Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (631)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

anckta, sunt sanse mari numai daca ai probleme de ovulatie, int-adevar mi-a scazut chistul de aproape 5 cm, luasem inaine 2 luni de branca, eu avand ovulatie buna am facut hiperstimulare si a pararut chistul, daca nu ai ovulatie buna, foliculii ne se dezvolta bine e posibil sa te ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

acum depinde si ce fel de AC sunt, ce compozitie au

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Madutza, (scuze daca ai mai mentionat in mesajele anterioare)ambele teste ti-au iesit pozitive?
Te intreb asta pentru ca si eu sunt in prima zi de intarziere, am facut un test pe la 5 dim si mi-a iesit negativ.
Poate o fi prea devreme si nu o fi hormonul HCG in cantitati suficiente sa iasa si in test...
Eu am facut un test hylan si nu stiu cat de mare incredere sa am in el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

buna tuturor viitoarelor mamici!

sunt ca si voi aspiranta la
am un baietel mare deja care isi doreste o surioara sau un fratior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

ela, e inca devreme, sunt sanse mari ca testul sa iasa fals negativ acum.
nici eu nu mai am rabdare ...am facut 3 teste pana acum desi stiam ca sunt sanse infime sa detecteze o sarcina de 2-3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna seara, girls!
Madutza, te felicit pentru liniute, sarcina la termen, sa fiti sanatosi!
Draguta, nu scoti farasul inca. Cred ca maine declar Z1, azi a inceput un spotting timid (z27 azi), sunt dezamagita, da, dar si putin usurata, pentru ca zilele astea am luat multe medicamente pentru gripa asta pacatoasa... Dupa cum ma stiu, in cateva zile voi dramatiza, apoi va veni ovulatia, voi fi iar sus pe val si, pe urma, depresie din nou. Intr-un fel sau altul, mergem mai departe, asta e clar.
Paula, te felicit pentru spotting, stiu ca asteptai cu infrigurare ziua

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Fetelor, am o durere groaznica de cap ca nu mai stiu ce sa fac.
o fi simptom de ovulatie?
azi am avut si o intepatura puternica la ovar stang.
doctora mi-a zis ca e prea devreme pt ovulatie, ca ea vine in Z14.
nu-mi fac teste de ovulatie, ci doar TB.
cred ca o sa-mi fac si yo grafic pe fertility.
sa caut intai adresa corecta

viitoare cu ajutorul lui DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

si toata ziua de mare mi-i mereu somn si numai laimi sta gandul de parca nam dormit noaptea deloc. desi dorm 7-8ore.

viitoare cu ajutorul lui DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

Buna seara!

Katy, iti multumesc pt raspuns. logodnicul meu are simptome din alea, multumesc lui Dumnezeu, eu nu am si asa ceva...alte alea am eu. o sa-i dau lui totusi vitamine. magneziu..calciu
cum stai cu renovarea bucatariei? mult spor

chiar e o perioada cu multe dureri de cap pt noi. si eu le am asa dese...si acum ma omoara. dar asta e veche la mine.

sa va ajute Doamne Doamne pe toate...fetele care va testati in curand. mult succes!
o seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

fetele eu mor de somn..nu stiu ce am avut saptamana asta (am fost si foarte ocupata la munca) dar mi se inchid ochii..de ex acum stau cu ei semideschisi
nu stiu daca ma luat-o eu ca carari... avand in vedere ca weekendul trecut am ovulat..dar ma simt f obosita, ma duc la baie din 2 in 2 ore (m-am uitat de ceas )..

daar, weekendul o sa avem muuuuulte fete gravidute, da?
de abia astept sa ne anuntati

Mergi la inceput