Prietene la bine si la greu - 103

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

?

Mergi la inceput

Magda imi pare tare rau ca pe linga grijile legate de Rares va loviti si de problemele administrative ale celor de la Mures. Of
Sper ca albinutele Maia sint mai bine astazi
Ma duc sa fac niste biscuiti din malai (tot de pe floridecires) pt asta mica, va anunt ce iese
Am lasat pe bufet capuccino si ciocolata calda + o larga selectie de ceaiuri cu lamiie si miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

?

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza
Lili saru'mana de cafea, ce face Lila mica?
Magda te apuca damblalele cu sistemul medical din Romania, va doresc rabdare si perseverenta, o sa fie bine pana la urma, sanatate multa!
Monis am citit tot articolul, mi se pare foare interesant si cred ca ridica multe semne de intrebare fiecareia dintre noi? "are copilul meu nevoie de doua somnuri pe zi sau nu?"
Tina merci de reteta, o sa incerc si eu budinca
Mihamora sanatate la copilasi

noi am avut o iritatie de scutec urata tare de la un kk acid, a stat o zi jumate la fundul gol prin casa si a plans la fiecare pipi pt ca o ustura pe rani ... am renuntat la portocale, iaurt, kiwi, mere, etc...acum suntem mai bine, dar ne-am chinuit putin.

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

?

si eu! Iulian a avut peste 6 treziri asta noapte

Magda te asteptam cu vesti bune de la TM.

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Magdaimi pare rau de toata plimbarea asta si asteptam vestile bune de la Timisoara.
Ancutza printesei, oare de la ce s-a iiritat asa rau?
Tinanici Maia nu suporta sa ma vada ca dispar din raza ei vizuala, daca ma duc la baie si e si tati acasa il trage de maneca sa vina sa bata la usa, si se distreaza de minune cand ii raspund (asta era pana la accident , ca acum suntem imobilizate in carucior)
Licurici oare daca papi cand te trezesti niste biscuiti sarati tot ti-e rau?
noi suntem relativ bine, aseara cu chiu cu vai a reusit sa faca in pampers asta dupa ce ieri toata ziua s-a cerut la olita, in rest incercam sa facem entertainment ,ar vrea tot timpul afara, dar se multumeste si cu plimbatul pe coridor.
Sunt multumita ca cel putin nu si-a pierdut pofta de mancare, maine dimineata mergem la control, sper sa nu fie nevoie de operatie.
Cel mai greu e noaptea ca ea era invatata sa se tot intoarca si acum tot pe spate .
Mihamorasincer nici eu nu ma gandeam ca de la o simpla cazatura isi poate fractura ceva, cand ma batea sotul la cap cu asta radeam si ii ziceam sa stea linistit ca sunt elastici, si uite ca nu e chiar asa , poate la noi am gresit eu ca am prins-o in cadere, nu stiu , acum ma intreb ca daca o lasam sa cada poate cadea altfel, poate eu sunt e vina cum am prins-o , poate din cauza mea s-a rasucit, nu stiu
Doura ma bucur ca e vesela printesa
si multumim de gandurile bune.

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Salutare!

Am fost pana la biserica, Amalia a ramas cu tati care i-a pregatit supica de amiaza si i-a dat sa pape.Acum doarme.

Magda- din pacate la noi ce merge bine trebuieschimbat. Institutul de inima de la noi era pana acum independent de spital, fiind finantat direct de la Bucuresti.Acum a trecut in subordinea spitalului .Multa sanatate si sa veniti cu vesti bune.La multi ani Iarinei!

Monis- nu-mi pasa mie ca se uita crucis lumea , numa ziceam as.am o verisoara cu o pitica de 9 luni ce mi se lauda la telefon cum mananca salam fetita si ma intreba asa malitios ca Amalia mananca orice.Si i-am zis ca mananca de toate potrivite varstei ei. pupici

Laura-ma gandesc la tine sa ti treaca raul. De asta mi-i groaza pentru bb2, ca eu o luna nu m-am putu apropia de frigider si bucatarie.

Ancutza-cum e Sabinuta azi, mai bine?

Acum studiez probleme mutarii patutului Amalie in alta camera ca ma temina noaptea cu maraieli si frichineli, care se sfarsesc inevitabil la noi in pat

La noi se zice in popor ca azi trece vulpea peste apa si daca e inghetat vine primavara repede. Ce bine ar fi

Natalia, fericita de Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui na_bo

Salutare!

La noi se zice in popor ca azi trece vulpea peste apa si daca e inghetat vine primavara repede. Ce bine ar fi

pai si? trece sau nu trece vulpea?

salam... yummy . nu mananc eu salam ...
no comment...

Biara fix asta m-am gandit si eu cand am vazut ca ai scris de Maia. Parca nu-mi vine a crede ca un copil asa mic poate cadea pe jos si sa-si rupa ceva. Dar acum vad ca ai facut o schema... deci oare pot sa persist in gandul asta, ca nu pot pati ceva f grav daca pica de pe picioarele lor? hmmm

oricum, ma bucur ca incepeti sa va adaptati la starea de acum, cred ca ii este greu fetitei, dar tie si mai greu. Eu am multa incredere in copii, ca sunt f adaptabili la ora asta si ca mai greu ne e noua, ca avem tot felul de idei si ganduri... Sper sa veniti cu vesti bune de la control, sa scapati iute de gips si sa nu fie nevoie de nici un fel de operatie nimic .

Ancutza ce faceti voi?

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui na_bo

Salutare!

pai si? trece sau nu trece vulpea?

sMonis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Nu stiu ce a facut vulpea, dar am vazut ca au iesit ursii din barlog, deci ..... vine, vine primavara..........

Salutare si de la noi,

E un ger pe aici d nu-ti vine nici sa te uiti pe geam. Nici nu mai stiu decand nu l-am scos pe Andrei pe afara.

Noi dormim cam prost noaptea, asa ca ma duc sa pun capul pe perna, sper macar juma' de ora.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Booon, deci a trecut vulpea apa, a iesit si ursul din birlog, e clar ca urmeaza sa fie pacalit
Monis de 6 ori?!? Se lasa cu ceva canini? Lila se scoala o singura data si buna, sta cite o ora juma treaza
Biara of, si eu ma gindeam ca sint elastici copilutii si nici nu au de la ce inaltime sa cada dar uite ca se poate intimpla
licurix are personalitate Iris, d-aia ti-e greata Maninca numai cartofi copti daca pe aia ii suporti si mai fa niste incercari sa vezi ce tolerezi. Mamaliguta suporti?
Biscuitii mei cu malai nu sint cine stie ce, se coc foarte repede si atunci nu are timp sa se inmoaie malaiul si se simte zici ca maninci nisip. Cred ca ies mai buni daca ii faci din mamaliga direct.
Ancutzule Lila face bine, i-a iesit si ei prima masea drept care m-a tot chinuit noptile astea, acum sper sa revina la programul frumos din ultima luna in care nu se mai trezea noaptea deloc. E intr-o pasa mincacioasa incredibila, vrea sa haleasca la 1 inainte de somn si mai vrea inca o masa si la 4 cind se scoala. I-am facut acum o budinca tare buna - am fiert niste mei decorticat in lapte, am tapetat o tava cu mar decojit si putin unt, am turnat meiul, i-am pus deasupra niste gem de prune fara zahar si putina scortzi si am dat la cuptor si a iesit o minune, imi vine s-o maninc eu.
lyly si coque cum sint baietii?

Mergi la inceput