Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (631)
Raspunsuri - Pagina 3
Madutza_21 spune:
Daca dati pe zoom, de deasupra pozei(in dreapta) poate se vede un pic mai clar..
Vreau si eu o minune…
Madutza_21 spune:
Nu, am 23..Asa mi-a ramas user-ul de cand l-am facut..De ce ma intrebi?
Vreau si eu o minune…
sarah199065 spune:
pentru ca eu in iunie pe 5 fac 21 si mi-a zis paula sau katy ca sunt cea mai tanara din viitoarele mamici!acum vazand nick-ul tau am crezut ca suntem 2 de 21 ani in asteptarea bebeilor!![]()

![]()
2011 imi va aduce un bebe!
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida Andreea pune-ne niste poze cu burtica daca ai ![]() ![]() ![]() In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra"A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
Sigur ca am. Pun acum, dar sa imi gasesc link-ul cu contul de pe picassa.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 34+
Rares Andrei
AMR 5 saptamani
annare spune:
buna scumpele mele...azi am facut beta si mi a iesit valoarea 1126![]()
![]()
![]()

..deci e clar bebe...pupici pt toate fetele

4+
mandreeac spune:
Gata . Am pus 2 poze cu burtica si 3 cu bebe de la eco de morfologie de trim 2.

http://picasaweb.google.com/mandreea30/Sarcina#
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 34+
Rares Andrei
AMR 5 saptamani
cixinica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annare buna scumpele mele...azi am facut beta si mi a iesit valoarea 1126 ![]() ![]() ..deci e clar bebe...pupici pt toate fetele![]() ![]() ![]() ![]() 4+ |
annare felicitari pentru beta
cixinica spune:
mandreeac
burticuta frumoasa! Sa ai macar de acum incolo o sarcina usoara, o nastere usoara si un
sanatos si mancacios!
sarah199065 spune:
andreea ce burtica frumoasa!vreau si eu

annare,felicitari pentru beta si bebe!![]()
![]()
![]()
2011 imi va aduce un bebe!

noastra