Prietene la bine si la greu - 103

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

maia a alunecat pe parchet si si-a rupt piciorul

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biara

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009)

uofff....cat de greu trebuie sa fie..Are piciorusul in ghips? cum se simte? i-ati dat ceva de durere?
Te pup, nici nu vreau sa imi imaginez ce chin pe mititica si pe voi de mila ei.

Si eu ma tot uit la Amalia cat de des cade si in ce posturi , maini , picioare prinse pe sub ea..numai scenarii imi fac.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:

Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

If saracuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:

Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

of doamne, saracuta, mai mult decat sa va doresc recuperare rapida si nici un incident de genul asta de'acum incolo,nu stiu ce sa zic , asa tare mi-e mila de ea, ooooofff , pupam tare fetita suferinda

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Avem un album nou poze de azi http://www.facebook.com/album.php?aid=95492&id=1022173200&saved superrrrrr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Offf, Biara tare m-a intristat vestea ta. Multa sanatate micutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Vai, Biara, nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce dureri trece saracuta Atat de rau imi pare! Si de voi,imi imaginez ce este in sufletele voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

OOOffffffff Saracuta Maya

Si Maya a mea a avut un mic incident alaltaieri , din cauza mea ,ca s-a smucit din mana mea si a luat cactusul mameiin brate, si-a zgariat ochiul stg si fruntea si capul.Mi-a stat inima in loc cand am tras-o din tzepi. Nici acum nu-mi dau seama daca acele puncte care i se mai cunosc si acum sunt doar semne sau are ghimpi in piele.Slava Domnului ca a inchis ochii din reflex si asta a ferito de ce era mai rau!!
Nu va zic ce morala mi-a tinut tacsu cand am ajuns cu ea acasa si era brazdata pe fata(bine, eu daca eram in locul lui saream si la bataie , in ce hal arata copila).De atunci nu mi-a mai vorbit.Asa ca ai tin companie Tinei in butoi

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Buna dimi,

Las o tare si aromata pentru toata lumea.

Mami fericita de printesa Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Of, Biara, saracuta Maia. Sanatate multa si refacere rapida! Si mie mi-e frica de accidente de genul asta cand mergem la socrii, pt ca e f alunecos in sufragerie. I-am luat acum niste ciorapi-papuci cu antiderapaj pe talpi. Data viitoare cd mergem la ei ii incercam.

Simina, ce sperietura si pe voi! Nu ai cum sa-ti dai seama daca are tepi inca? Daca pui degetul cum se simte? Refacere rapida!

Sanatate multa tuturor fulgusorilor!

Si noi suntem un pic bolnaviori. Se pare ca ne ia o raceala. De fapt pe Bobo pot sa zic ca l-a luat, pt ca e congestionat de sambata seara. Febra nu are, dar are mucisori f multi (mai multi ca niciodata, ii curg continuu, dar macar sunt transparenti), tuseste si se vede ca nu e in apele lui si nici de papat n-a papat prea bine zilele astea. Se pare ca ma ia si pe mine, pt ca ma ustura gatul. Maine il duc la dr, pt ca se tot ia de urechiuse si tare mi-e sa n-aiba otita. Va tin la curent.

Aveam de gand sa raspund individual, dar iar am uitat si nu mai am putere sa citesc iar. A venit Daddy acasa in seara asta, iar vineri pleaca iar. :( Saracul de el rateaza Super Bowl'ul, ca va fi la lucru duminica la ora respectiva.

Apropo de jucat singur - Bobo se joaca de multe ori singur (dar nu la nesfarsit, fireste), iar de cateva zile si el se da dimineata jos din pat si se duce la jucarii In general dimineata sunt la el in pat, asa ca ma trezesc si eu mai lent cat timp se joaca. Ii place sa ia cate un obiect - fie ca e ceva de imbracat, fie jucarie - si sa mi-l aduca in pat, asa ca stau cu o mana atarnata si astept ce-mi aduce, cu juma' de ochi deschis, pun in pat si tot asa pana ma trezesc de tot si ne incepem ziua. E tare placuta chestia asta. Singurul sfat pe care as putea sa-l dau mamicilor care ar vrea ca si copilasii lor sa se mai joace si singuri e urmatorul: incepeti un joc cu ei, antrenati-i in ceva, sau chiar (daca sunteti de acord cu tv'ul si faceti asta deja) incepeti sa va uitati la un program pt copii impreuna (Bobo e fan Barney, cred ca am mai zis) si cand micutul e prins de activitate si pare a fi ok singur, parasiti camera si mergeti la treaba La noi cam asa merg lucrurile si nu plec pe furis, nu-l pacalesc, dar daca vad ca e ok si ori e prins de show'ul de la tv ori de joc (pt ca de multe ori incepe sa se joace singur si sa ma ignore aproape), atunci plec. Noi avem sufrageria fara usi, cu una din iesiri in hol si cealalta in bucatarie, asa ca am pus portite la ambele iesiri din sufragerie si el e in siguranta astfel, plus ca il pot vedea fara sa trebuiasca sa deschid vreo usa, ceea ce e f comod. Acum va pup si va las, pt ca bate spre miezul noptii.

Mergi la inceput