buna ziua tuturor, am inceput tratament pentru stimularea ovulatiei si mi s-a prescris ovamid, pregnyl si estrofen.![]()
asa am aflat ca estrofen nu se mai importa la noi in tara de mai mult de 1 an, si nu gasesc nicaieri,va rog , daca are cineva ESTROFEN 1mg pastile, sa ma contacteze urgent...
Daca Estrofem este estrogen , atunci s epaote inlocui cu pastilele albe din Climen.
Dar mai corect ar fi sa intrebi medicul tau cu ce poti sa il inlocuiesti. Sigur este ceva inlocuitor.
Nu inteleg dc nu se mai importa, firma producatoare "Novo Nordisk" Danemarca produce acest produs, astazi am sunat la filiala din bucuresti a novo nordisk si mi s-a explicat ca nu se mai importa de mai mult de un an si sa inlocuiesc cu climen asa cum sugerati dumneavoastra. normal ca am sunat ginecologul meu si i-am zis de acest Climen, nu, sa nu iau nimic , mi-a zis ginecologul , sa incerc sa caut estrofem. atat.
ce sa mai fac?
chiar acum am scris pe site-ul producatorului din danemarca si le-am explicat ca doresc sa cumpar acest produs al lor, acum astept cu nerabdare raspunsul lor..
daca totusi are cineva pe acasa acest ESTROFEM , i-as ramane vesnic indatorata . va multumesc