Club chic (42)
Raspunsuri - Pagina 22
ianka78 spune:
pe geniest am uitat-ooooo! pfff! sa-mi fie rusine 5 minute! la colt cu mine! geniest repar greseala, promit!
pe blue eeys n-o prea cunosc, trebe s-o mai studiez inainte sa-i fac portretul!
mihaeladm spune:
Tot vad ca ati scris de Giorgio, mi-ati adus aminte de el, mai am cam 15 ml din 50. Am avut set cu gel de dus si crema de corp, care crema e bestiala, inca mai am putina ca nu m-am indurat sa o termin. Prima oara cand l-am mirosit mi s-a parut mai ciudat, dar imi place ff mult, merge bine de tot iarna. Ca sa nu ma zic ca e din categoria parfumurilor care ne aduc admiratori.
camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmena Ianka, da, mie imi plac parfumurile fructat-vanilateSi nu ma omor dupa parfumurile florale, de altfel nici florile nu sunt pasiunea mea, imi place asa sa le vad, dar in mediul lor natural, nu transformate. Parerea mea este ca, deoarece tu cunosti psihologia copilului, ai reusit sa intuiesti profilele fetelor. Mie personal copilaria mi se pare cea mai complexa stare psihologica, daca reusesti ca adult sa nu o uiti, atunci e chiar o joaca sa intuiesti adultii Chiar daca toti credem ca ii intelegem pe copii, suntem prea putini cei care reusim cu adevarat sa ii intuim asa cum sunt ei cu adevarat, de aici si complexitatea adultilor care devenim. Sunt tare curioasa cum e Boucheron, e tentant dupa descrierea de pe fragantica. Carmen cu Stefan si Bogdan |
Carmena, vrei sa-ti trimit cateva pufuri de Boucheron? Daca da, da-mi un PM cu adresa ta.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
camelia_daniela spune:
Wow ce-mi place ... hai ca schimb subiectul si continuam !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
geniest spune:
Dragelor dar v-ati dezlantuit, nu gluma....
Ianka cred ca ai face echipa buna cu sali si roseintr-ale vorbelor de orice fel, nu doar parfumate....
Rosemultumesc frumos pentru asemanarea cu Tea Leoni. Mie imi place tipa. De nimerit....hmmmm...cam 10%, hai 20 daca punem la socoteala si sexul (feminin)....
Nu stiu de ce, dar eu am senzatia ca pe unele dintre voi chiar v-am cunoscut, candva.
Toate sunteti grozave fiecare in felul ei unic...
mihaeladm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ianka78 mihaela nici pe tine nu te stiu prea bine, asa ca treci sub lupa! |
Eu nu prea mai postez, dar va urmaresc aproape zilnic, ca altfel am romane de citit...