, nu stiu daca e mult sau nu. Nu stiu nici cind trebuie mers la eco, vineri vorbesc cu medicul. Am citit mult despre fiv si inseminare si nu stiu chestii elementare de sarcina ...
alinamolnar spune:
Edennoa Felicitari! Sarcina usoara si la termen. Va iesi soarele si pe strada mea
samira33 spune:
edennoa,felicitari!!!
sarcina usoara si bebe la termen.
tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
joannaalx spune:
edennona felicitari!!! si bebe sanatos
acum am revenit de la eco....suntem la oferta in sensul k sunt 2 bb insa unul are pulsatii deja si celalalt nu....mediucl ne-a chemat sapt viit vineri pt ink o eco si atunci ne va spune ce e cu al doilea....dar unul e ok.... sa dea DD sa fie bine pana la final pt toata lumea.
pe toate.
martinel spune:
burticilor, felicitari !!!ma umplu de speranta cand vad noi si noi burtici!
joannaa, hmmm, ofertaaa, suna bine , sa va ajute Bunul D-zeu si fie bine pana la capat!
noi marti am fost la prima intalnire cu dr kriszan si avem mare incredere ca o sa fie bine, asteptam ciclul ca sa putem incepe!
alinuknuknuk spune:
Doamne ajuta Joannalx, pentru o sarcina ok pana la capat!
Pentru fetele care merg la Zadori:s-a intamplat vreodata sa nu va raspunda la email?
-de vreo 4 zile astept rasp de la el, cu ora consultatiei, si nimic
prin urmare am luat tel dimineata si am sunat la clinica: acolo rasp o asistenta care nu stia engleza.
ii zic ca-s din Romania si imi da pe cineva care vb lb. romana (prob era asit. Ani..). Intreb de doctor si ii spun ca nu mi-a rasp la email si ca trebuie sa stiu la ce ora merg maine...ea verifica lista si bineinteles ca nu eram pe lista..ca dr. nu mi-a raspuns; m-a programat pentru ora 14 (cred ca este vb de ora lor, 15 ora noastra).
o intreb daca trebuie sa mai sun sa vb cu dr. si imi zice ca nu.
-acu eu scrisei dr sa il anunt, ca poate l-o deranja...asta daca isi mai citeste emailurile..
sper sa fie ok maine, sa nu ma duc degeaba acolo...sunt un pic cam dezamagita...
kemskaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuknuknuk Doamne ajuta Joannalx, pentru o sarcina ok pana la capat! Pentru fetele care merg la Zadori:s-a intamplat vreodata sa nu va raspunda la email? -de vreo 4 zile astept rasp de la el, cu ora consultatiei, si nimic prin urmare am luat tel dimineata si am sunat la clinica: acolo rasp o asistenta care nu stia engleza. ii zic ca-s din Romania si imi da pe cineva care vb lb. romana (prob era asit. Ani..). Intreb de doctor si ii spun ca nu mi-a rasp la email si ca trebuie sa stiu la ce ora merg maine...ea verifica lista si bineinteles ca nu eram pe lista..ca dr. nu mi-a raspuns; m-a programat pentru ora 14 (cred ca este vb de ora lor, 15 ora noastra). o intreb daca trebuie sa mai sun sa vb cu dr. si imi zice ca nu. -acu eu scrisei dr sa il anunt, ca poate l-o deranja...asta daca isi mai citeste emailurile.. sper sa fie ok maine, sa nu ma duc degeaba acolo...sunt un pic cam dezamagita... |
alinuk nu te stresa dragutza
asa'i la Zadori....ce sa zic tre' sa te obisnuiesti
cand nu raspunde la mail, trimite'i din nou mail'ul..va raspunde
mie cel putin a 2a oara mi'a raspuns
du'te maine, va fi in regula, te primeste
cand ajungi da'le buletinul celor de la receptie si spune numele doctorului si.... dc n'o nimeresti pe singura care stie engleza pe acolo 9 o asistenta blonda) vor chema pe cineva care vb romaneste
de obicei sunt si cateva pers care au traducator.. va descurcati sigur!
cu ora... nu te astepta sa se respecte, poti astepta chiar si 2 ore...sau mai mult; programarea e la ora 2pm ora lor.
intotdeauna cand vb de ora acolo e vb de ora lor
drum bun maine! si succes la consultatie!
poate ne vedem la fac de medicina maine la pranz..merg dupa rez de la cariotip
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2
tannoo25 spune:
alinuk, noua zadori ne-a raspuns mereu, fara intarziere (atat la email, cat si la telefon); dar, acum, probabil este atat de aglomerat, incat nu mai face fata; asa ca retransmite-i emailul; si nu-ti mai face atatea griji ca se poate supara; ti-am mai spus:orice info costa
du-te la ora 14 acolo, dar, inarmeaza-te cu rabdare, caci vei avea de asteptat; asa e acolo: nu se respecta programarea
p.s. ani, cea de care zici tu este o tipa super de treaba, numai ca nu este asistenta clinicii
succes si te astept cu impresii