Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Buna burticilor!Am si eu nevoie de parerile voastre,poate a ti mai trecut prin asta;De la 7saptamani am in permanenta un nod in gat care mi provoaca senzatii de voma non stop,cand mananc dispare,apoi la scurt timp apare din nou,inclusiv noaptea este prezent;I am spus doctoritei,si mi a zis ca nu am nimic in gat;nu inteleg deloc fenomenul;17+

Mergi la inceput

In legatura cu nasterea eu a si dori natural,dar daca vor fi problemenu voi sta pe ganduri nici o clipa si voi alege cezariana;Bebele este cel mai important;Fiecare este liber sa ia ce decizie doreste!17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Buna Fetelor!

cum stati cu constipatia?

eu inebunesc de 6 zile nu am mai trecut pe la wc

stie careva vre-un remediu ?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cereline

Buna burticilor!
Am si eu nevoie de parerile voastre,poate a ti mai trecut prin asta;De la 7saptamani am in permanenta un nod in gat care mi provoaca senzatii de voma non stop,cand mananc dispare,apoi la scurt timp apare din nou,inclusiv noaptea este prezent;I am spus doctoritei,si mi a zis ca nu am nimic in gat;nu inteleg deloc fenomenul;

17+

din pacate acelasi fenomen l,-am avut si eu cu Ana,am ramas cu aceiasi senzatie cam 2-3 luni dupa ce am nascut,simteam ca am ceva in gat si ma deranja,tuseam pana vomam...am fost la analize peste analize si nimic...deci va trece

Mama de Ana si 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Buna Fetelor!

13+

fibre si suc de prune

Mama de Ana si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:

Buna Fetelor!

13+

Supozitoare cu glicerina. daca nu reusesti mergi sa faci o clisma. E putin anormal sa stai atata timp fara sa ai scaun. Iaurt, cafea, prune, miere pe stomacul gol, ulei de masline pe stomacul gol, ffff multa apa. Sa nu te fortezei sa iesi ca sa nu ii dauneze lui bebe.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Si cand ai o constipatie asa severa, neaparat sa iti anunti medicul.

16+

Mergi la inceput

si vitaminele prenatale dau constipatie,mie asa mi-a zis doctorita

oricum,lichide,fructe si legume cat mai multe

Mama de Ana si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:

Buna Fetelor!

13+

am citit recent ca e unul din "efectele" sarcinii. eu mananc extrem de multe fructe, bea suc de fructe cate 2-3 pahare mari pe zi. si desi nu am avut niciodata probleme, acum ajung mai greu la toaleta. in ciuda tonelor de fructe (mere, pere, portocale, gutui, etc). miere pe stomacul gol, fructe multe. altceva nu stiu. adica banuiesc ca nu vrei sa ajungi la tratament medicamentos. stiu ca ceaiul de crusin e fff bun, dar nu stiu daca e permis in sarcina.

cat despre nastere eu sunt pro nastere naturala. am zis si repet. dar daca, Doamne fereste, eu sau bb vom fi in vreun fel de pericol nici nu ma gandesc la alta solutie decat cezariana. de fapt, dupa cum spuneam mai demult, din cauza multiplelor mele hernii de disc, nici nu stiu daca voi putea naste natural, daca imi va permite dc reumatolog. voi vedea.
dar, departe de mine si, cred, de toate fetele de aici, sa arate cu degetul. fiecare alege. in dreptul ei si al copilului ei, impreuna cu sotul, cu famila, cu doctorul. de la nastere si pana la ultima suflare, alegem.
toti/toate gresim. eu si sotul meu, ca parinti, gresim. dar o facem din dorinta de a face bine, din dragoste pentru puiul de om, din lipsa de experienta, etc. nu din rea vointa. nu pentru ca nu ne-am iubi copilul. nu pentru ca nu am incerca. ci pentru ca suntem oameni si nu suntem perfecti. si oamenii sunt supusi greselilor.
important e ca alegerea pe care o facem sa o facem in cunostiinta de cauza, sa ne informam, sa incercam sa luam alegerea cea mai buna. apoi sa fim impacati ca am incercat sa facem tot ce am putut. ca oameni. limitati fiecare de conditia noastra umana.
parerea mea.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Lisssa_ana mersi ca mi ai raspuns;Dar sunt in stare de soc toata sarcina va trebui sa am simptomele astea(greturi,voma non stop)din cauza unui nod;Saptamana viitoare voi mg pentru niste analize mai amanuntite;Am incercat si tratament homeopat,dar nimic;Va doresc o seara placuta si linistita! 17+

Mergi la inceput