Club chic (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Si eu am purtat Air-ul vara... in zilele mai racoroase... Asta-vara am mai folosit Eau de Shalimar si D&G Light Blue. Pe canicula evident ca nu dadeam cu nimic, la mare am carat un parfum, dar nici nu mai stiu pe care, ca nu l-am folosit .

Citat:
citat din mesajul lui rall

Teo, ma bucur ca a ajuns pana la urma plicul

Sa inteleg ca White P. nu iti place, totusi? Sa stii ca atunci cand am mirosit punguta unde l-am pus, m-a cam izbit un miros mai degraba chimic, ceea ce pe piele nu se intampla deloc. Sau cel putin a mea? Oricum, daca ai ocazia, testeaza-l neaparat pe mana.

Un air de samsara, de vara? Mie mi se pare foarte puternic si clasic, deloc de vara. Of, of, nasurile astea

Midnight poison - si eu il gasesc extrem de feminim, dar nu stilul pitzi-pink, ci catifea-albastra-diamante-in-par type of thing E superb!

Hypnotic Poison seamana cu Poison? Ca Poison nu-mi place deloc, dar uite, pe Midnight poison il iubesc...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

am mirosit azi doar 2 parfumuri, din lipsa de spatiu, asa ca am testat Hypnotic eau sensuelle pe o mana si pe cealalta hypnotic elixir.

din fericire elixirul nu mai e cu pomita, o fi citit producatorii aici ce suparata eram (am renuntat la el din cauza pompitei).

primul nu mi-a placut la inceput, nici macar dupa 3 ore nu suportam mirosul, acum dupa aproape sase ore parca nu mirose asa rau, simt un iz slabut de vanilie, dar nu l-as cumpara. nu are puterea, farmecul elixirului, nici nu se pot compara, pe piele mea.

elixirul in schimb din prima clipa m-a recucerit asa ca trece pe lista de asteptare.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

am mirosit azi doar 2 parfumuri, din lipsa de spatiu, asa ca am testat Hypnotic eau sensuelle pe o mana si pe cealalta hypnotic elixir.

din fericire elixirul nu mai e cu pomita, o fi citit producatorii aici ce suparata eram (am renuntat la el din cauza pompitei).

primul nu mi-a placut la inceput, nici macar dupa 3 ore nu suportam mirosul, acum dupa aproape sase ore parca nu mirose asa rau, simt un iz slabut de vanilie, dar nu l-as cumpara. nu are puterea, farmecul elixirului, nici nu se pot compara, pe piele mea.

elixirul in schimb din prima clipa m-a recucerit asa ca trece pe lista de asteptare.

Tine 6 ore pe tine Eau Sensuelle? Daca aude Sali... prapad face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaveLicious spune:

Hello fetelor
Pana la urma am reusit sa testez Musc Ravageur fiindca am percutat un blind buy insa nu am reusit sa testez Tobacco Vanille.

Vin cu o intrebare: ce parere aveti despre Shalimar eau de parfum ? Vreau sa mi-l cumpar. Credeti ca este bun si pentru barbati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

tine rose, tine, dar nu imi place, ambele maini miros(la incheietura), elixirul e mai puternic si mai vanilat, acum nici sensuelle nu e apa lesinata, dar nu mi-a placut din prima clipa cand l-am pulverizat, mi s-a parut asa intepator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaveLicious

Hello fetelor
Pana la urma am reusit sa testez Musc Ravageur fiindca am percutat un blind buy insa nu am reusit sa testez Tobacco Vanille.

Vin cu o intrebare: ce parere aveti despre Shalimar eau de parfum ? Vreau sa mi-l cumpar. Credeti ca este bun si pentru barbati ?

Depinde. Exista anumite parfumuri for woman care pot fi purtate perfect si de catre barbati, precum exista femei care poarta parfumuri unisex. Shalimar in schimb e arma secreta a femeii adevarate cu forme, plete de diva si piele divina, asa ca daca vrei sa fii feminin atunci ti-l recomand. Habit Rouge Guerlain cred ca ti-ar veni mai bine, e deosebit.
Dar daca vrei ceva cu adevarat special alege unul din gama unisex Serge Lutens, sunt superbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaveLicious spune:

Am incercat si SL si in afara de Vetiver Oriental si Fumerie Turque celelalte nu mi se par cine stie ce si mai sunt si foarte grele.
Habit Rouge l-am testat mai demult si era cat de cat ok. Pe basenotes vad ca foarte multi barbati poarta Shalimar de la eau de cologne pana la parfum sau Ode a la Vanille dar si Hypnotic Poison in toate formele sale. Cred ca pana la urma ma risc. Daca o sa mi se para old lady's perfume asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

DANA, am editia din 2008.

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

manu, ai www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Legere-54.html" target="_blank">acesta sau www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Eau-de-Shalimar-2009-6026.html" target="_blank">acesta ?

sau editia din www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Eau-de-Shalimar-2353.html" target="_blank">2008 ?

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput