Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Neata. iau si eu o cafeluta, multumesc Mari.

Azi sunt cam amarata, motanul nostru e bolnav rau... nu cred ca isi mai revine.

donna imi pare rau pentru motan, in primul moment am crezut ca-i vorba de bebe si am albit. Daca crezi ca nu-si mai revine poate e bine sa-i curmi suferinta si sa chemi un veterinar pentru asta. Noi asa am facut cu catelul batran, stiu ca parerile sunt impartite, dar se chinuia saracul. Asa a murit linistit.

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata si de la noi.
donna, imi pare tare de motan.mi se face asa mila.eu pe toti de pe strada i-as lua daca as putea si catei, si pisici.
mari, iau si eu o cafeluta.ala mare m-a trezit la 7, calin a mai dormit pana la 8.
nushu, m-ai omorat si cu mascarpone.dar azi am asa o lene sa fac ceva.la cat am stat ieri in bucatarie azi cred ca zic pas.dar poate maine.
alynta, pupam vaccinata si felicitari pt greutate.
andre flo, si al meu la aproape 6 luni are 8.300kg.nici eu nu l-am masurat dar la 4 luni avea 70cm.
adelina, esti o fericita ca ai ajuns la salon.ce de rasfat.
al meu a dormit binisor cu trezire de papa pe la 4.insa s-a mai frichinit un pic asa, dar nu l-a tinut mult.aseara bieninteles ca a adormit imediat dupa ce a mancat la ta-su in brate, fara leganat, fara nimic.doar stand in brate.vad ca ta-su e somniferul lui.
mama, ieri am si calcat ditamai maldarul de rufe ca nu mai aveau ai mei cu ce sa se imbrace.daca nu m-au disperat cu schimbatul hainelor.
ma duc sa mai fac treaba.va pup si va doresc un we minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

'Neata fetelor!
Nastasie dar tu il ai cumva acolo pe Praslea cel voinic????

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

'Neata!!

Donna - imi pare tare rau de motan. E chiar asa grav? Off... .Mirunei ii pun ser fiziologic in nas doar dc are mucisori, iar e fata o sal dimineata cu apa termala.

Azi vreau sa fac o pizza si niste tarte cu fructe. Sa vedem cat ma tine vrednicia.

Pupam

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Azi nu avem sarbatoriti? Sau nu vad eu bine? E posibil sa ma insel ca nu mi s-a intors neuronul. LORA ti-ai recuperat neuronul? Daca ti s-a intors si a venit cu un prieten trimite-l acasa ca "prietenul" e neuronul meu.

Noi am dormit destul de bine; cu trezire la 6 pentru papa si un pic de maraieli pe la 4. Ma pregatesc sa merg la masa la socrela; Petra doarme asa ca am timp sa ma aranjez si eu un pic.

Se vede ca e we ca nu prea e activitate aici. Cred ca faceti mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Neata si de la noi!

Eu acum i-mi be-au cafeluta, mersi Mari! Va servesc cu un kinder bueno, i-mi place sa mananc ceva dulce, in special ciocolata alaturi de cafea. Asta mi-a ramas din sarcina, ca inainte nu i-mi placea asa combinatie.

Va si sa aveti un weekend placut.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Heeei fetele! Unde fugirati toate??
Eu sunt f obosita,am bagat smotruiala. Am langa mine una bucata copil agitat,si eu nu mai pot de maini.. Abia astept sa ma tuflesc in pat! Facem baita pe la 9,si ma bag la nani.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Eu sunt pe aici..am verificat de cateva ori, dar vad ca fetele au iesit la plimbare.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

o intrebare ptr fetele din piatra neamt..la ce pediatru-a mergeti voi????

cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara. Sunt si eu...desi azi nu am activat prea mult deoarece am avut in vizita o fosta colega (prietena buna) apoi am gatit, nu mare lucru, doar niste carnita cu sos, piure si niste chestii prajite, dulci pe care noi le numim minciunele, nu stiu daca chiar asta e denumirea lor...asa ca de vreti, va dau.
Va doresc o noapte linistita.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput