Igrasie in camera bebelusului

Igrasie in camera bebelusului | Autor: costy_ony

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

De cateva saptamanai am ingrasie in camera unde doarme bebe. Credeti ca acest lucru ii va afecta sanatatea.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Sigur! Muta rapid copilul in alta camera si rezolva problema.

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Aeriseste mai mult camera.
Exista un spray, pe baza de clor, este ff bun, se da direct pe igrasie, o arde si nu mai apare in loc.
Dupa ce dai cu acel spray, deschide geamul in camera si inchide usa si nu lasa copilul in camera pana nu se aeriseste de tot.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinabeve spune:

Am dat si eu cu spray ul minune in vara si acum s-a facut la loc. Si nici macar nu este un colt inchis, nu am dulap sau pat lipit de peretele respectiv...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Trebuie vazut si care este cauza igrasiei. Odata curatat mucegaiul, sa nu apara iar. Oricum, copilul trebuie sa stea in alta camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutu spune:

muta copilul de acolo, ii face rau la plamani.
noi ne-am mutat dintr-un apartament cand a inceput sa apara igrasia in camera in care dormeam toti
si eu am folosit spray, dar tot reapare
fereste camera de orice sursa de umezeala, nu mai usca haine acolo nici pe calorifer. doar ca daca e pe colt camera, sau e bine impregnata igrasia.. cam greu scapi de ea, am auzit pe unii ca au scapat dupa ce le-a fols izolat blocul pe exterior
dupa ce cureti igrasia, varuieste apoi cu vopsea lavabila cu ioni de argint

Mergi la inceput

uite era si un link pe site
http://www.supereva.ro/info.asp?id=2671

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Cum se numeste acel spray?

Mergi la inceput

sunt mai multe spray-uri pt mucegai:de la Ceresit parca, unul de la Bison, de la Sano.
cred ca toate au clor in compozitie
de altfel, se poate da si cu Domestos, dar tot reapare mucegaiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Cel mai bun spray contra mucegaiului este de la Bison..intr-un bidon rosu este ambalat.Am folosit si nu mi-a mai reaparut mucegaiul, cert e ca in acel an am si facut izolatia exterioara a apartamentului, dar solutia mi s-a parut super...nu mi-a decolorat peretele...Numai ca daca dai cu aceasta solutie ai mare grija sa nu stergi, nu e nevoie, daca stergi pot ramane pete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si noi am descoperit mucegai dupa un sifonier care statea lipit de un perete exterior(pe interior era dulapul) era negru peretele efectiv...nici nu stiam doar ca tot simteam miros din ce in ce mai puternic de mucegai...am luat sprayul de la sano ca pe ala l-am gasit in kaufland vreo 18lei am dat am curatat vreo 3 zile la rand(in timpul asta am mutat copiii la mama ca nu se putea respira) am aerisit bine bine si acum vad ca nu mai sunt probleme,oricum dulapul l-am aruncat ca era mucegait tot pe spate

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput