Club chic (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

dana am un nume tare comun, asa ca vei gasi muuuulte persoane cu numele meu. un mic indiciu, am o poza cu niste nori la profil. sa stii ca nici mie nu-mi place sa afle toata lumea ce scriu si nici sa-mi vada pozele, asa ca mi-am setat ca acestea sa poata fi vizualizate doar de 'friends'.

ai prevazut bine, m-am pierdut....chiar am vrut sa-ti scriu, incerc din nou.

camelia, sa te bucuri de el si sa scoti shalimarul light de la mine la bursa, plang si eu dupa el ca si teo dupa celelalte.

ieri s-a vandut unul de 50 ml cu 100 dolari plus transportul 16 dolari, dar nu m-am indurat sa-l iau, drept pedeapsa ca l-am avut si m-am despartit de el asa usor, acum i-a ajuns ca l-am purtat o vara in vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Am primit Boucheronul in w-e ... Doamne, este demential !!! Este cel mai tare "floriental" ever! Acest parfum se "deschide puternic" (pentru mine cam ca o trompeta ),

........si instant gandul m-a dus la asta :

trecutul meu se razbuna si fiidca am stat cativa ani intr un post de radio ,am ramas cu sechele, adica la orice chestie eu trebuie sa gasesc o muzica , un ceva acolo....sa mearga.....chiar ieri ma gandeam ca daca as fi intr o redactie de emisiune tv tabloida si l-a s avea ca subiect pe ,,craiul" varciu, ca fond muzical as baga melodia aia : marioaroooo, didinoooooo, gherghinoooooo, veniti de ma iubiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ianka, da, mie imi plac parfumurile fructat-vanilateSi nu ma omor dupa parfumurile florale, de altfel nici florile nu sunt pasiunea mea, imi place asa sa le vad, dar in mediul lor natural, nu transformate.
Parerea mea este ca, deoarece tu cunosti psihologia copilului, ai reusit sa intuiesti profilele fetelor. Mie personal copilaria mi se pare cea mai complexa stare psihologica, daca reusesti ca adult sa nu o uiti, atunci e chiar o joaca sa intuiesti adultii Chiar daca toti credem ca ii intelegem pe copii, suntem prea putini cei care reusim cu adevarat sa ii intuim asa cum sunt ei cu adevarat, de aici si complexitatea adultilor care devenim.

Sunt tare curioasa cum e Boucheron, e tentant dupa descrierea de pe fragantica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
Sali??? Sa bag iar Dirty Diana? sau reclama la dres cu Kim Basinger? sau pe ambele, in fond in amandoua e surpins "ceva" ce te defineste:

http://www.youtube.com/watch?v=HC0RwiOpQns

(pe asta ador sa o postez cand e vb de Sali)

...si zici ca te distrezi, nu?

da' sa vezi ce o sa ma distrez eu cand o sa te aud cum faci karaoke pe dirty diana!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmena
Mie nu-mi place Alien, deci nu intru in categoria "bunica" sau matusa, cel putin deocamdata

lasa, lasa, nu te mai da pustoaica........hypnotic poison si wish unde crezi ca se vor incadra atunci? la tinere sperante ? sa vezi ce o sa se chinuie nurorile sa-ti gaseasca pe la targurile vintage cate o sticluta de hypnotic !

ia si tu o dedicatie, ca azi e zi de photoshop si dedicatii :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Sali esti mortala de-a dreptul sar'mana de dedicatie, sa stii ca a fost un timp cand mi-a placut melodia asta Si ce sa zic, sa dea Dumnezeu sa nimeresc niste nurori asa de isprava sa imi faca cadou ce imi place, sa nu imi aduca Doamne fereste vreun cos cu "imortele"
Ca viitoare soacra mare de doua ori, de, te gandesti la toate

Altfel, in fiecare zi ma intreb, unde zboara anii astia?! Mai ieri eram pustoaica in liceu, peste 2 ani ma pregatesc de intalnirea de 20 ani...

Mergi la inceput

...este unul din cele mai misto capitole, asa ca nu-l inchideti la pagina 20, lasati sa se termine cu portretele robot ,"" pe persoana electronica ", cu a zis yanka atat de haios.

portretistelor , yanka, rose, iesiti la careu cu continuarea !

Off line: rose, unde o fi frontiera aia pazita de vamesul din clipul cu ciorapii ? ca as vrea s-o trec foarte ilegal , ma predau eu, nu trebuie sa ma mai depisteze el!

o fi vama siret ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Si acum tine-ti-va bine, urmeaza sa va cunoasteti duplicatele voastre:

Ianka m-a ajutat mult pontul cu psihologia pe care ai studiat-o cand cautam o poza "graitoare" cu Madeleine Stowe, pt ca desi nu ne-ai dat niciodata vreun mic indiciu legat de cum arati, eu asa mi te inchipui: satena, par lung, ochi de caprioara, plina gratie. Asa cred ca esti tu:
http://0.tqn.com/d/tvdramas/1/0/a/K/madelstowe.jpg

Camelia in viziunea mea e o Diane Lane , blonda, cu osatura fina, ochi caprui-verzui:

http://www.nresimleri.com/photo/Diane-Lane38134.JPG

Ma bucur ca-ti place Boucheron! Poate il treci si tu la parfum de semnatura ca si mine, e sublim!! Sa-l porti cu placere.

Pe Carmena o cunosc si va garantez ca are aceeasi privire, zambet ca si Kathleen Turner in filmul Diamantul Nilului:

http://www.paperdolls-style.com/blog/wp-content/uploads/2010/05/Kathleen-Turner-Jewel-of-the-Nile-1985.jpg

Rall ma crezi ca mi-a fost usor sa-ti gasesc "sora"? Pt ca nici pe tine nu te cunosc decat virtual, ti-am facut un portret robot de genul: e bruneta, mai micuta, piela f alba, ochii foarte verzi, naravasa si mergand pe calea asta am dat de o veche dragostea de-a mea, Sherilyn Fenn....Audrey din Twin Peaks.

http://i53.tinypic.com/fdvip2.jpg

Deocamdata nu pot scrie mai mult, revin diseara cu o continuare. Va pup, si sper ca nu v-au suparat asemanarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

dana ti-am dat accept pe facebook, te las sa ma studiezi putin dupa care io zic sa ne retragem pe mess si sa stam ca fetele de vorba, ca totusi acela este facebook-ul sotului. In josul paginii la info ai sa vezi adresa mea de mail, care coincide cu id-ul de yahoo. Sper sa nu te sperie faptul ca eu sunt genul mai rock'n'roll, flower power, genul bonom si p-lezirist.

rose, pu!pup!pup! eu nu zic nimic o las pe dana sa zica daca ai nimert-o

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ianka78
[Sper sa nu te sperie faptul ca eu sunt genul mai rock'n'roll, flower power, genul bonom si p-lezirist.

exact asa se descria si clarisss la un moment dat ....ce chestie.....

Mergi la inceput