Rog ajutor urgent! E prea lenesa sa suga la san!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Eu am folosit protectii de san de silicon pe care apoi le-am scos treptat.
Asa va avea impresia ca e un fel de biberon si poate o pacalesti.

Alta solutie e sa o alaptezi in picioare si sa dansezi cu ea in timp ce o alaptezi. Daca o legeni uita sa tipe :)

Eu asa am reusit sa imi alaptez capoasa.

Orice faci sa nu cedezi repede. Si sa nu fie prea infometata cand incerci sa faci schimbarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

ramonai cum e ai reusit sa alaptezi?eu am nascut in iulie 2009 deci era o canicula afara de nu ma suportam eu pe mine apai saracul DENIS sa mai reziste la san ...nu vroia deloc sa stea..eram disperata ca si tine.apoi a venit o prietena la mine sa ne vada si mi_a adus cadou o pompa manuala de la avent si niste biberoane si am inceput sa ma mulg si sa ii dau laptele meu cu biberonul asa am facut timp de 4 luni...ma mulgema la 2 ore cate 150ml chiar si cate 200ml(denis la 2 luni avea 6500kg si l_am nascut de 3440kg)apoi cand au trecut caldurile am incercat sa_l pun la san si treptat treptat nu a mai vrut biberonul si a mancat doar de la san.nu i_am dat niciodata lapte praf si l_am alaptat pna la 1an si 4 luni.trebuie doar sa fii calma si sa ai rabdare..
pup si sper sa reusesti


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocca spune:

Eu am avut sfarcurile ombilicate, plate cum s-o fi spunand...oricum bune nu , fiindca fetita mea nu reusea nicicum sa le prinda pt. a papa. Ne-am chiniut 3 sapt. cu plansete, rani pe care ziua mi le facea noaptea mi le tratam si o luam din nou de la capat a 2-a zi. Pana la urma cu o mastita iminenta, am renuntat la varianta de a-i mai da direct de la san. Am cumparat o seringa de 20 ml., i-am taiat varful si ma mulg in fiecare zi, de 5 ori/zi si deatunci mananca doar laptele meu. Am ajuns de la 160ml la 1100/ml pe zi de lapte. Acum sfarcurile mi s-au format daaar nu mai vrea san. Monica cum ai reusit sa alaptezi din nou dupa atata timp ? Mi-as dori sa pot si eu sau o "reconectez" la san, insa nu mai stie, plange de fiecare data cand o pun. Noi implinim 4 luni peste 4 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mcoca, poate un sns te-ar ajuta. Si un biberon de la medela, special facut pt laptele matern, ca sa inceapa sa curga mai greu laptele. http://www.pompedesan.ro/cumpara/biberon-cu-tetina-compatibila-alaptare-medela-547885 . aici sistemul de hranire http://www.pompedesan.ro/cumpara/sistem-de-hranire-suplimentar-medela-sns-548224

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocca spune:

Multumesc pt. sfaturi Bebe Beca insa nu prea am incerdere ca mai pot face ceva, am picurat laptic in gurita de la san intr-o alta pozitie, fiindca si asta e o pb.(plange cand o pun sa stea in poztia clasica), dar degeaba nu vrea ...On-topic si noi savuram fiecare picatura de lapte, stateam cate 2 ore, atunci cand papa de la san, in mare parte dormea, apoi fiindca nu mai puteam de durere de spate, am inceput sa-i dau cu o seringa care o bagam printr-un sfrac artificial. Manca f. rpd (max. 15 min.) insa tragea si aer mult asa ca am trecut la biberon. Greseala mea a fost ca nu am inceput sa-i dau din nou san dupa ce sfarcurile mele ombilicate pana atunci, la 1 luna de muls prin seringa decupata de care ziceam, aratau de parca as fi alaptat decand lumea. Acum stam aproape 1 ora la biberon,doar cand ii e foame rau 30' sunt deajuns. Deci nu se grabeste nici acum, eu m-am obisnuit cu ideea si nicI nu vreau sa trec la o masura mai mare(folosim "s"-l pt. lapte matern si ceai) doar ca sa manance mai rpd, am incercat si nu am facut bine. Pur si simplu asta e ritmul ei. Pt. noi solutia de moment a fost mulsul si biberon-ul, cu avantaje si dezavantaje insa la mom. respectiv a fost cea mai buna.

Mergi la inceput