Punctele negre
Raspunsuri - Pagina 2
CamiSol spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya Nici eu nu inteleg cum sa freci dupa ce se usuca.Atunci nu are tendinta sa pice malaiul? deya |
Pai il freci pana pica , si apoi te clatesti.
Astazi mi-am comandat si eu o sauna facila, am sa incerc si masca asta ca m-au terminat niste puncte negre...
Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)
A easy way to make some money
Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith
didi-anda spune:
eu chiar azi mi-am facut-o.mi-a curatat fata foarte frumos. sigur o sa repet operatiunea. eu am frecat fata si cand am pus masca,pe urma am mai pus un strat si am frecat inca o data dupa ce o fost uscat.
galbenusul l-am amestecat cu ulei de masline si mi-am pus masca pe par
kj74 spune:
nici una din voi nu a ramas cu pielea ca arsa dupa tratamentul asta ? eu una numai asa am patit la fel si o amica de a a mea nu prea am putut iesi din casa cateva zile
XIO spune:
Eu mi-am luat masca de la farmec/Gerovital cu aspirina, pt. ten gras/mixt si m-a usturat pielea de am crezut ca e sfarsitul ei
Am gasit pe net o reteta pt. pore strips, ca benzile acelea pe care le pui pe nas si iti scot pctele negre, v-o scriu si voua. Inca nu am incercat-o.
O lingura de lapte dulce, o lingura de praf de gelatina fara aroma, un pahar termorezistent si o pensula.
Ce ai de facut:
Amesteca in paharul termorezistent lingura de lapte cu lingura de gelatina. Amesteca bine, pana cand compozitia devine grunjoasa.
Pune paharul in cuptorul cu microunde timp de 10 secunde, pe putere medie de incalzire. Acum amesteca bine cu pensula si aplica pe nas, in forma unui "pore strip". Asteapta sa se usuce (circa 10 minute), apoi inlatura si priveste. Tot excesul de sebum si punctele negre au fost indepartate!
Pentru aceasta reteta nu exista contraindicatii, poate doar daca suferi de o alergie la unul dintre produse. Poti repeta procedura de cate ori vrei, iar efectele vor fi maxime! Si nici nu o sa te usture buzunarul.
Pont:
Pentru un efect de durata, dupa ce ai dat jos "pore strip-ul", maseaza zona cu doua picaturi de zeama de lamaie.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Tisina spune:
Eu am folosit (si folosesc inca) masca exfolianta cu samburi de caisa de la Yves Rocher. Este excelenta. Cand am incercat-o pentru prima data nu mi-a venit sa cred ce fata luminoasa si curata mi-a lasat. O recomand cu incredere.
montelimar spune:
Am incercat eu amestecul de lapte cu gelatina pe post de pore strip, fara nici un rezultat, din pacate. E drept ca nu am incalzit amestecul la cuptorul cu microunde si nici nu am incercat mai multe tipuri de gelatina decat cea praf de la Dr Oetker. Chiar sunt curioasa daca are cineva rezultate cu metoda asta, ar fi prea frumos sa functioneze.
CamiSol spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kj74 nici una din voi nu a ramas cu pielea ca arsa dupa tratamentul asta ? eu una numai asa am patit la fel si o amica de a a mea nu prea am putut iesi din casa cateva zile |
Eu am incercat-o astazi si nu am avut probleme. Mi s-a inrosit putin fata , dar si-a revenit destul de repede.
Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)
A easy way to make some money
Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith
narcisam102 spune:
Xio ustura asa rau de la lamaie
si la masca asta cu malai daca te dai cu lamaie dupa te usturaaaaa...
dar ai dreptate lamaia e f buna pt ten.
Kj74 nu ramai cu nici un semn de la aceasta masca si nici cu fatza rosie. In 10 min esti fresh.
Eu am si un semn de la varicela din copilarie pe nas si pare ca s-a mai estompat sau poate e doar o parere.
Cu galbenusul uneori mai fac o combinatie cand am mainile foarte aspre de la smotru, frig etc...il amestec cu miere si ma dau pe maini. Pt ca niciodata nu am stare si trebuie sa fac ceva imi pun niste manusi chirurgicale si stau asa vreo 30 min.
E o masca buna si pt fatza dar doar pt cine are tenul uscat.
Eu am vazut acum ceva timp pe aici o reteta pt buze uscate. In care cineva explica cum sa-ti faci tu acasa. Era tare logica si interesanta reteta dar nu am mai gasit-o. Daca stie cineva si poate sa ma ajute....