FIV in Ungaria 124
Raspunsuri - Pagina 12
joannaalx spune:
multumesc fetelor pt incurajari.....dar eu is terminata psihic
bombi...dimineata am crinone si seara 2 capsule de utrogestan
stie careva cam cat ar trebui sa fie beta la 19 zile d la transfer?
samira33 spune:
adishor,iti faci un cont pe photobucket...incarci acolo pozele si ne postezi aici linkul...sau daca nu ai timp...le micsorezi si mi le trimit mie pe mail si fac eu asta pentru tine.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
bombi spune:
joanna, beta ar trebuie sa se dubleze la 48 de ore. deci fata de valoarea de pe 28, miine ar trebui sa fie de 16 ore mai mare. ai mai facut cumva si alt test? Uite www.obfocus.com/calculators/betahCG.htm" target="_blank">aici un calculator pt timpul de dublare.
utrogestanul il pui vaginal, da?
Hai sa ma contrazic putin cu timpul de dublare:
What are considered normal doubling times early in pregnancy?
If your hCG levels are below 1,200, they can take 48 to 72 hours.
If your hCG levels are 1,200 to 6,000, they can typically take up to 96 hours to double.
If your hCG levels are above 6,000, your levels may take 96 hours (four days!) or more to double and still be perfectly normal.
Mai pun un www.conceivingconcepts.com/learning/articles/hcg_ranges.html" target="_blank">link cu valori beta pe zile pina la 24 DPO.
Am gasit unul si mai bun: contine www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single" target="_blank">valori beta pina la 30 DPO pt sarcine simple, gemeni, multiple; tabel cu www.betabase.info/showDoubling.php?type=Single" target="_blank">timpii de dublare, tot asa diferential si www.betabase.info/doublingCalc.php" target="_blank">calculator.
kemskaia spune:
fetelor, dupa experineta mea cu primul FIV (foliculi goi + ovocite putine si slab calitativ), am mai citit una-alta si ma gandeam ca poate ar fi util sa fac AMH.
dr mi'a recomandat cariotipul, atat si nimic mai mult.
fetele "mai vechi in FIV" sau cu experienta asemanatoare, voi ce ati facut? ce vi s'a recomandat?
AMH se face intr'o anumita zi a CM?
va multumesc!
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2
samira33 spune:
kemskaia,eu am facut AMH fara sa mi-l recomande vreun dr.
se poate recolta in orice zi a CM.
cariotip am facut la recomandarea dr.K.
bombi,ce de info utile.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
kemskaia spune:
[quote]citat din mesajul lui samira33
kemskaia,eu am facut AMH fara sa mi-l recomande vreun dr.
se poate recolta in orice zi a CM.
cariotip am facut la recomandarea dr.K.
samira multumesc!
ok, sa zicem c'o fac si eu
pe tine te'a ajutat cu ceva? se poate stabili tratamentul de stimulare mai bine cand stii valorile AMH?
...intreb si eu
seara frumoasa va doresc!
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2
naty76 spune:
buna fetelor
ma bucur pt cele care au reusit si mult noroc in continuare fetelor!
samirra tu ce mai faci?cum ti a iesit cariotipu?
toate fetele
adc spune:
joannalx, in caz de FIV nu conteaza decat evolutia betahcg, multe multe fete au spotting, unele chiar si sangerari in toata regula. Atata timp cat beta creste, o usoara secretie nu e motiv de ingrijorare. Tin pumnii sa te linistesti maine.
Si inca ceva, daca ai ajuns cu beta pe la 1000 (ceea ce e foarte probabil), un eco te va linisti cu siguranta, ar trebui sa se vada sarcina.
Llor spune:
Buna fetelor,
joannaalx...draga mea si eu m-am confruntat cu problema asta pt 2 zile din z11 pana in z13....ceva scurgeri maronii...am vb cu dr imediat si mi-a zis sa stau linisti-ta la pat dar in 2 zile mi-a trecut si am scapat. Ce mi s-a tot spus de catre femeile cu experienta ca as fi fost "insemnata"...habar n-aveam de termenul asta...medical vorbind...explicatia ar fi ca embrionul se prinde mai bine ::))
Eu continuii sa iau vitaminele iar utrogestan iau 8 pe zi ... 6 intravaginal si 2 oral...
Sper sa fi ok si sa te linistesti....
kemskaia...iti tin pumnii in continuare...
Va pup pe toate si va urmaresc indeaproape......
"Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin."
Gabriel Garcia Marquez