Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

'Neata fetelor! multumesc pentru aprecieri! creste inima-n mine ca-mi laudati baiatul!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina
al meu copil mereu a fost speriat de locuri si de oameni straini, ia pozitia iepurasului adica cu manutele stranse la piept si pumnii stransi si niste ochi benoclati eu sper doar sa-i treaca si sa fie cat mai sociabil!!!

Adelina, ce simpatic l-ai descris!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Vroiam sa intreb ceva pe fetele care alapteaza si a caror bebei dorm singuri in patutul lor. Cum faceti noaptea cand vrea papa? Nu se trezeste cand il luati din patut sa-l alaptati? Pana acum , dormind cu mine in pat , papa prin somn.... azi noapte nu a vrut papa...dar sa stiu pe viitor. Al meu daca apuca sa se trezeasca il adorm greu si era tare bine cand papa prin somn.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

idalis, patutul lui Darius e chiar langa canapeaua pe care dorm si il iau pe sus, se incovoaie si casca gura si il pun langa mine, uneori nu aprind lampa si dureaza pana ne pozitionam si se enerveaza, dar dupa ce prinde titi se linisteste si papa si adoarme la loc!! eu zic ca daca e intuneric si liniste si il iei repede din patut nu apuca sa se dezmeticeasca!!!eu il aud cum se foieste cand vrea sa pape si il iau imediat!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRU MIHAI (puiutza)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Neata si de la noi!

Ca de obicei, in weekend nu am intrat pt ca nu am timp. Acum am reusit sa citesc din urma. In primul rand LA MULTI ANI tuturor bb-ilor care si-au serbat lunitele zilele acestea.

IDALIS, felicitari pentru progrese...eu si cand il alaptatm si acum cand ii dau cu bibe lui Radu, il iau din patut cu tot cu pernuta (doarme pe o pernuta mica si flescaita) ca sa nu il pun pe alta rece si il pun cu totul la loc inapoi. Nu stiu daca ai inteles ce-am vrut sa spun

MARI, ca de obicei, prezenta cu cafeaua. La vara daca ajung prin Tulcea(am o fosta colega de liceu acolo) iti aduc vreo cateva kg de cafea.

ADELINA,...asa mama, asa fiu...absolut superbi!Apropo de reticenta fata de straini...nu mai stiu pe unde am citit, dar se pare ca este o perioada in jur de 4 luni si alta in jur de 8, cand copiii nu-i privesc cu placere pe cei straini. Sunt chiar speriati de ei...al meu a facut o adevarata criza acum vreo cateva saptamani cand a vazut-o pe scoacra-mea :)))

OFFICE, felicitari pentru dintoi

POGONICI, nici lui Radu nu-i place pe burta, d-apai sa se mai si intoarca...asta e, fiecare copil cu placerile lui.

Acum si despre noi...Radu este in limite normale, cand vesel, cand marait; daca nu-l leg in scoica se arcuieste pana se da jos din ea...saptamana asta sunt cu amandoi acasa...si am senzatia ca sunt in pragul unei depresii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineatza!!!

OFFICE felicitari puiutului pt primul dintisor!!

Azi va servesc cu o praji buna si un suculet ca se implinesc 2 ani de la cununia civila. De doi ani sunt "nevasta". cu acte in regula.

ma duc sa fac capitol nou.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Am uitat sa va urez o saptamana usoara si frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput