LMA Luana!! Ghiocei de Martie-Aprilie***301***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan, pui pui joaca, nu ma joc! Pai ce treaba-i asta? Unde-i blondu'? Sau APROAPE blondu'?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Hai, tu Ina, ca-i spre blond: culorii ii zicea - in traducere- blond aluniu, da' voi v-ati asteptat la un blond...radical!

Ina, mi l-a recomandat o prietena pe dr. Aurel Bizo. Marti mergem si dupa aceea iti prezint impresii mai pertinente.

Mergi la inceput

Inainte sa ma pun la Tinar si nelinistit , vreau, cuscra, sa-ti spun si aici ca-mi place de mor cum iti sta cu noua "coloare"; bestiala ai fost tot timpul dar acum esti SI MAI SI!!!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Mada, you've got mail!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Ziua buna tuturor!
Noi continuam sa bolim....sa descarcam nasuri pliiiine, ma refer si la mine si la Nicho, dar printre picaturi, ne delectam si cu coafuri aprinse( Ilinca- au blondele nu stiu ce renume, dar eu te vad o blonda perfecta, ma intelegi? Iti sta mai bine , dupa umila mea parere mai deschisa un pic la nuanta si cred ca si linia ar trebui sa o schimbi un piculetz, stiu eu....o tzarica mai scurt sau mai in scaricele.... nu ma bate, ca ma bag, esti o dulce si o scumpa indiferent de culoarea politica ce o ai pe cap, dar eu te plac mai mult...bllondutza. ).Anaan, tot castanie imi pari si mie, insa stiu si eu cum e cu nuantele astea de blond sau aproape blond...oricum prinde bine la forma fetzei tale aceasta culoare, .

Oli- tu cate probleme mai ai cu micutul urias, offff, sper sa gasesti un chirurg bunicel.

Kea - sper sa treci repede de perioada asta urata a sarcinii, ma bucur ca frecventezi inca forumul cu consecventa.

Printre altele...vad ca ati facut liste cu pretendente la cure de slabire...mmmmm...un moment am uitat ca sunt insarcinata si era sa ma inscriu si eu, ca am 56 de kg acum, insa lasati deschisa pe viitor vreo listutza ca sigur voi figura si eu pe acolo.
(m-a sunat baby sitter-ul ca a adormit Nicholas si ca a mancat tot, ca si-a luat pastilutzele...sper sa scapam mai repede de uracioasa asta de raceala ca o tinem continuu de la Mos Nicolae incoace..)

Va pup pe toate, ma duc repede sa fac temele cu copiii, ca eu sunt la munca si ma scuzati pt lungimea mesajului....am scris si eu sa ma satur...

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Da, m-am vopsit si m-am tuns; am zis aramiu si mi-o combinat 2 vospsele: un blond "cumva" cu CUPRU!!!! mIE NU-MI STA BINE CU CUPRU CA-S FUMATOARE si nu se "asorteaza" cu mecla Greseala a fost a mea ca cine m-a vopsit e barbat si uit mereu ca barbatii nu cunosc cuvinte complicate gen "bej", "oliv", "aramiu" etc.

Oi pune poze diseara; sper sa-mi spuneti "pe bune" ce parere aveti; mie mi-ar placea si blonda daca as gasi pe cineva sa ma faca BLOND BEJ nu cenusiu, , nu galben, nu cacaniu, nu altcumva ci BEJ! Dar, se pare ca NU SE EXISTA! (Am vrut sa mai adaug "la Bistrita" dar te miri cine mai citeste si ce-o sa-mi mai auda urechile; feteleor stiti ca eu bagam mina-n foc ca nu are cine sa fie curios de ce povesti avem noi aici dar...uite ca m-am inselat O sa va pove eu...cindva, acum fug, pa, pa)

, nu galben, nu cacaniu

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ilinca nu esti roscata Iti sta bine. Poate o idee mai deschis ti-ar sta perfect.

Ina te-ai vopsit?

Olga, mamica lui David iepurasul

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Dupa cum am banuit, nu reusesc neam sa gasesc antemergator in Iasi !!!

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Noi l-am luat pe al nostru de la Miniblu. Am mai vazut si in Real o varianta de antemergator mai ieftina.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Pe mine m-au apucat supararile ca am luat rezultatele analizelor lui Andrei si unele valori sunt mai mari decat trebuie sa fie. Mada, cand ai un moment liber, pot sa te rog sa te uiti si tu si sa-mi zici ce crezi?
Acum caut un doctor pediatru bun in Cluj. Daca aveti sugestii, va rog sa mi le impartasiti.

imi pare rau dar, inca nu te panica; asteapta sa auzi parerea unui medic; ai zis ca vei merge la Cluj curind; hai, nu fi trista, nu cred ca e ceva alarmant!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Scuzati, revenirea....mi-am amintit inca ceva:
La multi ani, micutzei Luana...multa fericire si sanatate, voiosie si chef de joaca cat cuprinde...sa fie o frumoasa ca si mamica ei si o temerara tot ca si mamica ei. Ayla...iti doresc putere si curaj sa iti croiesti exact cum vrei viata si sa fii fericita!

Alina.n- yuhuuuuu, mai ai un pic si scapi, sper sa ai o nastere usoara si sa nasti un Alex sanatos si frumos ca si Naty. Te imbratisez si iti doresc mult curaj pe ultima suta de metri....

O mai fi ceva de zis....? Cred ca da, dar nu mai am timp.....bye bye!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Nicky09 cate saptamani de sarcina ai?

Mergi la inceput