Fluturasi de martie-aprilie 2011 (135)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ma scuzati ca mai lipseste cate un "i" dar nu imi prea merge

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in s 37!!!
AMR: maxim 20 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Da, asa este, este foarte frumos ca am surori..sunt cele mai bune prietene ale mele (dupa sot), si le iubesc neconditionat!..

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lalely, dar ecograful este 4D, nu?
Adica, teoretic, daca-l prinde pe bebe intr-o pozitie buna de pozat ar putea sa imi puna o poza, doua pe cd, nu? O sa-i spun de la inceput ca pe cd ma intereseaza doar sa-mi puna o poza, doua sa i le trimit si sotului pe net...

in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Alina, chiar daca nu iti va pune poza pe un Cd poti fotografia poza pe care o primesti si chiar sa se vada foarte bine si apoi o poti trimite si sotului!!!

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

alina06 si lalely de marti incep la dr luca cursuri prenatale Lamaze, m-am gandit sa va spun si voua, poate va intereseaza. eu ma duc. am inteles ca sunt 200 lei.

Si eco la cine ati facut?

Eu am pe 4 febr la dr Olteanu

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 29+ , adica Ayanna

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Ssabrya, cursurile Lamaze se refera doar la nasterea naturala? Ca eu stiu doar ce-am vazut prin filme.
Noi amanadoua facem cezariana. Daca ar fi si cu ceva despre alaptat, sau cum sa crestem bebeii, eu vin!!! Tare m-ar interesa.
La eco la dr Olteanu am fost si eu la morfotetala la 24 de sapt. De acolo am poze cu bebe, l-a prins chiar binisor, una din profil si una din fata . Mie imi place tare mult dr Olteanu, plus ca am incredere in ea. Se zice c-ar fi cam cel mai bun ecografist de pe la noi. Lalely a fost acum la gineco la dr Dragnea.

Ally, foarte buna ideea cu poza! Multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ssabrya...eu nasc cu cezariana..nu cred ca ma ajuta la nastere!!

Am facut eco 3D sau 4D..tot acolo unde face si Dna Olteanu...decat ca am fost la Dr Dragnea..
Pe CD cu fata am o poza cam neclara..

Eu zis ca daca o sa-i spui ca vrei poza se va chnui sa prinda fata lui bebe special pt tato

28+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

lalely, n-am stiut ca tot in cabinetul de eco. Am crezut ca la gineco. In cazul asta, te-a programat cand ai vrut tu? Sau e aglomerat? Ca eu as vrea sa fac cand implinim 30 de sapt. Pt ca oricum apoi la 34 imi mai face dr meu un 3D-4D. Dar as mai face unul pana atunci. Probabil ca ar trebui sa sun de sapt viitoare ca sa fiu sigura. Doar suntem si noi in sapt 29

Am citit acum pe net un pic despre cursurile Lamaze. Teoretic ar trebui sa fie si alte chestii nu doar despre nasterea natural, ceea ce nu ne intereseaza. Am mai gasit asa, de exemplu:
- tehnici si pozitii de alaptat;
- exercitiu practic de schimbare si imbracare a nou nascutului;
- alcatuirea unui plan de activitati pt parinti in primele zile ale nou nascutului;
- identificarea semnelor de alarma care pot aparea la nou nascut;
Ma rog, mai sunt cateva chestii de genul asta. Daca ar fi si la noi cuprinse in program, m-as baga. Poate daca dam un telefon la clinica obtinem mai multe detalii? Sau chiar un program al cursurilor?
As incerca luni cu un telefon...

Mergi la inceput

lalely, n-am stiut ca tot in cabinetul de eco. Am crezut ca la gineco. In cazul asta, te-a programat cand ai vrut tu? Sau e aglomerat? Ca eu as vrea sa fac cand implinim 30 de sapt. Pt ca oricum apoi la 34 imi mai face dr meu un 3D-4D. Dar as mai face unul pana atunci. Probabil ca ar trebui sa sun de sapt viitoare ca sa fiu sigura. Doar suntem si noi in sapt 29

Am citit acum pe net un pic despre cursurile Lamaze. Teoretic ar trebui sa fie si alte chestii nu doar despre nasterea natural, ceea ce nu ne intereseaza. Am mai gasit asa, de exemplu:
- tehnici si pozitii de alaptat;
- exercitiu practic de schimbare si imbracare a nou nascutului;
- alcatuirea unui plan de activitati pt parinti in primele zile ale nou nascutului;
- identificarea semnelor de alarma care pot aparea la nou nascut;
Ma rog, mai sunt cateva chestii de genul asta. Daca ar fi si la noi cuprinse in program, m-as baga. Poate daca dam un telefon la clinica obtinem mai multe detalii? Sau chiar un program al cursurilor?
As incerca luni cu un telefon...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ce fac fetele??
eu ma prega sa ies cu sotul la cina in oras....mai profitam pe ultima suta de metri ca apoi vreo 3 luni pauza cu iesitul...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in s 37!!!
AMR: maxim 20 zile !!!!

Mergi la inceput