bebe de 2 luni jumatate tuseste

bebe de 2 luni jumatate tuseste | Autor: Crissellena

Link direct la acest mesaj

Buna, mamici!
Am o fetita de 2 luni 1/2 si a inceput sa tuseasca Eu am crezut ca se ineaca cu saliva, dar de ieri am observat ca tusea asta e diferita de cea in care se ineaca cu saliva.... Abia luni mergem la doctor si sunt ingrijorata... Voi ati patit asta? Ce sa fac pana luni? Cum sa o ingrijesc sa nu se inrautateasca situatia?
Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Urgent cu ea la medic!!! Nu e de gluma..al meu a tusit prima data la 3 luni, dupa botez, am sunat pediatra (era sambata si nu era la cabinet) si mi-a zis sa merg de urgenta cu el la spital...chiar daca nu face febra sau nu are alte simnptome...m-am dus si intr-adevar avea o pneumopatie interstitiala...am tratat cu Ambroxol, aerosoli cu ACC, ser fiziologic si Dexametazona si Panadol..si 1/4 Clorfeniramina seara..in 5 zile n-a mai avut nimik...Dar nu e de gluma cu tusea la bb asa mici...mergi cu el la medic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Cred ca e cam mult sa stai cu ea acasa pana luni. Tusea la un sugar asa mic nu e de ignorat. Mergi cu ea la urgenta si acolo ti se poate spune daca e ceva grav sau nu si ce tratament necesita.
Sanatate fetitei!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissellena spune:

Multumesc, fetelor!
Am sava ascult sfatul! Tuseste f. putin si nu are nici un alt simptom, dar m-ati pus pe ganduri..
Fug la doctor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Draga mea orice tuse frceventa la copilul sub 3 luni-pneumonie. Mergi la medic la camera de garda la spital, oriunde!sanantate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissellena spune:

Am fost la urgenta cu bebelina ... Groaznica experienta!!! dupa ce am inghitit multe reprosuri din partea medicului ("ce caut la el? ...nu am medic de familie? ...pe el nu-l plateste nimeni pt. consultatia asta... " ) am primit o hartie pe care nu se intelege diagnosticul (bineinteles ca nu mi l-a comunicat verbal si eu eram inca uimita de primirea pe care ne-a facut-o si nu am mai avut "nesimtirea" sa-l intreb... Ne-a dat vitamina C, Sumetrolim, Aerius si Sterimar ...
Sper sa fie ok ... Acum caut un pediatru care sa faca vizite la domiciliu si care sa nu uite care ii sunt atributiile de medic ... Ma abtin sa mai comentez, pentru ca as rabufni si as spune muuulte lucruri urate. Urasc tara asta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DINU_JAMILA spune:

Si fetita mea a racit la 2luni.am chemat pediatrul acasa tocmai ptr ca stiam ca la bebe apar repede complicatii.
Ne a dat traztament panadol, apa de mare in nasuc .
Pupicei si succes

Mergi la inceput