Fluturasi de martie-aprilie 2011 (134)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

da DEEA , stiu, dar zic ca bb din burtica e aliatul meu, fiecare cu fata lui, zi si tu asa..

mami de de 7 ani si ingeras si 31+cu

AMR 7 saptamani
69/11

stii ca am facut imprudentza asta sa zic asa , si am zis acum vreo 2 saptamani tot cand ma apucase pe mine nervii pe fimea si el ii lua partea si de atunci fimea cam in fiecare seara ori plange ori i se umerzec ochii , ca cica pe ea nu o s-o mai iubesc dupa ce vine bebitza
desi avea ea in cap unele cestii pe care incercam sa i le combat...am reusit sa o dau de tot in bara
zic ca m-oi corecta cand o sa fie amandoua..o sa incerc sa o antrenez si pe ea in tot ceea ce fac la bebitza sa nu se simta data la o parte si sa fiu atenta cu mangaierile/pupaturile....stiu ca o sa imi fie greu si o sa fiu epuizata...dar ele pricep mai mult decat alti frati mai mici ca varsta
asa ca vezi si tu cu maria ....

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....33 cronologic....wow am ajuns la luna a8a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

yasmi, ai grija...ia fa tu un ceai ia o nospa si baga te in patut la caldurica

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....33 cronologic....wow am ajuns la luna a8a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea am luat no spa si acum sunt in pat..... macar o sapt sa ma stea!!! e ciudata durerea care o simt...tne de vreo 10 min, ca de ciclu si burta betonn...nu stiu.... o f contractie?? azi dimi cred ca am eliminat arasi din dop...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in s 37!!!
AMR: maxim 3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

laleely cea mai simpla crema de cioco pe care o cunosc este urmatoarea > iei ciocolata finetti, on icalzesti putin si o amesteci cu frisca. Cantitatea ti-o alegi tu in functie de cata crema ai nevoie. Iese o bunatate de crema si o faci si f repede.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 29+ , adica Ayanna

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Deea, maine mergem sa vedem ce gasim in materie de perdele. In seara asta ii las la mama pe cei mici...sa vad daca vor ca nu vor sa doarma ina lta parte, dar nu pot sa-i car dupa mine dimineata de la prima ora...Desi l-au internat azi pe fratele meu ca are nu stiu ce la un testicol si maiine trebuie sa-l opereze...uuuf, saracul de el, ii e si teama. Desi face abia 14 ani pe luna asta, are vreo 3 operatii deja dragul de el, decalotat,hernie, apendicita...
cu culorile ai dreptate, dar nu mai vreau mobila maron...m-am saturat de ea, daca poti sa ma crezi, vreau casa sa aiba alt aer...Osa vad exact ce combinatie mai contrastanta voi gasi(ca maine mergem sa alegem si culorile pentru mobila) Oricum, nu-mi fac griji de culoare in camerele copiilor. Vor avea strikere cu Cars si cred Thomas (daca gasesc ceva misto), covoare colorate, perdele tot cu desene si stii cum e la copii...numai culoarea nu va lipsi)

Lavi, stai cumintica...deja induci la greu mami...macar nu vor fi probleme atunci sa nu vrea sa iasa...

Gata, fug la baieti, spor la torturi fetelor!

Simona, mami de baieti David, Matei si 35 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo cumintica stau....dar deja incep sa ma sperii....am acusi o ora si durerea nu trece parca merge spre picior in jos.. sa mai iau un no spa??? daca ma tine asa pana diseara trag o fuga pana la spital ....

astazi il sun pe al meu, el era la job...si raspunde drect: "ceeee....s a rupt apa???? "

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in s 37!!!
AMR: maxim 3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Deea,Dorinut,Ssabrya..saru'mana!!

Pana la urma am facut o crema din aceea fiarta..gen ce a postat Dorinut.

Ssbarya,Deea as fi incercat ce ati postat voi dar nu aveam in casa ingredientele...si mi-a fost lene sa cobor!!

Vedem diseara verdictul lui tati!!!

Astazi am intrat si eu in luna a -7-a!!!

28+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Lavi..stai cuminte!!!!

Trebuie sa treaca.Parca erau fete pe aici care foloseau si ceva supozitoare pt combaterea durerii.

Mie la inceputul sarcinii pt contractii mi-a dat supozitoare Uscosin..dar nu stiu daca acum in faza terminala...aproape de deadline.. sunt ok...

28+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ca vorbeati zilele trecute de cartofi cu usturoi si acum mor de pofta!!

Chiar daca nu mai vreau prajeli..cred ca imi fac o portie!!

28+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna fetele! Ieri am lipsit de pe aici. In weekendul asta fac pozica, nu am recuperat inca ce ati scris ieri. Ma grabesc ca trebuie sa fiu la ecografie intr-o ora. Revin cu detalii de la intalnirea ecografica cu bebe. Abia astept ca ultimele 3 zile nu prea m-am simtit bine.
Pusic!
Lalely reteta o gasesti la http://www.petitchef.ro/retete/tort-de-ciocolata-cu-aroma-de-cafea-si-visine-fid-261075. Numai ca poti sa nu te chnui prea mult cu blatul. Eu am facut cu blat din comert si parca a iesit mai reusit.Poate ca si cuptorul meu aiurit e de vina, dar pentru rapiditate si comfort poti sa mergi pe blat cumparat si frisca neaparat din smantana , adica vreau sa zic nu vegetala. Spor!

Feli cu Miriam in burtica 35 +
AMR 5S

Mergi la inceput