Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (631)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

walkiria te poti duce si acum ca se pot vedea f.multe, daca ai ovulat, daca ai chisturi,cum este endometrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Madutza felicitari pentru BB !!! Sa te ajute DD sa ai o sarcina usoara, usoara si la termen, cu bb sanatos tun si ffff mancacios!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

clau_ditza scot si pentru tine!
sa dea DD sa fie !fruntea sus si privirea inainte orice ar fi!

2011 imi va aduce bebe mic!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui draguta

anckta sunt multe fete printre care si Kitty27 care a facut stimulare si zice ca a avut ovulatie dubla
sa-i facem putina galerie
hai KItty

Hai Kitty

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Offffff Luciana eu am intrat intr-un butoi atat de adanc.... Cum zic k am iesit cand sa sar din el alunec iar la fund.....
Dar nu din acest motiv am intrat mai rar. La sf de semestru avem multa trb la scoala... medii, situatii, cataloage . Dar de astazi sunt in vacanta

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Walki . Acum sunt in vacanta, imi vars nervii pe sot...din orice mi se pare ca e ceva in neregula....nimicuri care sa ne faca sa treaca timpul pana voi intrerupe anticonceptionalele

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

A inceput spotting-ul la mine

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Of Paula dar lung mai este CM-ul tau. Eu speram, cum am sperat si la Bella ca fiind atatea zile poate nu mai vin uratii . Dar asta e. Acum dak iti vine peste doua luni poate ne dai vestea cea mare ( ar trebui sa ne grabim k stiti k Bella a spus k jumuleste barza ) oricum

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

ankcta,cu cat timp inainte intrerupi tu anticonceptionalele ca si eu am zis sa le intrerup de luna viitoare pentru a remane dupa august adica lunile urmatoare!ce zici e prea devreme?

2011 imi va aduce bebe mic!

Mergi la inceput

Sarah nu stiu ink sigur cand le intrerup, la mine este prima luna din viata mea cand iau Ac , dar n-am incotro. Eu le-as intrerupe prin martie dar ma gandesc k urmeaza postul apoi.....si mai bine sas fiu eu sigura am zis k le intrerup dupa Paste. Acum sa vad dak am atata rabdare, sa vedem si cum mai ies analizele sotului, dak se duce efectul tratamentului la el......

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Doamne ajuta, sa li se indeplineasca dorinta tuturor celor care isi doresc sa fie mamici!

Vreau si eu o minune…

Mergi la inceput