Scoala buna in zona Dristor. Ce recomandati?

Scoala buna in zona Dristor. Ce recomandati? | Autor: speranta23

Link direct la acest mesaj

Cautam, pentru anul scolar viitor (2012-2013) o scoala buna cu o invatatoare si mai buna - si prin asta inteleg o scoala in care sa se studieze, cu un Om care sa inteleaga perfect copiii la aceasta varsta, sa ii ajute si sa ii ghideze in scoala primara.
Din cate am vazut ar fi scolile 80, 84, 87, 88 si 54.
Stie cineva ceva de vreuna din acestea? Dar ceva invatatoare disponibile in acel an scolar?
Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta23 spune:

Nimeni nu imi poate da niciun detaliu cu privire la scolile mentionate de mine? adica 80, 84, 87, 88 sau 54??
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Buna,
iti recomand 88, pentru clasele I-IV.
Si despre scoala 80 am auzit lucruri bune, dar totusi este putin mai prost cotata decat 88.
De invatatoare din pacate nu stiu ce sa-ti spun.

_
spune-mi ceva bun
perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta23 spune:

Multumesc Elena. Poate mai gasim mamici care ne pot da ceva sfaturi. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Scoala 88, cu siguranta.
Invatator: Iuliana Deaconu. Din pacate, dupa calculele mele, in 2013 incepe un nou ciclu, dar poate ma insel.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput