Club chic (42)
Raspunsuri - Pagina 22

ianka78 spune:
pe geniest am uitat-ooooo! pfff! sa-mi fie rusine 5 minute! la colt cu mine! geniest repar greseala, promit!
pe blue eeys n-o prea cunosc, trebe s-o mai studiez inainte sa-i fac portretul!

mihaeladm spune:
Tot vad ca ati scris de Giorgio, mi-ati adus aminte de el, mai am cam 15 ml din 50. Am avut set cu gel de dus si crema de corp, care crema e bestiala, inca mai am putina ca nu m-am indurat sa o termin. Prima oara cand l-am mirosit mi s-a parut mai ciudat, dar imi place ff mult, merge bine de tot iarna. Ca sa nu ma zic ca e din categoria parfumurilor care ne aduc admiratori.

camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmena Ianka, da, mie imi plac parfumurile fructat-vanilate ![]() ![]() Parerea mea este ca, deoarece tu cunosti psihologia copilului, ai reusit sa intuiesti profilele fetelor ![]() ![]() ![]() Sunt tare curioasa cum e Boucheron, e tentant dupa descrierea de pe fragantica. ![]() Carmen cu Stefan ![]() ![]() |
Carmena, vrei sa-ti trimit cateva pufuri de Boucheron? Daca da, da-mi un PM cu adresa ta.

Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

camelia_daniela spune:
Wow ce-mi place ... hai ca schimb subiectul si continuam !Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

geniest spune:
Dragelor dar v-ati dezlantuit, nu gluma....
Ianka cred ca ai face echipa buna cu sali si roseintr-ale vorbelor de orice fel, nu doar parfumate....
Rosemultumesc frumos pentru asemanarea cu Tea Leoni. Mie imi place tipa. De nimerit....hmmmm...cam 10%, hai 20 daca punem la socoteala si sexul (feminin)....
Nu stiu de ce, dar eu am senzatia ca pe unele dintre voi chiar v-am cunoscut, candva.
Toate sunteti grozave fiecare in felul ei unic...

mihaeladm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ianka78 mihaela nici pe tine nu te stiu prea bine, asa ca treci sub lupa! ![]() ![]() |
Eu nu prea mai postez, dar va urmaresc aproape zilnic, ca altfel am romane de citit...