Copilasi de Iulie-August 2004 * 65
Raspunsuri - Pagina 16
amironeanu spune:
Buna dimineata!
La multi ani Ioana, sa fi sanatoasa, iubita si sa-ti fie bine!
Si ai mei copii au mers azi la gradi dupa aproape 3 saptamani, s-au bucurat, Matei astepta sa se vada cu fetita lui , dar nu stie cum o cheama (cred ca are mai multe prietene).
Lia, eu am dintii strambi si desi am purtat aparat in copilarie (si erau naspa, nu asa performante ca acum) si desi m-am obisnuit asa cu ei si nu sunt foarte complexata, mi-as fi dorit ca ai mei parinti sa fi insistat mai mult sa port aparatul, sa ma duca la doctori (in general a fost optiunea mea, dar la 10-15 ani nu ai mintea de acum). Asa ca acum am hotarat ca voi face tot ce imi sta in putinta ca ai mei copii sa aiba o dantura perfecta. Din fericire, si Stefi si Matei au strunga, asa ca sus nu cred ca fie probleme, vom vedea jos.
Daria, sanatate Guiliei.
Am o saptamana plina, joi plec la niste cursuri la Poiana Brasov, abia astept asa ca va doresc si voua o saptamana buna!
corianai spune:
Salutam,
Ioana la multi ani, sa ai parte numai de bucurii
Pupam bolnaviorii, sa treaca repede!
Eu am o saptamana cu vizite la dr, maine merg cu Mara la dermato, vineri face Eva o noua ecografie la caile urinare, sper sa fie bine cu amandoua.
In rest, io sunt in plin santier, o noua buba e ca nu gasesc nici sa dau cu tunu o mobela pt tv care sa-mi spuna ceva... daca aveti ceva idei/poze raman vesnic recunoscatoare!
pup
leeloo2004 spune:
Gata, a trceut si weekendul asta - simbata am fost la dentist si i-a scos dintele miscator - acum are o ditamai strungareata, dar sunt iesiti ambii incisivi si vad ca se "ridica" intr-un ritm destul de iute...extragerea a fost cu ceva probleme in sensul ca a trebuit sa-l tin eu in brate, dar a fost ok una peste alta (si dr. s-a miscat rapid ). Partea proasta este ca dr ne-a spus ca va trebui sa poarte aparat - se pare ca de la suptul prelungit de suzeta are ceva probleme care vor necesita purtarea unui aparat dentar...in fine, mai vedem cind va mai creste.
Apoi ieri i-am dus la film - la 3d la "O poveste incilcita" - spre surprinderea mea au rezistat destul de bine si le-a si placut - data viitoare insa o sa stiu si o sa iau cu mine un elastic (din ala de borcane) - toti ochelarii sunt mari (ca pt un cap de adult) asa ca era foarte greu ca piticii sa sta cu ei pusi - in cea mai mare paret a timpului a trebuit sa ii tinem noi - iar Stefan intr-un tirziu a renuntat la ei...dar a fost ok, asa ca o sa mai repetam experienta - abia astept sa vina "Masini 2"!
Fug la treaba - nu inainte de a-i ura LA MULTI ANI si multa sanatate Ioanei !!!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
amironeanu spune:
Din cauza ochelarilor prea mari noi am renuntat sa-l mai luam pe Matei la cinema. Dar cred ca la Cars 2 il vom lua si pe el ca e maaaare fan .
Legat de aparat, eu recunosc am o problema cu dantura, o buna prietena a mea dupa ce a plecat de acasa (pe la 25 de ani) s-a dus singura si si-a pus aparat (ea avea probleme de la suptul degetului mult timp), le-a reprosat parintilor ca nu au dus-o la medic la timp.
cristalina spune:
Daria, multa sanatate si sa treaca repede mucisorii!
Roberta, pupam poetul. Hai ca e simpatic foc!:))))
Corina, spor la vanat mobile! N-am idee nici pentru mine! Eu noaptea visez numai mobila de sufragerie/living in care sa intre si bucata cu teveu si alte playere. Am o problema!
