Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (631)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Aha, pai iti doresc mult succes, si in loc de menstruati sa ai parte de un test pozitiv!

Vreau si eu o minune…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Maia spune:

Buna tuturor si multumesc pentru primire!

Maduta - sincere felicitari, sa dea Domnul sa ai o sarcina frumoasa si usoara, o nastere la fel si un bebe sanatos!

Katy - imi pare rau ca nu te simti bine; ceai caldut, liniste si intuneric. Sa iti raspund la intrebare: sunt prea putin optimista si din cauza varstei (anul acesta fac 32) si pt ca ultimele 2 luni d enereusita m-au cam demoralizat :( Sunt constienta ca unele fete incearca ani la rand pana cand ajung sa se bucure de o minune mica in bratele lor, insa, na, dezamagirea tot dezamagire e cand vin "rusii" si tu speri altceva.

DenyAnd - ciclul meu e cam de 29 zile, dupa calculatoarele de pe net. de ex: 18 Noiembrie, 18 Dec, 15 Ian.

Inca o data multumesc pentru sustinere!
Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Fetelor,intrebare: pt a depista daca esti sau nu infectata cu chlamidia trebuie sa iti faci analiza din sange sau din secretie? la fel si pt Lysteria, herpes, microplasma, ureoplasma?
Va rog sa-mi raspundeti si mie daca ati facut aceste analize.
Multumesc si multi

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

am vazut ca se fac si din sange analizele enumerate de tine. Eu doar listeria si herpes am facut din sange, celelalte din secretie. Sper ca ti-am fost de folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Walki
Iau AC pt ca sotul face un tratament care are interdictie stricta la BB si este posibil sa dureze mai mult de o luna. Asa k m-am gandit k ar fi bine sa nu risk nik si dak iau Ac mai imi salvez ceva oute , sa nu le pierd degeaba si asa am o caruta de ani

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Madutza, felicitari pentru bebe!!
Sa ai o sarcina usoara si dusa pana la termen!
In a cata zi a CM ti-ai facut testul? Sau in a cata zi de cand trebuia sa iti vina menstruatia?
Pupici

Mergi la inceput

anckta si eu am luat AC 3 luni, tot prima data in viata pentru un chist destul de mare pe ovarul stang, prima luna dupa nu am avut ovulatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Madutza, felicitari pentru bebe!!
Sa ai o sarcina usoara si dusa pana la termen!
In a cata zi a CM ti-ai facut testul? Sau in a cata zi de cand trebuia sa iti vina menstruatia?
Pupici

Eu am CM de 29 zile, si mi-am facut testul in ziua 30 si 31, adica in prima zi de intarziere l-am facut pe primul, si ziua urmatoare pe al doilea.. Si maine voi mai face unul, surecheck de data asta, si sper sa se vada mai bine liniuta a doua!

Vreau si eu o minune…

Mergi la inceput

fetele va invit la o placinta cu mere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Draguta sa inteleg k dupa ce le-ai oprit nu ai avut ovulatie prima luna? Eu auzisem k sunt sanse f mari sa ramai dupa ce intrerupi AC, chiar dak nu se recomanda
Oricum nu stiu cat rezist sa le iau, ma apuca pandaliile

Ancuta , in curand

Mergi la inceput