Prietene la bine si la greu - 103
Raspunsuri - Pagina 14
douradoudou spune:
biara imi pare rau pt buburuza ..sper sa nu fie prea grav si sa scape repede de gips.
smara, tahini este pasta de susan da...vezi ca trebuie amestecata bine pt ca se ridica uleiul la suprafata..noi o nfolosim la hommos...mutabal (pasta de vinete coapte cu tahini sturoi si zeama de lamaie)..se mai foloseste la unele prajituri.se face sos pt peste din tahini -usturoi-putina zeama de lamae si patrunjel tocat ..tot sosul ala dar fara patrunjel se mananca si cu falafel
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
Biara spune:
Feteleor va multumesc pentru incurajari sunteti grozave.
Noi suntem relativ bine, inceercam sa ne tinem tare pentru pitica, e destul de vesela, avem probleme doar daca vrem sa o ridicam, avem tot piciorusul stang in ghps si ghips in jurul burticii pentru o fixare mai buna, are fractura de femur obliica dar fara deplasare si sper sa ramana asa ca daca nu ajungem la operatie.
incerc sa nu plang de fata cu ea dar pur si simplu nu inteleg de ce, ce sa fac sa ii fie mai bine.
apropo de asta Dozz tu cum ai facut cu Ana cand a avut ghips, o culcai doar pe spate, si cu kk cum v-ati descurcat(cu spalatul ma refer) , mi-e groaza ca Maia de la 10 luni face doar la olita si acum nu vrea sa faca in scutec, se tot cere pe olita si mi-e frica sa nu dam in altele daca va refuza incontinuare.
va multumesc pentru gandurile bune.
Simina cum e Maya? poate ar trebui sa mergi la un control cu ea sa nu ramana ace si sa se infecteze.
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
monica_80 spune:
Of....atat de rau imi pare de Maya, cu piciorusul. Imi imaginez ce-i in sufletul vostru. Cat trebuie sa stea cu ghipsul?
Simina multa santate printesei intepate.
Nici noi nu suntem prea bine. De ieri dupa amiaza suntem cu branula in manuta si facem antibiotic intravenos la 12h. M-a convins dr ca e musai sa facem asta.
Cel mai rau e ca ea tot incearca sa-si scoata pansamentul, i-am pus deasupra o manusa pe care si-o tot da jos si e foarte curioasa ce-i acolo, dar mi-e frica sa nu traga odata tare si sa si-o scoata, asa ca stau numai cu ochii pe ea, sau mai bine zis mai mult cu ea in brate, ca e si foarte maraita
Mami fericita de printesa Mariuta
magdaz_ina spune:
Am revenit de la Mures, trebuie sa mergem la Timisoara pentru angio-CT.
Acum cautam itinerarii de deplasare la Timisoara si pensiuni pentru cazare pe langa spitalul de copii.
Dupa excursia asta ne internam iar la Mures.
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
magdaz_ina spune:
Monis, multumim pentru urari !
Iarina a ramas momentan fara petrecere, pana se lamureste situatia cu Rares evitam aglomeratia ca sa nu racim. A avut doar un tort si cateva cadouri.
Dancutza, Rares a ajuns la 8 kg la 14 luni. Internarile astea cred insa ca il mai stopeaza din evoultie.
magdaz_ina spune:
pentru puiutii bolnaviori, sa se faca repede bine si mult curaj pentru mamicile lor !
simina_kin spune:
Doamneeee ce de pui bolnavi sau cu probleme
Sa dea DD sa se faca bine toti si sa numai avem parte de astfel de nenorociri!!
Citeam zilele trecute la celelalte fete la scutece si am vazut ca si Camy_pus are probleme cu Flaviusica
Biara e bine totusi ca-i vesela Maiutza.Mai greu o sa-ti fie cand o sa inceapa sa o manance pielea.Cat timp sta in gips???
Magdaz_ina si Monica_80, SANATATE PUIUTILOR, sa scapati mai repede de necazuri!
Ancutza tu ma intrebai ce cauta cactusul la niv fetii?!....cactusul ala(este cactus inalt, mai mare ca fata, si cu tepi mari si grosi) era pe palier la mama, la mica distanta fata de usa, dar fimea mi s-a smucit din mana cand sa intram in lift si a luat-o invers, direct in el
Aseara dupa baita m-am uitat atent la punctele ramase pe frunte, am incercat sa-i storc unul da a iesit sange, ceea ce mi-a dat sperante ca nu are ghimpi acolo. Oricum vad ca se estompeaza pe zi ce trece
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laurairina13 spune:
ma primiti si pe mine sa ma plang? mi-e rau de abia ma tarai, orice e de mancare nu e bun, numai cand deschid frigiderul ma doboara de rau mirosul, mi se face pielea de gaina. Am mancat de dimineata o banana, cativa covrigei uscati si putina paine cu smantana..nu mai pot...Ma roade asa rau stomacul de mi se pare ca se freaca rana pe rana..dar nici nu pot sa mananc nimic. Iar am pus la copt cartofi,poate poate mananc ceva..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
raluci_b spune:
Saluti,
Biara, Simina - ce intamplari si la voi, sa treaca cu bine
Lyly - sper ca ati ajuns acasa,
Sanatate puilor care mai sunteti bolnavi
Licurici - hai capul sus ca trec ele greturile, stii tu, multe si-ar dori sa le aiba
Many, Ralu, Lili hai bagati o vorbulitza
Ma bucur ca am vazut scris de Italianca
Monis - ce de bunatati ne-ai dat de facut, abia astept, salivam la toate
Coque - pupam Mateiu, cum e cu febra
Remus nu se mai opreste din mers, i-am luat jucarii noi de lemn, este incantat de ele, mai ales ca le-am dosit pe cele vechi. Sta linistit si se joaca cu el 10-15 minute si cand este ff concentrat pot sa ma pun si-n cap ca nu ma baga in seama. Dar dragul de el, se joaca singurel in living si cand se plictiseste vine ma ia de mana si ma pune sa ma asez jos cu el
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
monis5 spune:
of, of, in loc sa scriu un mesaj de hahaiala, scriu unul cu gandul la puisorii bolnaviori, sa dea DD sa se faca bine! Maia si Maya si Maya de la Arad, Mariuta, Matei, Alex, Vladut si deloc in ultimul rand Rares-trestioara.
Magda ce intelegem? ca nu e asa cum ati sperat? Saraca Iarina, ce trebuie sa sufere si ea in toata povestea asta.
Licurici cand treci in trim II de ? (dupa UM nu dupa echo)
Na_bo si ce-ti pasa? eu nici nu ma gandesc la ce zic altii de copilul meu, ba chiar ma bucur in sinea mea cand cineva se mira ca-i dau lucurri bune, mult mai rau ar fi sa se mire de mine ca-i dau... cremvusti de la 6 luni
Gabitza cum ai facut budinca mai exact? Fulgi cu lapte, blenduiti si apoi fructe?
ALexa lasa hommosul si zi ce mai face printesa
Raluci si eu tot zic ca-i ascund din jucarii si le rotesc dar nu stiu unde sa le pun
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)