Pana acum am facut numai mobile pe comanda... nimic extravagant, numai ca am incercat sa utilizez spatiul in mod eficient. Asa ca am preferat sa-mi desenez singura mobilele. Partea prosta e ca trebuie renuntzat la extravagante de orice fel...:)))
Gabi, felicitari pentru dintisor! Bravo curajosului (eu am experiente traumatizante de la mersul la dentistcu Maria, traumatizante mai ales pentru mine )
Andrea, eu cand am fost cu fetele la 3D m-a distrat la maxim mutritza Oanei care arata super cu ochelarii aia pe nas. Numai ca s-a plictisit repede de ei a vazut tot filmul fara ochelari (mie cred ca mi-ar fi ramas ochii incrucisati ). Dar ea a rezistat eroic tot filmul (au ajutat foarte mult si floricelele!:))
(am inghetat la microscop...asa ca profit de fiecare pauza de "dezghetzare ca sa mai dau refresh...hehehe)
carmenp spune:
gabi, rarutz da` decit diloc..:D va citesc da` am trebi la servici si cind sa scriu uit ce citesc;)) felicitari dintosilor, si io am purtat aparat dentar tin minte ca ma dureau creerii`n cap, cit am tras cu el...si dintele tot nu s-a indreptat ca`n final l`am si scos (un canin rupt la 3 ani de-o masa si alalalt a iesit aiurea). eram obsedata sa zimbesc ca mi se vedeau sirmele alea...bleah
noi bine sanatosi, ceva muci si dureri de git da` cu ele stem obisnuiti. au fost si ei la povestea incilcita, ei singuri ca io n`am rabdare si pe pasa atunci nu l`am primis liber;))urati`mi bafta, am scos apartamentu` la vanzare sa videm ce se leaga
geoana n`a aparut sa ne dea de baut, mai astept
roberta04 spune:
Carmen, bafta! Eu am trecut prin asta, stateam numa' cu mopu'n mana si odorizantul de incapere la maxim...
leeloo2004 spune:
Carmen - bafta multa - sa gasiti repede cumparatori si la pretul vostru!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Dorsilia spune:
LMA Ioana!
Felicitari Sfefanut pt dintisorul extras fara mari "valuri". noi mergem vineri...sper sa fie usor si fara stres
Carmen, sanatate !
Daria, si voua sanatate amandurora!
Corina, bafta sa fie bune analizele fetelor.
Eu la subiectul mobila nu ma bag in discutii pt ca la noi totul e amenajat comun, fara vreun stil, adica mergem pe stilul liber-degajat, sa aiba loc astia micii sa faca raliuri cat poftesc. Bineinteles ca mai cochetez si eu cu idei de amenajare insa, deocamdata nu am facut decat sa mobilam eficient, estetica nu am luat-o in calcul prea tare. am ales mobila practica, safe, nesofisticata.
aseara mi-am luat si aplicat un tapet lavabil extraordinar de vesel pe peretele bucatariei, de jos in sus cam 1 m si ceva, cu niste frunze de un verde lucios-sanatos de iedera pe fond de caramizi oldies, arata de parca-s reale, in relief, ceea ce mi-a transformat bucataria intr-un spatiu muuuult mai primitor...de fapt si tapetul asta l-am luat tot cu scop practic, pt ca nu sunt 2 luni de cand am zugravit bucataria, si am facut-o cu galbenul florii soarelui ca mi-a placut nuanta si mie si copiilor mai ales, si uite ca deja peretele s-a zgariat cu spatarul scaunelor....asa ca in lipsa unui lambriu de lemn masiv sau pal am optat pt tapet lavabil care protejeaza peretele de zgarieturile ce se fac daca se fatzaie scaunele, stropi de mancare, etc...
in pozele din acel blog eu nu apar pt ca inca nu am acceptat sa si pozez:P insa mi-au placut f tare machiajele de zi si de seara si pozele artistice facute la un botez si la nunta si am zis sa vi le arat si voua...
ma duc la treburi, m-am apucat de curatenie generala ca tot a dat soarele asta primavaratic....
o zi buna, linistita si insorita sa avem
polux spune:
La multi ani fericiti Ioana.
Tot ce-ti doresti de la viata, plus sanatate, fericire, noroc si numai impliniri pe toate planurile.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4