Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Mycya, reteta de tort.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

mi se pare super bun dar nu necesita f mult timp??

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Mycya, reteta de tort.

Am 6 luni!!!

mi se pare super bun dar nu necesita f mult timp??

Spre surprinderea mea, a mers destul de rapid. Eu am facut blatul dimineata (ca atnci am avut timp, ca oricum trebuia sa-l las sa se raceasca), pe seara am facut cremele si lasam pauza intre ele, cat sa se intareasca stratul precedent.
Aveam pregatita: ciocolata, gelatina (am folosit granule, un plic jumate la tot, dupa care am portionat-o in 3), canile cu smantana lichida si cel cu frisca batuta. Dupa ce luam de pe foc cioco cu sm.lich. puneam gelatina si se dizolva f usor (cioco se raceste repede).
Nu stiu ce ar mai fi de spus... daca ai vreo nelamurire, striga.

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Victo felicitari pentru dormitul in patut si singurel la cat mai multe seri

Ramona dar nici cu tratamentul dat de doctor nu doarme noaptea?? nu cumva ea face confuzie intre zi si noapte? am auzit ca se poate asa ceva si ca de asta tre sa ii facem sa vada diferente , nu se face intuneric in camera ziua, se lasa un tv sau orice altceva sa mearga sa se auda putina galagie....sper din suflet sa gasiti si voi un remediu ca e f greu .

Nu, nici cu tratamentul nu doarme. Nu cred ca nu face diferenta. Ziua toate draperiile sunt tarse, e mereu galagie in casa, ne jucam cu ea, e pe afara, ca de altfel, peste zi doar afara doarme.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Crissy, am verificat...niciun mesaj nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

krys, mami, n-ar fi mai bine sa muti branzica cu para la 17 si sa lasi pentru 20.30? stiu ca nu m-ai intrebat, dar imi dau si eu cu parerea

porumb dulce , delicios! dar sursa sigura de ingrasare...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

nu-i nici o suparare rody, dar eu ma tot gandesc sa ii dau sa pape bine inainte de culcare, doar doar s-o trezi mai rar noaptea... crezi ca e grea branzica asa tarziu in stomacel???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cristina, eu ii pun Marei in ultimul biberon cu lapte, cel de dupa baita, cateva masuri de cereale si de obicei doarme de la 10, 10 jumate pana la 6 7 fara pauza. mai are cate o noapte in care se trezeste si pe la 3 4..dar sunt rare. vad ca tu inca alaptezi (felicitari). se pot face cerealele si cu lapte formula si cu lapte de mama.
poate functioneaza... mai ales ca mananca destul de consintent si in timpul zilei

Mergi la inceput

Eu cu apa fac cerealele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

important e sa le pape bebe si sa doarma

daca ma duc la vecinii de deasupra si fac o criza de nervi oare cheama politia?:)) m-au innebunit cu trantitu si mutatu scaunelor!
noroc ca doarme puiutzu profund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello!!!
LA MULTE LUNITE MIHNEA

Bumble si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine.

Nici mie nu mi-a venit CM deloc,ca metoda de protectie folosim Cezarette insa deja parca sunt si eu ingrijorata.

Cateodata simt asa ca niste miscari in burta,stiu ca spunea si Crispo la un moment dat iar mai multe dintre fete au confirmat,insa pe langa faptul ca burta mea e mare este si destul de tare.SI din ce stiu eu sunculitele sunt moi.Iar de mancat nu bag in mine ca sparta,cioco mai rar,alte dulciuri nu.Iar eu eram genul care slabea imediat.Dupa ce am nascut imi revenisem dar burtica era un pic marisoara,cum era de fapt la toate in primele sapt.

Plus ca de cateva zile am arsuri groaznice,ma dor stomacul si spatele groaznic,mi-e greata..nush..sper sa fie doar imaginatia mea.

Am discutat aseara cu Ovidiu in timp ce faceam dus si mi-a promis sa facem un test diseara.

Iar daca e cu II nush cum va fi...iubesc copiii de mor,as vrea sa am o familie numeroasa,insa acum nu e momentul pt al 2lea.

Dar nici avort nu as face sub nici o forma1!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Mi-am cumparat aseara cartea " Copilul tau trebuie sa doarma" - Cathryn Tobin - cica o metoda ultra rapida si foarte eficienta pentru nopti linistite si ma apuc de citit. sa vedem ce mai e de facut.

Mergi la inceput