Prietene la bine si la greu - 103

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Neatza si de la Arad.
[quote]citat din mesajul lui Dozz

Rgagapie, nu e bine sa tii copilul de manute pt ca practic il faci sa mearga inainte ca musculatura lui sa fie pregatita. Se zice ca mai mult strici. Si ca ar fi ideal sa lasi copilul sa mearga singur, cand e el gata de asta.
[quote]
Nu e tinuta de manute, ii place sa mearga cu mainile sus si cu ochii inchisi cand s prosteste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Si eu sunt de acord ca se poate imbolnavi la orice gradinita dar nu agreez ideea musamalizarii. Adica apare un caz si toata lumea tace chitic ca poate o fi doar ala si nu se afla si astfel pt ca nu se iau masuri sporeste numarul imbolnavirilor si copilul duce acasa si la fratii mai mici bolile iar pana isi dau seama parintii... au de tras.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Angi la 13 luni avea 72,4cm si 7250g. Foarte putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza!
Cand ma laudam si eu ieri ca Amalia doarme un singur somn la pranz..Azi dimineata era treaza la ora 6..si normal ca la ora 10 era franta si am culcat-o. Doarme si acum, prevad ca a doua repriza de somn pe ziua de azi va fi destul de tarziu pe la 16, si iar la ora 21 nu ii este somn, iar se frichineste o ora pana adoarme de noapte.
Dankutz, tin pumnii sa dai peste un endocrinolog bun sa vedeti cum sta treaba cu Pinky. Eu tot sper ca ea sa fie asa mai mignona si mai finuta de felul ei, si sa nu fie probleme de alta natura!
Hai fetili, pe unde umblati? ca e un ger afara, ma indoiesc ca ati iesit pe la plimbari..
O saptamana usoara si minunata!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Neatza cu febra capisoneasca,

Noi experimentam prima febra din viata noastra, efect priorix. Matei e foarte moale cand ii creste febra, nu mananca , azi a tras si o mega voma. Bizar e ca reactiile au inceput devreme, la 4-5 zile de la vaccin. Acum e un pic mai vioi, insa azi noapte a fost atat de bizar sa il vad ca o carpa in bratele mele.

Sper sa treaca reactia in doua zile, asa cum a zis medicul.

Eu tot zic ca o fi luat si un pui de viroza si pe fondul imunitatii slabite se manifesta asa violent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Articol interesant despre sucurile carbogazoase, scris de profesorul Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
www.libertatea.ro/stire/de-ce-ne-imbolnavim-grav-din-cauza-sucurilor-carbogazoase-320363.html" target="_blank">http://www.libertatea.ro/stire/de-ce-ne-imbolnavim-grav-din-cauza-sucurilor-carbogazoase-320363.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Am gasit o reteta usoara de www.cepapam.ro/supa-peruana-cu-quinoa [url]" target="_blank">supa peruana cu quinoa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

incercati asa linkul de la Coquelicoata

Citat:
Am gasit o reteta usoara de www.cepapam.ro/supa-peruana-cu-quinoa" target="_blank">supa peruana cu quinoa

mama lu' Capisonel

Laurairina programul nu se schimba brusc, dureaza cateva saptamani de obicei. Iulian si acum, dupa 1 luna jumate, tot mai scapa cate o zi cu somn si dimineata. Ai rabdare. Incearca sa o culci tot devreme dupa masa si apoi devreme seara. In timp se obisnuieste . Pupam burtica

Ma intreb ce face Lumi_calin ca nu ne-a mai scris ce s-a intamplat cu boala micutului....

si ma bucur s-o vad pe Andre italiencelor!

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna ziua,

Ce liniste e pe aici!

Andrei a dormit vreo 30 min , si l-am trezit incercand sa-i tai unghiile, si m_am chinuit apoi inca o jumate de ora sa-l culc la loc, fara succes insa. Acum dansam pe Alunelu'.
Azi a papat numai tzitzi. Vad ca iar este intr-o greva a foamei.

Ancutza, chiar inainte sa citesc postarea ta, ii spuneam sotului ca mai am nevoie de jucarii educative pentru Andrei. Imi lipsesc carticele cartonate. Ne faceam planuri unde sa facem groapa de nisip la casa de la tara, pentru care vom avea nevoie de jucariile specifice. Mersi de idei.

Angi, Ana cumintica,

Licurici, poate e doar o zi de exceptie pentru Amalia, si o sa treaca la programul cu un somn. Spor la croseteala.

Coque, Mateiutul, sa treaca repede febra. Noi nu am facut febra, doar mucusori. De fapt Andrei nu a facut febra niciodata, si asta nu e bine, organismul lui nu prea se apara.

rgagapie, si Andrei isi tine manutele sus cand ii dau ceva in mana. Incercam sa-l invat sa traga o masinuta dupa el; dar el isi ridica mana cu sforicica, pana ridica masina de jos. Cum e Maya cu furunculul?

Oare Calin, de mami Lumi, ce face? a scris si am ratat eu postarea?

Am facut niste cafea proaspata pentru doritoare.

O saptamana frumoasa tuturor!

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Dankutza ca inaltime Cezara e ok(dupa Capraru la 15 luni talia normala la fete este intre 73.15 si 80.57 cm), ca greutate e intr-adevar mai mica dar stii tu.. fiecare cu ritmul lui. Nu strica niste investigatii suplimentare dar eu cred ca totul va fi ok. Apropo uitasem sa o felicit pe Cezarica pt uriasele progrese.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput