Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

la multi ani pt ana!!!!!!!!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

legat de ecografii, eu am facut 8 pana acum, dar eu eram plina de fobii,asa ca nu va luati dupa mine!:))

acum m-am mai potolit. urmatoarea o fac la 12 saptamani doar.:))) e cea pt dublu test si poate dupa, ma potolesc si eu.

a inceput sa mi se vada burtika:)) si mai ales o simt eu de fiecare data cand ma aplec sa ma incalt sau sa iau ceva de jos, parca imi simt uterul cum il presez.

apropo de ambitie, una e sa mananci natural si sa ai ambitia asta, alta e sa ai curajul sa nasti natural. desi e ceva firesc, vb voastra, de mii de ani, dar...ufff...eu sunt asa rea de durere....dc puradelul din burtika e sub 3 kile si in perioada aia, oi fi in dispozitie buna, poate incerc si o nastere naturala, dc nu, ma culc cu anestezi si cezariana.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

La multi ani Ana, sa cresti mare si sanatoasa, ca frumoasa esti deja
Sa-ti traiasca Lissa si sa te bucuri de amandoi .

Alina 14+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna ziua fetele, mi-a trebuit o ora sa recuperez ce ati scris de joi pana azi

Lissa sa-ti traiasca fetita ,sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de bucuri!

Ruxi, bine ai venit !

Eu sunt racita cobza, tusesc pana vomit ma doare capul de nu pot sa-l misc pe perna, imi curge nasul ,am dureri groaznice de spate .
am momente cand cred ca o sa cedez psihic, in ultimele 17 saptamani cred ca m-am simtit bine aproximativ 4 zile incerc sa-mi ridic moralul dar nu mai pot !

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 18 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Buna ziua burticilor!Lissa sa ti traiasca fetita si petrecere frumoasaRuxi bine ai venit si sarcina usoara!Roxybarbu fii tare si rezista ca o sa treaca si perioada asta grea! 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

babyblue iti recomand cu caldura cursurile lamaze, te ajuta sa intelegi ce se petrece cu organismul femeii pe perioada sarcinii, cum se schimba corpul nostru pentru a putea mentine o sarcina, dimensiunea uterului, de ex. tot acolo poti intelege necanismul nasterii naturale, cum ajuta copilul mama pentru ca nasterea sa decurga normal.
l-am obtinut atat de greu, ca sincer n-as vrea sa risc nimic si ceariana mi se pare mai safe pt copil te contrazic, daca nu sunt probleme cu bb (sa nu fie intors cu capul in jos, circulara de cordon - de obicei la circulara simpla nu e nici o problema, abia de la cea dubla sau chiar tripla se pune problema cezarienei), iar aceste probleme acum se pot vedea din timp la eco, atunci nimic nu e mai bine pentru bb decat sa vina pe cale naturala in aceasta lume.
de asemenea mai stiu ca aceasta decizie trebuie sa o iei tu, nimeni altcineva. dar nu te gandii la frica ta de durere, la frica ta de necunoscut. aduna cat mai multe informatii poti, de peste tot, informatii bine documentate, nu pareri exprimate gratuit, apoi ia o decizie in cunostiinta de cauza si in special una buna, cea mai buna pentru copilul tau. de acum noi cam cadem pe locul II.
daca te supara vorbele mele, te rog sa le ignori, nu ast aimi e intentia.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Ana la multi ani sa cresti mare si sanatoasa si sa te bucuri de parinti si ei de tine!!!!!
RUXIII bine ai venit , stai linistita in privinta controalelor si a ecografiilor , daca te simti bine , nu e motiv sa le faci mai dese!
Roxi daca te consoleaza cu ceva , sa stii ca si eu ma simt fff rau , cu dureri in gat si nasu curge si parca nimic nu vrea sa amelioreze starea, si pe deasupra mAI am o alta problema >: in urma cu 10 ani AM avut un accident de masina in urma caruia m-am ales cu mana dreapta rupta. Dupa o interventie complicata , au reusit sa imi refaca bratul dar m-am ales cu o placa de 15 cm cu 4 suruburi , pe care le am si acum... in fine , poveste lunga... ideea este ca eu , suferind de mica de dureri reumatice , mi se localizeaza in mod special asupra mainii drepte . si acu mor de durere de mana , nu pot sa fac nimikc cu ea si nici nu pot lua nimic pt ca remediul cel mai bun care il aveam inainte , aspirina , acum nu am voie ... si uite asa suport niste dureri de mor
Cat despre nastere , credeti-ma ca imi e mai frica de perioada de pana atunci , adica sa duc sarcina cu bine , ca daca ajung la nastere , trebuie sa pot .. am suportat dureri f puternice in viata mea asa ca nasterea nu ma sperie, trebuie sa pot , e ceva firesc , lasat de DD si sunt sigura ca tot El va veghea sa pot naste natural
dACA AM GRESIT IMI CER SCUZE DAR SCRIU DOAR CU MANA STAGA...

15+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Servus, fetele! ce dragute sunteti toate!
Multa rabdare si sanatate celor suferinde...va inteleg:si eu am fost racita acum 2 saptamani si a fost crunt!
Cat despre cezariana...nu stiu ce sa zic deocamdata. Stiu toate cele ce se zic despre cat de natural si bine este sa nasti normal, insa frica ma incolteste de fiecare data cand ma gandesc la momentul nasterii...Pana una alte am hotarat ca daca e totul ok si asa propune si dl.dr., vom naste pe cale naturala. Om trai si om vedea!

Cristina G.
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Burtici voi aveti dureri de burta?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Da, uneori ma doare burtica si cand ma asez pe un scaun. Probabil este din cauza presiunii in uterul in schimbare/adica expansiune continua...
Il voi intreba pe dl.dr.marti cand merg la morfofetala.

Cristina G.
13+

Mergi la inceput