Ian-Feb2011- Bv Gabi, Rox! Hai Alina!(180)
Raspunsuri - Pagina 18
bebelu86 spune:
Hello gagici!!!
se pare k vom deschide clubu coliciosilor
Ralukara si eu cand am venit din spital cu buba, avea pielea aspra si alba asa, ziceai k e babuta. am spalat-o cu mana, dar am dat cu crema la masaj, nu cu ulei si in cateva zile si-a revenit singura.
Kitzy imi pare rau sa aud ca bb nu e bine. sincer m-ai cam pus p ganduri k si mandra mea mai vomita cu jet, dar mereu am pus-o p seama k mananca k haplea si dupa se agita cu colicii si de aia da tot afara. luni o sa intreb pediatra cand mergem la control. sanatate multa si te asteptam cu vesti bune

Ana eu i-am dat infacol din prima sapt. Calciu i-am dat din ziua 10 parca timp de 10 zile cate 5ml p zi. facem cura asta 3 luni la rand.
ANgie 

eu stiu cum e sa stau agatata cu bb de gat si sa nu te lase sa faci nimnic. stai linistita. te asteptam cand iti da bilet de voie ![]()

Zumzu noi nu am iesit zilele astea pt k mi s-a parut ff frig si nu am vrut sa risc. mai ales k astia au zis k e naspa cu virozele astea, mai ales la copii. poate de sapt viitoare semai incalzeste si iesim un pic asa.
Tunde sanatate multa si spor la treaba. vad k nu ai stare deloc 

Simo te inteleg perfect. si eu sunt agitata, nervoasa, nu imi convine nimic si ma descarc p sot. k p altcineva nu am pe cine. dar sunt asa k o vad p asta mica cum se chinuie si nu stiu ce sa ii fac.

Gabi felciitari mami. sa-ti traiasca buburuza si sa fiti sanatoase, sa ai muuuult laptic si zero colici 

CArmen e normal sa aiba manutelesi piciorusele un pic reci, nu sloi. pt k circulatia periferica nu e dezvoltata in totalitate si de aia. nu te ingrijora. a mea buba sta doar in body si pantalonas, sau salopetica si atat. ii e ff bine. dc ii mai pun ceva p ea, urla pana o dezbrac. la mine nu merge cu sacu de dormit. inca un lucru pe care am dat banii de pomana 
Dolores tin pumnii sa fie cum vrei tu 

gata...am temrinat papirusu. 

ma duc sa admir pozele cu buburuze k nu am mai intrat demult si sunt tare curioasa ce si cum![]()
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza
Natalia Maria (30. 12. 2010)
Mayane spune:
Tunde, dupa 2 zile de stat cu geamul deschis eu acum mucesc de zor... ![]()
Kitzy, putin optimism te rog, ca-l superi pe bebe. O sa fie bine. Poate nici n-o sa fie nevoie de operatie, si daca o sa fie nevoie, o faceti sa-i fie bine, nu-i asa? 
Doloress, bafta, sa iasa cum si cand vrei tu ![]()
Ralukara, curand tu si buburuza ta o sa va bateti pe calculator. O faci forumista de mica.

Felicitari GABIVALCEANU!!!

BUN VENIT BEBE ILINCA!!!

HAI BABYLEEKS!!! 

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
36+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe - AMR 25 zile 
bebelu86 spune:
ce bebei frumosi avem 

unu mai frumusel ca altu.![]()
monika_bt spune:

FELICITARI, GABI!!! BINE AI VENIT, ILINCA!!!
REFACERE RAPIDA, MAMICO!!! SA-TI DEA DOMNUL O BEBITA SANATOASA SI PAPACIOASA!!!

HAI, BABYLEEKS!!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
36s+
mamutz spune:
Buna fetele!
Bebele meu iar ne-a tratat cu funduletul. Dl dr zice ca din ce a reusit sa vada ar fi baiat. Nu ca ar conta dar as fi vrut sa ii vad si fata. In rest e totul bine, e in continuare putin mai mare, ma gadila in burtica.
Simo poate ne vedem in primavara in parc la moghioros
.
Citesc si eu din urma
mamici si burtici.
15+
missmj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutz Buna fetele! Bebele meu iar ne-a tratat cu funduletul. Dl dr zice ca din ce a reusit sa vada ar fi baiat. Nu ca ar conta dar as fi vrut sa ii vad si fata. In rest e totul bine, e in continuare putin mai mare, ma gadila in burtica. Simo poate ne vedem in primavara in parc la moghioros Citesc si eu din urma mamici si burtici. |
Felicitari !
sa fiti sanatosi !Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
bebelu86 spune:
| citat din mesajul lui mamutz Buna fetele! Bebele meu iar ne-a tratat cu funduletul. Dl dr zice ca din ce a reusit sa vada ar fi baiat. Nu ca ar conta dar as fi vrut sa ii vad si fata. In rest e totul bine, e in continuare putin mai mare, ma gadila in burtica. Simo poate ne vedem in primavara in parc la moghioros Citesc si eu din urma mamici si burtici. 15+ |
bravo. ma bucur k totu e ok. lasa k o sa ai timp sa il vezi si la fata. la 20-22s e frumos cand faceti 4d si are trasaturile formate

missmj spune:
Mai ,dar chiar ca e liniste rau pe aici...helloooooo...anybody hereeeeeee?echooooooooo? 

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
mamutz spune:
Bebelu la 20 si vreo 4 zile facem morfo, pe 2 martie. Mama ce mult pare.
Superbi bebei vostri, iti vine sa ii manaci, nu stii la care sa te uiti mai intai.

15+
florintunde spune:
| citat din mesajul lui missmj poze noi Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011) |
mumos si mare
Si Eu il verificam la ceafa..acolo daca e rece ii este frig

Tunde
37
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian