Albinutze de Mai-Iunie 2009(101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Serialbastre eu sunt fana inraita de racituri de orice fel

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am in frigi ultima portie de piftie, e de porc dar e buna, de fapt era

Oana, te gandeai ca le-am luat urma hotilor sau ca mi-au facut felul?

De apt timpul meu e foarte limitat, ca desi am un portofoliu mult redus de firme, tot am mult de lucru..plus ca a trebuit sa pregatesc lucrarea de diploma ptr specializare si se pare ca am nimerit cel mai extrachitibusar indrumator. Si pana joi trebuie sa depun lucrareaasa ca alaltaieri am facut noapte alba complet, iar ieri am mers 70 km si nu am baut decat o cafea dimineata la 6. Probabil de aceea azinoapte si acum imi este "putin" cam rau, nic nu l-am dus pe M la gradi ca nu aveam timp sa-l iau.
De cand cu zapezile si gheata asta merg incet si de cateva ori l-am luat ultimul copil din gradi'.
Decat asa, sa-mi faca observatii ca am intarziat si eu sa merg stresata, mai bine il tin acasa.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare dragele mele...

buluna imi pare rau ca ati fost bolnaviori. Dupa ce i-a mai trecut lui Razvan, am luat-o eu, si ieri am zacut toata ziua cu gura cascata, iar el pe langa mn. Asa ca stiu prin ce-ati trecut si voi. si sanatate multa va doresc.

Strumfita sa stii ac e dementiala ciorba radauteana. Am facut-o si eu si merita toate vasele murdare (apropo la ce spunea Oana). Eeee atunci spor la cumparaturi si sa-i faceti o petrecere pe cinste puiutului.

alynta wow cate trasnai facs i ai tai Sa fie sanatosi ca pe astea in curand n-o sa le mai faca si o sa le ducem dorul

Ioana multam de urari, dar uite ac nu mai scapam de viroza asta. Acum e tata tintuit la pat si gafaie de nu mai poate . Razvan a dormit neasteptat de bn. In prima noapte s-a mai trezit sa ma strige, dar in noaptea trecu a dormit mult mai bn si pana mai tarziu chiar (8.50) E incantat de el si ziua se pune singur in el si cere nani
Am vazut-o pe Sara dulcica. Uite cum cresc si trece timpul. Acum vine si baietelul si v-a fi bn totul. Nu mi-ar raspuns, cate kg are acum bb?

trimit si revin...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

oanaMTV felicitari pt toti canini. ai un baiat tare dulce. Mi-a placut tare mult cand il intrebai daca e sigur ca nu vrea baie si el spune "SUNT SIGUR"

Clody cred ca am sa incerc si eu reteta azi, daca am timp ca mi-ai facut o pofta .... ce face Razvan?

LauraOana la fel am fost si eu, doar ca nu am facut febra, dar am luat medicamente la greu (fara antibiotic), iar aseara am dres-o cu 2 cani de vin fiert, de ma luase transpiratia si simteam ca ma clatin dar azi sunt muuulllt mai bn si sanatate multa.

dici, oana al meu e capricorn dar tot asa de meticulos e cand face curatenie Pacat ca nu face mai rar.

Serialbastre bn ai mai revenit si pe la noi, dar te iertam ca stim ca ai multa treaba. Sa stii ac am pregatit ciorba dupa reteta ta, e super Si eu am facut acum piftie , n-am mai facut de la Craciun si mi se facuse pofta. Eu cu poftele m-am facut de-o tona

si sanatate multa va doresc

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

SORI, nu am mai intrebat, am vazut la eco pe ecran ca scria varsta sarcinii 33 si nu mai stiu cat zile si eu aveam 35 si 2 zile.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 35+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Dici am crezut ca ti-au venit de hac hotii de buzunare. Slow down ca nu o poti duce asa mult. Eu nu pot functiona dupa o noapte alba, creierul meu intra in greva daca nu dorm.

Sori, Eduard zice mereu “sunt sigur’ ca mama tot timpul il intreaba daca e sigur cand cere ceva. Pe la noi umbla o gripa urata sper sa nu o luam. Culmea e ca cei vaccinati s-au imbolnavit primii. Multa sanatate

Clody merci de oferta. As primi una cu placere. Maine vine mama la mine si poate face ea. Stiu ca o sa-mi zica ca ea face dar iese si fum.

Andreea cum e in Azore?

Ioana cred ca bebele va fi ok chiar daca e mai micut. Sper ca spitalul unde vei naste tu are o sectie de neonato buna. O prietena a nascut la 37 saptamani o fetita de 2500. A avut retrard de crestere din cauza tensiunii mamei. Acum are 2 luni jumate si nici nu zici ca s-a nascut asa mica. Papa non stop.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Ioana te-am intrebat de gr lui bb, pt ca si Razvan e nascut prematur la 34 sapt cu 2420gr. A stat o sapt la incubator...dar nu au fost probl. Si uite acum ce flacau mare si frumos am (zice cioara ).
Ai incredere in DD si v-a fi bn. Ma rog pt tn si bb sa ajungeti cat mai aproape de termen si sa se termine totul cu bn

Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Buna mamici.

Noroc cu voi ca mi-ati urat sanatate ca era s-o iau iar de la cap. Nu mai suport gatul asta...si cand sa fac si eu polidin aflu ca nu se mai fabrica . Si eu acum ce fac? Mi-a luat sotul niste chestii dar eu nu am ce scrie acolo. Ce bune erau polidinele...perfecte pentru mine...

V-a trecut pofta de gogosi?
Si daca tot vorbiti despre pofte...sa va spun ce-mi place mie cel mai mult? Cartofii facuti cipsuri (ii dau frumos pe razatoare si iasa feliute subtiiiiiri pe care le pun pe rand in baie de ulei, sau untura, sa nu se lipeasca)cu un pahar de . Vai ce bine ca-i mananc chiar acum, caci altfel ma si apucam sa fac. NU NU NU ma certati. Stiu ca sunt nesanatosi...chiar foarte nesanatosi dar ce sa fac???? A fost cel mai greu sa ma abtin pe perioada sarcinii. Moartea mea...

Si daca tot vorbim de mancare mai dati si voi idei de felul 2 ca eu nu mai stiu ce sa fac...A...si sa nu fie asa complicat...

Multa sanatate si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Fetele cu retete....va roaga poftele din minemai subtire putin, da??
Sau macar puneti retele intr-un mesaj si pe mailul comun, ca prin martie asa sper sa reusesc sa imi iau si eu cuptorul multvisat si atunci sa te tii vere...achit masa si plusez, ca eram si eu pasionata de bucatareala acum vreo 15 ani, am la mama un raft intreg de retete, dar cu timp din ce in ce mai putin si fara unelte si accesorii ce naiba sa faci

Am primit in seara asta un mail care m-a suparat foarte tare.....educatoarea noastra de baza s-a pensionat si a mers pe burta, s-a mai pensionat inca una din gradinita iar altele in sistem Waldorf nu mai sunt disponibile, asa ca din martie se va renunta la o clasa (din 3) si vor renunta si la copiii care nu prea au frecventat gradinita si cum noi mergeam cam jumatate din luna, ca de' mai si raceam...cred ca suntem pe lista neagra.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Dici lasa ca iti trimit folderul meu "RETETE" si gasesti acolo tot ce vrei. In martie sa imi amintesti, dar pun comision sa stii 5% din ce faci vreau si eu, asa sa gust ca m-am saturat sa tot

Nasol cu gradinita, ce faci?

Buluna m-ai terminat cu cipsurile am facut balta sub birou.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput