Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (631)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

klau_ditza si tie muuulta la test!
sa fie cu II si la tine !!!

viitoare cu ajutorul lui DUMNEZEU

Mergi la inceput

for Katy again:
pe mine in durerile de ciclul(menstruatie) m-au ajutat 4 No-Spa, in forma de injectie ca asa mai repede isi face efectul si nu le .
yo ultima data cand am luat pastile No-Spa, le-am pe toate, la cate de puternice erau durerile si tot ma chinuam cu ele fara No-Spa , pana am ajuns la injectie pusa de asistentii de la ambulanta, si abia atunci s-au "linistit apele" .
asa ca de atunci, in "farmacia" mica de acasa No-Spa pastile nu-si mai fac loc, ci doar fiole No-Spa pt injectie

Mergi la inceput

PaulaFrida, da' cum se face ca esti in Z56 si nu ti-a venit inca menstra dar si test negativ?
ai aproape 2 luni de zile.
anul trecut dadusem de un site/forum unde se posta ca unele au avut menstra peste sarcina si test tot negativ, si testul s-a pozitivat abia in a 4 luna, cand bebe se misca.
yo eram ce citeam atuncea, ca imi venea greu sa cred asta.
dar apoi am avut "norocul" sa cunosc personal 2 fete care la fel: primele 3luni de zile nu stiau ca erau . una din ele (tot paula o cheama) facea teste in fiecare saptamana si toate erau "-", si a aflat ca e la medic, ca o durea burtica . si era deja in 4 luni.
sincer, mie imi vine greu sa cred asta

PaulaFrida poate esti deja si testul nu vrea sa arate?

scuza-ti de offtopic, dar cazul lui PaulaFrida, mi-a amintit de o alta paula

Mergi la inceput

Daria_Maia, la tine de cate zile e CM? 28?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Deny bine-ar fii sa fie bebe,dar la mine nu cred ca e acum
Am ovare polichistice de aia vine cand vrea el,in ultimele 6 luni tot asa vine,la 50 de zile
Am mai fost gravidutza o data si mi-a aratat testul liniutzele

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Fetele,ma gandesc sa trec pe naturiste,ce ziceti?

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Bob_Pixel tu cum mai esti?
eu tot cred ca la tine e cu ochisori, cum zice si dragutza
zilele astea in urma tot aici pe DC, dadusem de un caz care in ziua cand trebuia sa faca testul, avea febra. si apoi a aflat ca chiar e .
asa ca... eu deja ma bucur pt tine

Mergi la inceput

annare se pare ca eu ultima te felicit .
iti doresc o sarcina cat mai usoara si sa fie la termen!!!
cazul tau este deja un exemplu viu ca cu credinta puternica in DUMNEZEU, si muuuulta-multa , o sa apara si minunea muuult asteptata
eu deja am incredere ca si al meu , va aparea sigur! doar ca... nu acuma, ci un pic mai later, dupa ce mami sa se trateze de "bubitze" .

p.s. si racheel la fel prin multa i sa implinit visul mult asteptat .
sunt sigura ca mai sunt si alte mamici si aspirante care au asteptat/asteapta la fel.
so, fetelor, aveti incredere in Cel de Sus
si cu muulta
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Buna dimineata fetelor!
Eu astazi sunt ziua 33, menstruatia fiind mereu de 32 de zile. Mi-am facut dimineata un test dar mi-a iesit negativ... Semne de menstruatie nu prea am, acum nu stiu ce sa mai zic... niste dureri surde in ovare am de vreo saptamana si ceva...
Daca nu vine astazi am sa mai fac duminica un test, desi sunt destul de pesimista... ma gandesc ca daca ar fi fost s-ar fi vazut deja.
Bafta ferelor care trebuie sa se testeze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Ela
Doamne ajuta sa vezi dublu duminica

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput